Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 4

• 131 293
  • 759
  •   1
Отговори
# 450
А този серум добър ли е?
Скрит текст:

По-назад в темата някой похвали серум на Vichy с ретинол, но беше друг май и не успях да го намеря в сайта им. Серум с ретинол ми излиза само този, който показвам сега Thinking. Някой с отзиви?

# 451
  • тук и там
gevestra,продавачът,който си дала не ми излиза.Във  ebay ,доставчиците,които намерих са само  от Индия или Индонезия..Твоят доставчик от там ли е?Вие от кой ebay поръчвате?Да не попадна на някое менте ... newsm78.Можете да ми пишите на лични,за да не спамим темата.Благодаря! bouquet

# 452
Хубав за чувствителна кожа трябва да се ползва по дълго ефектите от ретинол 1% се виждат след година, две без прекъсване само вечер.

# 453
  • София
MM70, през лятото ползваш ли третиноин? По време на морска почивка?

# 454
>Ползвам го цяла година без почивка но не обичам тен, когато лицето се адаптирало то няма опасност. Опасно е по време на адаптация защото има раздразнение и лющене а и едно от показанията е лечение на фотостареенето ако си с 0,05 намали процента на 0, 025 ако си с ниския процент намали апликациите и много добра защита.Третиноина като се спре за повече време почва се пак с адаптация ефекта не се губи обаче раздразнения с лющене си ги има.

# 455
http://biotrade.bg/melabel-whitening/melabel-cleansing-face-foam … amp;l=1&id=98
Добра пяна,работи добре по предназначението си.

# 456

Аз се чудех между тези два тоника на марката. Имаш ли наблюдения?
http://biotrade.bg/melabel-whitening/melabel-tonic/?p=54&l=1&id=26
http://biotrade.bg/pure-skin/pure-skin-tonic/?p=47&l=1&id=25

# 457
"Каква козметика ползвате? Залагате ли на скъпата?
Не. Ползвам крем Ретин А с витамин А - единствения подмладяващ крем, преди го имаше тук, сега го няма. "

От интервюто на д-р Дарина Кръстинова за сп. Ева /2003 г./

и цялото интервю:

http://eva.bg/article/703-d-r-darina-krastinova

# 458
Нямам впечатления от тоника от първия линк,но е несъвместим с Ретин-А.Тоника от вторият линк е със спирт и твърде агресивен за мен/ползвала съм го преди 3 години за кратко./

# 459
  • Бургас
>Ползвам го цяла година без почивка но не обичам тен, когато лицето се адаптирало то няма опасност. Опасно е по време на адаптация защото има раздразнение и лющене а и едно от показанията е лечение на фотостареенето ако си с 0,05 намали процента на 0, 025 ако си с ниския процент намали апликациите и много добра защита.Третиноина като се спре за повече време почва се пак с адаптация ефекта не се губи обаче раздразнения с лющене си ги има.

Всеки ден ли го ползваш третиноина, или правиш почивки?

# 460
  • тук и там
Със какъв процент третиноин ще ме посъветвате да започна,при положение,че до сега съм ползвала 1процент Ретинол-тоест,до известна степен съм свикнала със ретиноиди-или няма значение какво съм ползвала до сега?

# 461

Всеки ден ли го ползваш третиноина, или правиш почивки?
Не през ден понеже ползвам вит. С -LAA и 1 път АХА.

# 462
Аз започнах да ползвам кремчето с третиноин 3 пъти седмично, 2 пъти ползвам витамин Ц , 2 пъти Тоника с АХА.
Нямам идея ок ли е?
Аз нямам оплаквания никакви, освен едно много фино излющване около устата на втората седмица от започването.

И ако ми понася супер 0,025%, мога ли да си взема 0,05% следващия път?

# 463
JLo, а някакво подобрение в кожата си виждаш ли? Знам, че е малко рано, но все пак.

# 464
Срам не срам ще попитам Blush Имам течен вит. А, който ползвам за заздравяване на никтите, но мога ли да си мажа и лицето с него? Или е много силен

Общи условия

Активация на акаунт