Пак за Аква Сорс!

• 132 170
  • 836
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Много въпроси са се натворили. Нямах нет, а и времето не е в изобилие.
Викуна е права. Всеки от вас, купува от конкретен човек - дистрибутор. Може да  си купува на собствен номер - станал е самия той регистриран потребител (дистрибутор) Този човек, който ги е насочил и им е помогнал да го направят е техния "спонсор".
 Laughing Много ми се иска да стане ясно на всички, че този човек - спонсора получава за консултантския си труд комисионна от фирмата за всяка покупка. Той е длъжен да бъде на разположение за въпроси на хората, които е поканил.  Simple Smile От друга страна тези, които са се регистирали, трябва да са наясно какво да изискват от спонсора си. И това е всякаква информация за продуктите, за дозировките, за приложението, за евентуални проблеми при приемането, изчистващи ефекти, комбинации от продукти и т.н. Освен това спонсора е длъжен да обучи тези, които проявяват интерес да работят или просто искат продуктите да им излизат без пари. Това е РАБОТА на спонсора. За тази си РАБОТА, той получава комисионна.

Това, че има място за обмен на информация е прекрасно. Всеки може да сподели мнението си, да поиска спешен съвет, да свери часовника и да получи подкрепа. Но не трябва да очаква, че другите спонсори ще работят безвъзмездно за неговото обучение.  Naughty Това е все едно, да ходиш на работа, да си добър в професията, да се стараеш и да си всеотдаен, а ръководството на фирмата, да изплаща трудовото ти възнаграждение на колегата. newsm78 Как ви се струва?  Колко от пишещите във форума ще са съгласни с този казус?  #Crazy Може и да се намерят! Може и да не се намерят! Знам ли?

Hug Не бих искала да ме разберете криво. Не обвинявам никой. Нито тези, които търсят съвет, нито тези, които не дават. Просто ми се иска да стане ясно, че когато тръгваш да правиш нещо, трябва да избереш. Да знаеш за какво става въпрос, какво искаш, какво да очакваш и да направиш точния, правилния избор.  Laughing
Ако сте си избрали продавач, купувате си и се ровите в интернет. Дано нещо откриете. Питате този, питате друг, втори, трети и т.н. Все някой нещо ще каже. И така се справяте. Сверявате часовниците. Както го правим за всички стоки. Няма лошо - избора е личен и въпрос на вкус.
Ако сте си избрали лекуващия лекар, купувате си продуктите вместо лекарства. Той ви дава назначението, вместо диета и дали обяснява или не - пак питате и се ровите в интернет. Човека няма време да се занимава с вас и да ви обучава. Отново нищо лошо. Ограниченията са налице. Следващия пациент е отвън и дава зор. Дори да иска, възможностите не са много.
Можете да си изберете и подавач - това е най-неблагоприятната позиция. Мята ви кутийката или ви регистрира и изчезва. Оправяй се сам. Или е човек неприятен и не предразполага към следващ контакт. Да се чуди човек, защо сте отишли при него? Може би някаква благотворителност. Вие се оправяте сами, той си получава комисионната, без да се интересува изобщо. Такива подавачи в магазините - бол! Ти го питаш, то те гледа с влажен поглед като теле. Все едно не ни казал нищо.
Можеш да си избереш и учител - този пък ще те учи, дори да не питаш. Или ще те учи само за това, което те интересува. Ако сте от едно място, определя дата на сбирка и прави някакво обучение. Ако те интересува темата - ходиш, ако не те интересува - пропускаш. Е, трябва да имаш време да ходиш. Ами ако нямаш време? И обученията частично са платени.
Има и консултанти - ако искаш информация, получаваш. Ако не искаш, не те закачат. Инициативата е във ваши ръце. Просто трябва да го търсите.
Можеш да си избереш и някой, който работи по интернет - И в този кръг в общи линии се повтарят горните категории.

Момичета, към мен са се обръщали и за първоначална информация и дистрибутори за съвет, като колеги. Няма проблеми да кажа каквото знам. Правя го непрекъснато. Дали на ЛС или в конкретна тема, без значение. Вероятно съм от онези - лудите, дето работят за заплатите на колегите си. Или не е съвсем така? Кажете вие!  Hug

А тези, които са при мен да кажат в коя категоря спадам.  Laughing Благодаря предварително!

# 256
  • София
Зсравейте!
Наскоро научих за продуктите на Аква Сорс и много ми допадна идеята да пробвам.Нямам много време да чета назад и за това щв ви помоля за разяснение!Помага ли при наднормени килограми и с какво трябва да се започне?При бебета може ли да се прилага с цел превенция на грипни и вирусни състояния.Знам, че това е храна от природата и е добавка към основното хранене, но все пак има и лечебни своийстава, нали така? Благодаря ви много предварително?

Лечебните свойства са вторичен ефескт. Ако в основата на проблема е храненето, то той се премахва. Ако има друга причина - не. Остава.  Thinking Това е и една от основните причини, някои да твърдят, че водораслите не помагат и да имат негативно отношение.
Като се има предвид, обаче голямия процент на проблеми дължащи се на недоброто хранене, може да се приемат и лечебни свойства.

