Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 4

• 128 874
  • 759
  •   1
Отговори
# 690
  • в огледалото на живота

От таблетките на ДМ, за които питаш, съм много доволна, пих ги 5 месеца без прекъсване. Лицето изглежда по-хубаво, свежо и младежко.

bouquet

# 691
  • София
Мариголд, съжалявам, че при теб ефектът е бил отрицателен. При мен нямаше последствия, но не повторих  Hug

# 692
  • Чукарландия
Тази Инжув ХК си има особености, когато се пие - на гладно, поне половин час преди хранене, пие се много вода, около 3 л на ден, иначе няма ефект, ако щеш я пий с години, не се ли спазват тези неща, не се постига нищо. Peace

# 693
От таблетките на ДМ, за които питаш, съм много доволна, пих ги 5 месеца без прекъсване. Лицето изглежда по-хубаво, свежо и младежко.

кои са таблетките?
още сега отивам до ДМ

# 694
Ох, накупила съм сума ти добавки за майка ми - ХК, колаген и т.н... Аз също съм много скептична към тях, но тя е фен. Пие например Саменто и казва, че и помага за алергията. Аз по-скоро се вярвам на неща като GAPS диета и висока физическа активност.

Ампулите на Балеа са нищо и половина. За ХК локално ползвам на Хиламид, остава овлажняващ ефект и след изсъхване. Също на Сефора нощната маска с ХК е страхотна.   Peace

# 695

кои са таблетките?
още сега отивам до ДМ
Също и за таблетките:
Скрит текст:

# 696
Аз пия по много вода по други причини така или иначе, така че спазвах с хиалуроновата киселина каквото трябва.

# 697
Скъпи дами,
Желая ви светла и щастлива Коледа на вас и вашите близки.Бъдете красиви най-вече в душите си.Успешна Нова година и сбъднати мечти и до нови срещи догодина.Хубави празници.

# 698
  • Варна
Скъпи дами,
Желая ви светла и щастлива Коледа на вас и вашите близки.Бъдете красиви най-вече в душите си.Успешна Нова година и сбъднати мечти и до нови срещи догодина.Хубави празници.
Благодаря! Подобно!

# 699
Хубави празници на всички  Simple Smile

# 700
  • София
Светли и щастливи празници!  bouquet

# 701
  • Русе
Здравейте, да попитам нещо. Подариха ми за Коледа ваучер за почистване на лице с ултразвук и подхранваща маска с арганово масло. Какво представлява това? Ходила съм на почистване на лице с комедоночистач и всеки път след това лицето ми се е възпалявало. По принцип кожата на лицето ми е много чувствителна, на места мазна, а около устата и по брадичката е много суха, излизат ми лишеи, понякога по челото ми излизат големи подкожни пъпки. Последната година кожата ми е по-добре и не ми се иска да я третирам. Това почистване с ултразвук и арганова терапия как могат да повлияят?

# 702
Светли и щастливи празници!  bouquet
На всички вас пожелавам същото! Много любов, хармония и сбъднати мечти!

# 703
Честита Коледа!

# 704
Честита Коледа!
Желая ви много усмивки и прекрасни моменти изпълнени с топлина и уют

Общи условия

Активация на акаунт