Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 4

• 131 295
  • 759
  •   1
Отговори
# 315
Даниела, щом това Виши ти се отразява добре си го вземи и нещо за сухата кожа- хидратиращо

# 316
Здравейте! Искам да споделя проблема с кожата ми и се надявам да получа съвет.Имам много суха кожа,ама ужасно суха и то само на лицето е така и когато си сложа фондьотен се очертават фините бръчици ,особенно в дни когато проблема е изострен и има лющене.Ходила съм на лекари и нищо,даже една дерматоложка ми даде толкова безумен съвет,че чак се опулих и не повярвах,че това може да го каже лекар.Кремове имам много и скъпи и евтини,но сега прочетох тук за серумите на Mizon и колагена на същата марка и се чудя дали ще ми повлияят добре.За да ви ориентирам,ползвах мостри на Виши Неовадиол и ми хареса т.е отразява ми се добре.

На 31 години съм и кожата ми е също много суха, която се лющи и бели. Знам, че при сухата кожа много бързо се появяват бръчки. Дерматолог ми поръча един хидратиращ крем, но не го намерих на пазара и видях, че и в интернет е спрян и не мога да го поръчам. Обезателно ще опитам този крем. Аууу, много скъп крем. Не бих дала толкова пари за крем, който се изразходва за около един месец.

# 317
 Simple Smile Девойки, това виши е за жени в менопауза сега го погледнах, малко ви е раничко ми се струва.

# 318
Здравейте! Искам да споделя проблема с кожата ми и се надявам да получа съвет.Имам много суха кожа,ама ужасно суха и то само на лицето е така и когато си сложа фондьотен се очертават фините бръчици ,особенно в дни когато проблема е изострен и има лющене.Ходила съм на лекари и нищо,даже една дерматоложка ми даде толкова безумен съвет,че чак се опулих и не повярвах,че това може да го каже лекар.Кремове имам много и скъпи и евтини,но сега прочетох тук за серумите на Mizon и колагена на същата марка и се чудя дали ще ми повлияят добре.За да ви ориентирам,ползвах мостри на Виши Неовадиол и ми хареса т.е отразява ми се добре.
Какъв съвет ти даде......Чиста проба любопитство Peace

# 319
Каза ми да си обтривам кожата с мокра кърпа за да загрубеела и да не е толкова чувствителна.Аз само да се пипна или например да си сваля тениска или пуловер лицето ми става на червени петна които след известно време изчезват.И моята кожа се бели и лющи и след баня задължително крем веднага изсъхне ли става стращно.

# 320
Каза ми да си обтривам кожата с мокра кърпа за да загрубеела и да не е толкова чувствителна.Аз само да се пипна или например да си сваля тениска или пуловер лицето ми става на червени петна които след известно време изчезват.И моята кожа се бели и лющи и след баня задължително крем веднага изсъхне ли става стращно.
smile3505 E не е истина ......на тая кой и е дал диплома newsm78 newsm78

# 321
  • тук и там
Може би е добре да пробваш със някакви масла..Има жени,които са много доволни.Моята е мазна,и за мен са притивопоказни,но за суха кожа -предполагам,че ще са добре.Бадемовото е за чувствителна кожа,препоръчкват го и за бебета и новородени дори,така че  на първо време можеш да пробваш със него. Peace

# 322

Това малко ми прилича на атопичен дерматит както го описваш
Малкия ми е така зимата, вече все по-рядко се получава,но да видим тази зима.
Ако искаш пробвай с това го мажа
http://apteka.framar.bg/30000041/%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%BB% … -50-%D0%B3%D1%80-
Е на доктор тайс има http://www.farma.bg/dr-theiss-sensibel-nachtkerzen-intensive-balm-50ml.html

но от първото съм по доволна

# 323
Благодаря за съветите!Ще разгледам днес по аптеките за двете кремчета и мисля да си взема едното и да пробвам,а и те не са много скъпи.За маслата съм чела,че много жени ползват шипково масло особено вечер,но аз не съм пробвала и сега мисля че е време и аз да ползвам.

# 324
 Simple SmileНе съм от феновете на шипковото масло, но да знаеш ,че трябва да се ползва с фактор отгоре, за да не получиш пигментация.
Линола фет има и олио за баня, аз също го ползвам отвреме на време за къпане, спестява ми лосиона после като бързам, ако искаш пробвай с него да си почистваш лицето когато ти е много суха кожата.
Нямам спомен дали пишеше в указанието, но след измиване не се избърсва, а се оставя да попие.

# 325
  • Варна
В темата за масата една съфорумка подробно беше написала какви масла ползва за детето си с атопичен дерматит.

# 326
След една алергия и обрив по цялото тяло, с кошмарен сърбеж, кожен лекар ми изписа съпътстващо лечение с някой от тези трите. Лосиони за тяло са, но май имат и серии за лице.
С лосионите за тяло съм мазала и лицето вечер, вместо маска, когато е силно дехидратирана кожата и ефекта е разкошен. Проблемът е, че попиват по-бавно, за около 30мин., иначе бих ги ползвала редовно, като крем.
EUCERIN COMPLETE REPAIR INTENSIVE LOTION + 10 % UREA-
SVR Xerial 10 Lait Corps
SVR Topialyse Creme Emolliente
Ползвала съм и крем за около очи на SVR при поява на атопичен дерматит, на горния клепач. Пак кожен лекар ми го беше изписал.

Последна редакция: чт, 17 ное 2016, 16:21 от goddess

# 327
  • Варна
Препоръчайте ми някакво кремче/гел
със силно противовъзпалително действие
за малки зони.

От няколко години при махане на мустака с кола маска
започнаха да ми излизат след 24 часа
гнойни пъпки.
Козметичката маже веднага с нещо противовъзпалително,
но няма ефект.

Отказах се от колата и задействах пинсетата,
но с нея не може да почисти хубаво.

Вчера за първи път пробвах с конец и така се надявах
да съм намерила решение.

Уви...не само, че назолабиалните ми станаха по-видими без мустак,
защото той отклоняваше погледа, ами и след 24 часа отново се сдобих
и с гнойни пъпки.
Бетер хубавица станах...  Confounded

Някаква алергия ли правя и аз не знам...
Имам алергия от натиск и затова веднага се мазах,
но няма ефект.

Кажете с какво да ходя - с мустак или с гнойни пъпки, ахаха  Mr. Green

# 328
  • София
Препоръчайте ми някакво кремче/гел
със силно противовъзпалително действие
за малки зони....

Преди време, когато ми се появи такъв проблем, веднага след епилация си слагах Топоцин пудра и не ми се появяваха пъпки.

PS: Може да опиташ и като се "напудриш" със стрит антибиотик с бактериостатичен ефект като тетрациклин например.

Последна редакция: чт, 17 ное 2016, 19:19 от fascinating

# 329

Уви...не само, че назолабиалните ми станаха по-видими без мустак,
защото той отклоняваше погледа,

Joy Joy  Joy ох,разсмя ме от сърце. Даже не мога да си го представя що за мустак ще е, та чак да отклонява вниманието.
Позволяваш ли да те цитирам в смешките?  Hug

Общи условия

Активация на акаунт