Лечението чрез хранене изисква повече време. Обикновенно, ако проблема не се отстрани до няколко месеца, се търси причината на друго място. С малко хомеопатия или ароматерапия, паралелно на поддържащото хранене ефекта е налице. Hug Не се отказвайте бързо.

Отговорено е на въпросите. За повече информация - на ЛС.

# 257
Искам да ви питам за дъщеря ми която е на 2г. и 8мес. кое е по-подходящо Колактив или Колактив3? newsm78
Колактив3

Можеш ли са поясниш защо е за предпочитане Колактив 3?

Аз давам да сина ми ЗЕ от доста време, смятам да включа и Колактив, но имам известни колебания кой е най-подходящ.

А поради що се срамиш да зададеш въпросите си на твоя дистрибутор??

Съвсем логично е да се допитам и съм го направила, но не получих обоснован отговор, затова се надявах да го получа тук.

# 258
Съвсем логично е да се допитам и съм го направила, но не получих обоснован отговор, затова се надявах да го получа тук.

Ами смени си го тогава newsm78

# 259
Да се включа и аз.
Ползвам Коластра, Зелена енергия и Aqua Source водорасли. Доволна съм, но никога не съм ги ползвала като капки за нос.
Бебето ми е на 2 месеца и има хрема - ще пробвам с разтворена коластра в нослето да видим какъв ще е резултата, после ще пиша.
А специално за Цвети - пробвай да погладуваш 10 дни по системата на Лидия Ковачева. Така най-бързо се изчиства организма и се сменя вътрешния слой клетки на червата, а това ти осигурява безпроблемна дефекация. Аз имах същия много сериозем преоблем до преди 3 години (задържах за по 5-6 дни, а като посещавах тоалетната - не питай...). Откакто започнах да практикувам два пъти годишно това гладуване със захранване по 10 дни нямам никакъв проблем, дори и през третата си бременност. Така че, желая ти успех, ако се престрашиш да го направиш!

# 260
  • Варна
Айде и аз да се включа към ползващите. Ники се разболя тия и най-сетне закупихме коластра и ЗЕ.  Казаха да му давам по 2 капсули дневно. Детето е на 1.8г. дали не е малка дозата? Има хрема и много червено гърло. Иначе снощи от ЗЕ пощръкля Mr. Green

# 261
Спокойно можеш да му даваш по 4-5 коластри и 3-4 зелени енергии при положение, че в момента е болно.Единствено гледай зелените да не ги даваш след 16-17 ч., защото наистина действат възбуждащо на някой деца.

# 262
  • Варна
Мерси за бързия отговор. Утре ще засиля коластрата Peace

# 263
Здавейте! Аз все още нямам бебе, но затова пък от 6-7г. /на 25 съм/ се боря с хормонален проблем, вследствие на което имам нередовен цикъл. Приемах противозачатъчни около 6г. и имах редовен цикъл, когато спирах от време на време нямах. Преди година ги спрях и за 6 месеца ми дойде само веднъж. Оказа се, че имам много нисък прогестерон и ми изписаха лечение с дуфастон, но след 2 опаковки ми се появи киста 6,6см. И сега се лекувам 3месеца с регулон. За щастие кистата се беше спукала след първия месец. И бих искала да попитам дали крема Муун райз може да ми повлияе на цикъла след като ги спра. Досега не прочетох никакви отзиви за него и ако има някой доволен моля да сподели! Благодаря предварително!

# 264
Давам ти линк към профила на Dino,която може да ти даде най-компетентен отговор по въпросите свързани с Аква Сорс!http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=1944

# 265
До Desi82:Все едно четох за моя случай преди години.Имах абсолютно същия проблем, който отчасти се реши след като родих, а след това изчезна напълно след прием на продуктите на Аква Сорс /Зелена енергия,Есенциални мастни киселини и крема Муун райз/.Ако искаш, пиши ми на личния за нещо по-конкретно.

# 266
Здравей Джумил! Кутията ти е пълна и затова ти отговарям тук. Аз в момента съм на последната опаковка регулон и след това мисля да изпробвам този крем. Дали ще ми дойде и колко време трябва да го ползвам за да ми регулира хормоните? Прочетох всичко за него и ми вдъхва голяма надежда. Много ти благодаря предварително!

# 267
Аз също използвам продуктите на АКВА СОРС.Започнахме с Бифидус когато малкия беше на 10дни,пил е АФА но я свършихме и сме в почивка на този етап му давам само Коластра продуктите са невероятни.Искам обаче да попитам мога ли да направя на малкия тези капки за нос от Коластрата,има ли значение възраста?

# 268
Разбира се,че можеш.Коластрата е съвсем безопасна.Действай спокойно.

# 269
  • София
Един въпрос и от мен,малкият най-вероятно днес ще мине на АБ,мога ли давам ЗЕ и КОЛ 3,докато приема Аб-то?Благодаря.

Последна редакция: вт, 18 дек 2007, 00:28 от КАРЧЕВА

Общи условия

Активация на акаунт