Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 4

• 131 293
  • 759
  •   1
Отговори
# 225
Аз масло от риган пия на капсулки, но са купувани от чужбина. Малки, без мирис и се пият много лесно. Само не знам по колко е добре да се пият, защото пише от 1 до 4 капсули на ден.. newsm78

За какво го пиеш, мислех да го купувам като добавка на дъщеря ми го препоръчват за болезнена менструация.
А на капсули тук няма никъде по аптеките и също мислех от чужбина да го поръчвам.

П.с. Само да отбележа, че маслата, които стават за пиене това е специално отбелязано на тях.

# 226
  • Варна
Аз масло от риган пия на капсулки, но са купувани от чужбина. Малки, без мирис и се пият много лесно. Само не знам по колко е добре да се пият, защото пише от 1 до 4 капсули на ден.. newsm78

За какво го пиеш, мислех да го купувам като добавка на дъщеря ми го препоръчват за болезнена менструация.
А на капсули тук няма никъде по аптеките и също мислех от чужбина да го поръчвам.

П.с. Само да отбележа, че маслата, които стават за пиене това е специално отбелязано на тях.
В нета ми излизат три бг сайта, които имат на капсули.

# 227
  • Бургас
Запис и от мен.Добре,че темата беше един ден на първа страница,че да разбера за нея. Grinning
Моята кожа е много суха,а от известно време се появиха и сини кръгове под очите.Никога не съм използвала околоочен крем и се чудя с какъв да започна.Трябва ли да е от същата серия като крема за лице?
В момента ползвам Лумене.

# 228
  • Пловдив
.

Последна редакция: пт, 04 ное 2016, 12:51 от Жижи

# 229
  • София
Вчера за пръв път използвах третиноин-а (0,025%). Не слагах друг крем след него.
Сутринта сложих хидратиращ серум на Биодерма. Не усещам никакъв дискомфорт.
След 3-4 дни ще е второто ползване, дано се разберем.

# 230
  • Чукарландия
И аз вчера започнах, само че с Ретинола на Обаги, после ще мина на третиноин. Нищо не мазах след него - кожата ми го понася чудесно. Нямам щипене, зачервяване, сухота. Засега. Дано все така да се държи. След 3 дена - пак. Peace

# 231
missNoir,  не искам не тези марки, които продават тук, затова още се подмотвам с покупката

# 232
Вчера за пръв път използвах третиноин-а (0,025%). Не слагах друг крем след него.
Сутринта сложих хидратиращ серум на Биодерма. Не усещам никакъв дискомфорт.
След 3-4 дни ще е второто ползване, дано се разберем.
При мен първият път когато сложих също нямаше никаква реакция. Но повторих след 6 дни и си получих зачервяване на бузите, което се задържа три дни. При излизане на открито се задълбочаваше, въпреки че слагам 50 SPF задължително преди излизане и то не само след третиноин, но изобщо. Peace
Та при мен привикването ще си е бавничко явно.
Иначе си слагам Цикапласт и като се изключи зачервяването, кожата си ми харесва. Simple Smile

# 233
  • Варна
missNoir,  не искам не тези марки, които продават тук, затова още се подмотвам с покупката
Сега вече те разбрах  Peace

# 234
Масло от риган пия за проблеми в стомаха, профилактика срещу хеликобактор пилори... Това е след консултация с лекар, понеже съм имала в миналото.. Сега мисля да взема капсули черен кимион и да ги редувам, защото и кимиона има същите антисептични свойства и да мори вируси, бактерии и гъбички... Mr. Green

# 235
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз си купих този серум с ретинол, но още не съм го започнала
Скрит текст:
.
Възнамерявам да го комбинирам с този
Скрит текст:
Ако кожата ми го понесе - единият вечер под крема, а другият - сутрин.

Последна редакция: пт, 04 ное 2016, 15:55 от Reinа

# 236
   Добър ден. Скоро ставам на 31 години и ако можете да ми препоръчате крем против бръчки и околочен крем за суха и лющеща се кожа, склонна към образуване на пъпки. Гледам, че около очите ми започнаха да се образуват бръчици. Не знам дали е заради умората пред стоенето на компютъра или прекаляването с четенето. Искам да не са много скъпи продуктите. До 20.00 лв, ако можете да ми препоръчате. Благодаря предварително на всички.

# 237
Купих си серума за лице на Виши Liftactiv, с първо нанасяне лицето изглежда с всички обещани подобрения.
Все пак зависи от състоянието на кожата. На Виши поне дават мостри без проблем.

Последна редакция: нд, 06 ное 2016, 11:29 от bubanka

# 238
Момичета, искам да ви питам за един крем, по който рускините са полудели. Почти никакво инфо не намирам, както и никакви читави сайтове за поръчка. Ето за това иде реч: http://wrinklesstop.com/omolazhivayushhij-krem-sekret-nefertiti- … na-gde-kupit.html
Кремът се произвежда във Франция, но френски сайт не открих. Някой с инфо?

# 239
То си пише, че само през някакъв сайт се купува,няма сертификати  и състав и не може да бъде намерен..А на картинката на крема надписите са на руски.
Не бих си купила.

Общи условия

Активация на акаунт