Пак за Аква Сорс!

• 132 165
  • 836
  •   1
Отговори
# 270
до колкото знам коластра и изобщо всичките продукти с бактерии са безсмислени по време на АБ и 2 дни след него
ЗЕ - без проблем

# 271
  • София
Аха,мерси Бубанке,значи ще давам само ЗЕ,мисълта ми беше да не е един вид противопоказно да ги давам докато пие АБ или сироп за кашлица примерно.

Последна редакция: вт, 18 дек 2007, 00:28 от КАРЧЕВА

# 272
Запис и от мен! Големият ми син е на 1г.11м. и също е на ЗЕ. Когато тръгна на ясла, много често "боледуваше", ако така може да се нарече дежурната хрема и кашлица. Започнах да му давам ЗЕ и един месец беше абсолютно здрав, въпреки че в яслата имаше кашлящи дечица. Спряхме за малко да му даваме и ето - пак е болен! Сега се пооправя де, но гледаме да не пропускаме вече ЗЕ. Давам му по една капсула на ден, разтварям съдържанието във вода. Но понеже лепна хремата и на почти 6-месечния си брат, снощи с мъжа ми капнахме по половин капсула в нослетата и на двамата. Не съм сигурна обаче, че имаше ефект. Някой пробвал ли е така? (съжалявам, нямах време да изчета цялата тема, след малко отиваме при педиатъра с бебето, после ще се опитам да ви изчета)
И още нещо - четох поста на maatete, че ЗЕ подобрила развитието на детето й, доста неща ги забелязвам и при нас, но забелязвам също, че сякаш наистина му се влива енергия на това дете - то е едно викане, скачане, тичане из къщи (просто тича от стая в стая - като стигне до другия край, обръща се и тича обратно), та се чудя дали е от ЗЕ или от възрастта. Laughing  Thinking

# 273
ЗЕ-то не е за нос  Sunglasses, а колактив  Wink
а енергията е и от възрастта, и от ЗЕ

# 274
Мили  майчета , ако имате координатите на д-р Мариана Стоименова , моля да ги публикувате Чувам много добри отзиви за нея , но не намерих телефон  Искам да се консултирам с нея за продуктите на Аква Сорс.
Ако някой има впечатления за д-р Стоименова  , моля да ги сподели!
Благодаря !

# 275
  • София
Д-р Стоименова работи в Медицински център Хирон. Дала съм ти координатите на ЛС.

# 276
      И аз да питам за хрема слагали ли сте в нослето от течните АФА или от тези на прах.

# 277
на китайски ли пиша?!?
не!
водораслите не са за носа!

# 278
     О.К.Bubanka. По-нагоре си писала, че ЗЕ не е за нос.

# 279
1/3 от ЗЕ е АФА
ЗЕ е все едно мултивитамини и допринасят за засилването на имунната с-ма, т. е. борбата със собствени сили
Коластрата, която се пие, капе, слага на рани /последното не съм го правила/ внася в организма антитела, които дирактно се изправят срещу "нашественика", т. е. за това има смисъл да отидат в носа и за това няма смисъл от тях, когато се пие АБ - той убива и тях

Последна редакция: пн, 17 дек 2007, 14:43 от bubanka

# 280
Бубанке, абсолютно си права, но мои познати си слагат ЗЕ в ноздрите при течна хрема и се оправят! Wink Просто ЗЕ втвърдява секрета и той спира. Но е само за течен секрет. Както казах, аз пробвах на сина ми, но ефектът не беше чак толкова добър.
А ако пишеше на китайски, аз щях да те разбера!  Wink  Mr. Green

# 281
 И аз малко да споделя от опита си с продуктите на АкнаСорс.
 За Колактив 3 искам да кажа,че поради съдържанието на Ацидофилус  не е за препоръчване да се ползва от хора с запек или подобни  проблеми/поне при майка ми се получи такъв проблем, но като минахме на  обикновената Коластра и проблема изчезна/.
 Освен това Колактива е много добро/да не кажа идеално/ средство за лечение на зачервено гърло  даже на ангина като се взема по1-2 капсули/добре е да се сдъвчат/ и  1 капсула да се изсипе в гърлото/дъщеря ми, която е на 10 години даже сама си я изсипва/ след което не се яде и пие 1/2-1 час. Има страхотен ефект, ако се направи 2-3 пъти дневно и вече преди спане.
  Що се отнася до безопасността и предозирането на продуктите, не се притеснявайте няма никакъв проблем. Веднъж в нашия град/аз съм от Шумен/ беше дошла не безизвестната в тези форуми д-р Вилма Михайлова да изнася лекция за продуктите на АкваСорс и преди лекцията правеше безплатни консултации и в момента когато правеше моята  телефона  й звънна и една разтревожена баба от София й се оплака, че внукът  й изпил цялото шишенце течна АФА, което било  току що разпечатано. Тя беше много разтревожена, а Вилма само се засмя  и й каза  че няма никакъв проблем освен ".... да си приготви един термос с кафе, защото  й предстои една нощ пълна с детски игри...." . На следващата година  като дойде отново да изнесе  пак лекция я запитах за този случай  и тя се засмя и каза, че станало точно така - само  детето е било по-активно и са си поиграли цяла нощ с бабата, а проблеми не са имали.
  Не съм съгласна с горе изложените мнения ,че  не може да се приемат количества по-големи от упометнатите в упътванията на опаковките. На дъщерята съм давала дори до 10-15, от ЗЕ до 8-10 при  болестно състояние, а от ЗЕ до 15 на съпруга - проблем не е имало е само бърз положителен ефект.
   Дино е давала доста обширна информация, но пак виждам, че искат някои да  прочетат повече информация за продуктите на  АкнаСорс,затова разгледайте следните сайтове:
http://www.superhrani.dir.bg/_wm/pbasic/?df=186&dflid=3
http://anhira.com/superhrani/index.php
http://www.celeber.net/index.php?option=com_content&task=vie … 44&Itemid=105

# 282
     Peace Пропуснах да кажа, че продуктите на АкваСорс и по-специално Колактива в комбинация с хомеопатични е с много добри резултати при диабетици. Моята  майка, която е 35-годишен диабетик и беше на границата да започнат да й бият инсулин/16-18 стойности/от  3 години приема продуктите, но едва то 1 месец Колактив и този месец профила й е супер/7,2-5,6-3,9/. Даже диабетичната й лекарка, която преди  3 години като започвахме с хомеопатия и водораслите ми се изсмя и каза,че ако имало ефект тя щяла да остане без работа, сега като видя профила, не й се вярваше, но каза че  не е лошо  обедното хапче за диабета да се намали на 1/2 или да не се взема.  HugЕ и това, ако  не е красноречиво доказателство за полезността на продутите и хомеопатията здраве му кажи!!!

# 283
Благодаря ти за споделената информация !    bouquet

# 284
  • В Голямото село
Искам и аз да ви питам - днес GP-то ни препоръча да пием Саностол, трябвали витамини на детето Simple Smile
Аз й давам и продуктите на АкваСорс (ЗЕ и Колактив) и затова искам да питам - има ли проблем да ги съчетая със Саностола и дали има смисъл да й го давам? Мерси!

Общи условия

Активация на акаунт