Пак за Аква Сорс!

• 132 310
  • 836
  •   1
Отговори
# 180
Температура свалям само с Коластра.

и още с какви методи, добавени към Коластрата? и с колко коластри? за колко висока температура говорим?

# 181
Наистина само с Коластра и нищо друго!Както писах вече по-горе у дома други лекарства просто нямам.Изцяло съм се доверила на продуктите на Аква Сорс.В интерес на истината първите 2-3 пъти, когато синът ми беше на 3 години и се разболя не можахме да се справим само с Коластрата, но от тогава до сега, а той вече е на 8 години, ако се разболее/но той почти не боледува или изкарва вируса буквално за 24 часа/, преборваме температурата само с Коластра и Зелена енергия.Но може би знаете, че при тези продукти резултатът идва с натрупване, т.е. трябва да се пият, или по-точно ядат/защото са храна/ продължително време, за да има ефект.С 2-3 месеца нещата не се получават.А идеалният вариант е да се ядат непрекъснато.Докато с дъщеря ми, която е на 1 г. и 6 м. до други температуропонижаващи лекарства не сме прибягвали.Последният път/преди 1 1/2 месеца/ се зарази от батко си след 3 дни и тя изкара вируса точно от едната сутрин до другата, а температурата и беше 38,6.Давам Коластрата през 2 часа по 1 капсула на малката, а на баткото-по 2, това е при болестно състояние.За 24 часа спокойно може да се изпият 8-10 коластри.

# 182
  • където си пожелая...даааа...
Здравейте! Може ли някой, който познава и е ползвал АФА водораслите, под формата на течност, да ми каже какъв е вкусът и аромата им? Причината да питам е, че миналата седмица си поръчах 1 опак. ЗЕ за дъщеря ми за профилактика, но тя отказва да ги пие. Пробвах всичко, но без резултат, за съжаление! Когато разбрах, че има и течни водорасли, реших да й давам от тях. Ако обаче и те са същите на вкус като ЗЕ, няма смисъл да ги купувам сега, защото имам ЗЕ. Дано някой ги е ползвал и знае.....благодаря ви:D.

# 183
Течната АФА е доста сладка, тъй като е разтворена в ябълков сок, като концентрат.

# 184
За 24 часа спокойно може да се изпият 8-10 коластри.

Това вече ми се вижда прекалено. На Коластрата изрично пише, че не трябва да се превишава препоръчителната доза, а за деца тя е една капсула дневно. Айде, да даваш по 2-3, ама 8-10  Whistling Аз лично не бих посмяла.

# 185
  • Варна
И аз давам по 5-6 коластри когато е болна малката/и то по препоръка на хомеопата/

# 186
само да уточня, че нито Коластрата, нито ЗЕ влияят пряко на температурата. те просто помагат на организма да се справи и когато това стане, Т пада. така че не очаквайте ефект тип "панадол".
при остро състояние на нас ни препоръчват 3 Коластри. честно казано и на мен ми се струва прекалено 8-10. мисля, че леко се злоупотребява с това, че е храна newsm78

# 187
И аз давам до три най-много. Предпочитам да давам по две, но обикновено дребосите искат още и още (харесва им коластрата) и ме "спазаряват" за по още една Simple Smile Затова пък зелената енергия така си седи... освен да взема аз да си я изпия Mr. Green

Не знам храна ли е, не е ли, но щом са написали хората "Да не се превишава препоръчваната дневна доза" явно е имало причина, едва ли са го направили поради невъзможност да се справят със завишени изисквания към производството  newsm78

# 188
Имам и зелена енергия, и коластра. Обаче никога никой не ми е давал листовки, въпреки, че съм си купувала по цяла опаковка и от двете. Може ли да ме информирате колко е препоръчителната доза за деца - имам едно на 1 г и едно на 3г, ако има значение точната възраст. На мен хомеопатите също ми казваха, че колкото повече, толкова повече - за коластрата специално по 5-6 да съм давала на ден като са болни.

# 189
Листовки и аз нямам. Има надписи по шишенцата. Ти отделни бройки ли си взимала (т.е. без шишенца)? Ако е така, мога да ти препиша какво пише на шишенцата.

# 190
 ooooh!Да, вярно е, че го пише на шишенцата. Аз все гледам съдържанието на продуктите, а никога не бях забелязвала, че има и начин на употреба и че пише за коластрата 1 на ден! Слушах какво ми казват хомеопатите и давах по техните предписания. Ще се коригирам. Много благодаря, напоследък си мисля вече, че съм най-заблудената калинка.

# 191
Правилно са ти казали хомеопатите.А това, че пише препоръчителна дозировка е за презастраховане, както и това, че не се препоръчва Коластрата при алергия към мляко и млечни продукти, при положение, че именното Коластрата я дават и при алергии заедно с ЕМК.Aqneshka много правилно го е написала, че не влияе пряко на температурата, а помага организмът по-лесно и бързо да се пребори.На нас хомеопат ни беше казал за сина ми, тогава на 4 год.,че спокойно мога да давам по 6 коластри и 6 зелени на ден, но и да дам повече каза, че няма никакъв проблем.Това мога да го потвърдя от 5 годишния ни опит с тези продукти.Но всеки сам си решава какво и по колко да приложи за детето си.Аз съм намерила за нас, смея да твърдя най-доброто.Между другото съм ползвала и други хранителни добавки и за себе си/Royal Sales, Coral club,Tjanshi и др./, с оглед на малко по-ниската цена, но  толкова натурални и ефикасни като тези на Аква Сорс не съм намерила.

# 192
.
Взимам ЗЕ от около месец.В/у себе си ефект не наблудавам,но синът ми ,който е скаран с храната от десетина дни хапва първо с повече охота,и второ почти двойно количество newsm78.Възможно ли е според вас ,пиейки аз,Зе да преминава през кърмата (кърмим се) и така да действа на апетита му?

Като кърмех, когато пиех кафе Мишата не заспиваше ...или го правеше много трудно, като ядях боб - имаше колики...значи всичко каквото поглъщах МУ влияеше Peace
Момичета, никой не написа на каква цена се продават коластрата и ЗЕ  Wink

Благодаря  bouquet

# 193
Ох,то ясно ,че всичко преминава в кърмата,но въпросът е доколко  newsm78Питането ми е към по-опитните Peace

# 194
  • където си пожелая...даааа...
Ох,то ясно ,че всичко преминава в кърмата,но въпросът е доколко  newsm78Питането ми е към по-опитните Peace
Попитай направо дистрибутора, от който си ги закупила за най-достоверна и точна информация Peace.

Общи условия

Активация на акаунт