Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 4

• 128 903
  • 759
  •   1
Отговори
# 675
  • тук и там
Хондроитинът и глюкозаминът не са ли за стави предимно..За здрави стави и сухожилия,до колкото имам спомен от рекламите? newsm78

# 676
Хондроитинът и глюкозаминът не са ли за стави предимно..За здрави стави и сухожилия,до колкото имам спомен от рекламите? newsm78
Да,за стави.Глюкозамин сулфат и
Хондроитин сулфат в повечето случаи са в комбинация с MSM и Boswellia serrata extract.

Последна редакция: чт, 22 дек 2016, 20:59 от nellca

# 677
  • София
Глюкозамин и хондроитин участват в образуването на съединителната тъкан в човешкия организъм, която е в хрущяли, сухожилия, храносмилателен тракт, вътрешни органи, очи, кожа и т.н.

# 678
Глюкозамин и хондроитин участват в образуването на съединителната тъкан в човешкия организъм, която е в хрущяли, сухожилия, храносмилателен тракт, вътрешни органи, очи, кожа и т.н.

и ги пия 3 месеца пролетно време за стави плюс хиалуронова киселина

# 679
  • тук и там
Хондроитин сулфат в повечето случаи са в комбинация с MSM и Boswellia serrata extract.

Имам даже във къщи-бяха започнали да ми пукат коленете и си го купих,но хаповете се оказаха огромни  и трудни за гълтане,та  се отказах тогава..Освен пак да започна да го пия.
nellca,препоръчайте ми нещо което евентуално би повлияло върху еластичността на кожата и въобще общият и вид .Ако има въобще такова "нещо,"разбира се..... Simple Smile

# 680
  • София
Aз този мислех да пробвам, някой има ли наблюдения?
http://abstore.bg/shop/purelogicol/purelogicol-%d0%ba%d0%be%d0%b … 1%83%d0%bb%d0%b8/

# 681

Имам даже във къщи-бяха започнали да ми пукат коленете и си го купих,но хаповете се оказаха огромни  и трудни за гълтане,та  се отказах тогава..Освен пак да започна да го пия.
nellca,препоръчайте ми нещо което евентуално би повлияло върху еластичността на кожата и въобще общият и вид .Ако има въобще такова "нещо,"разбира се..... Simple Smile
Не мога да препоръчам.Аз не употребявам и споделям мнението на доктора на Палечка.

# 682
  • София
Kaisia,
Денис от темата IHerb, като най-добър продукт за кожа препоръчва Injuv Hyaluronic Acid:
Source Naturals, Injuv, Hyaluronic Acid, 70 mg, 60 Softgels

# 683
  • Чукарландия
Kaisia,
Денис от темата IHerb, като най-добър продукт за кожа препоръчва Injuv Hyaluronic Acid:

+ Колаген тип 1 и 3, най-добре течен. Peace

# 684
  • в огледалото на живота
Някой има ли мнение за тези ампули на ДМ:
Скрит текст:
Също и за таблетките:
Скрит текст:

# 685
  • Варна
Някой има ли мнение за тези ампули на ДМ:
Скрит текст:
Също и за таблетките:
Скрит текст:
Използвала съм ампулите.
Три курса направих, през интервала,
Който е написан на опаковката,
Май беше през три месеца.
Ефект 00  Mr. Green
През третия курс започнаха да ми изкушават кожата.
Срещала съм и други мнения във форума,
Че ефект няма.
Но са евтини, не ти пречи да опиташ.

# 686
  • Prismatica Aerie
Kaisia,
Аз съм изпила сигурно тон от нея, в пари не искам и да си помислям колко ми е излязла Twisted Evil Ефект не видях. Явно са ми били големи очакванията, защото има много доволни.

# 687
  • на последния етаж
И при мен нямаше никакъв ефект от тези ампули.

# 688
Kaisia,
Аз съм изпила сигурно тон от нея, в пари не искам и да си помислям колко ми е излязла Twisted Evil Ефект не видях. Явно са ми били големи очакванията, защото има много доволни.
Не сте си поставили големи очаквания,а сте реалист.Въпрос на време е и върху колагена да се постави този надпис.
"Федералната комисия по търговията в САЩ (FTC) нареди на производители и търговци на хомеопатични продукти да поставят на опаковката изрично предупреждение, че няма научно доказателство за ефекта, който се твърди, че предизвикват.
Това засяга пазар, който почти не се регулираше досега и в страната обемът му надхвърля 3 млрд. долара по данни на администрацията от 2007г."

# 689
erna ,точно за тази ХК инджув си дадох парите, после платих на митница, излезе ми златна и отиде на боклука, защото лицето ми отича брутално. Направих три оптиа, за да се убедя, че е от нея.
Мисля, че повече трябва да мислим какво пием.

От таблетките на ДМ, за които питаш, съм много доволна, пих ги 5 месеца без прекъсване. Лицето изглежда по-хубаво, свежо и младежко.

Общи условия

Активация на акаунт