Пак за Аква Сорс!

• 132 182
  • 836
  •   1
Отговори
# 240
  • у нас
хайде и аз да се запиша, че не съм ви чела отдавна

# 241
Аз пък да похваля Колактив 3.поне мисля ,че той свърши работа.Преди седмица синът ми започна да киха ,а след като заспа нослето му похъркваше.Още след многобройните кихания му дадох още 1 капсула(на ден давам по 1 от десетина дни или от 3-4 дни преди случая),а след като заспа му капнах малко в нослето(разтворено в малко вода разбира се).На другия ден пак дадох 2 и пак капнах в нослето 1-2 пъти и до там.Нито хрема,нито нищо за сега.Така около 4 дни му давах по 2 капсули,а вече пак по 1.
Искам и аз източници....Преди време бях адски скептична,но за сега съм доволна.
Почти аналогичния случай, само че давах и по 1 Зелена енергия на ден към Колактив 3 и ние се справихме с хремата за няколко дни без никакви други усложнения.

# 242
джипито ми каза, че коластрата не трябва да я давам дълго време/а аз не съм я спирала от две години/защото имало последствия на по-късен етап

Не исках да се меся, ама след две години ползване не можеш ли сама да прецениш дали детето е добре или не?И, ако има последствия, само от коластрата ли има или и от кърмата JoyИзвинявай, ама моите деца не са спирали много отдавна и нашето джипи много ни обича Winkне му създаваме проблеми

# 243
  • София
според мен бифидусът не може да мине през кърмата - това са бактерии, които трябва да си живеят на определено място и изобщо не стигат до твоята кърма

Подкрепям мнението. Бактерията бифидус живее в стомашно-чревния тракт и няма как да премине през кърмата.

Susu, намери начин да я даваш на детето. Има много хиитрини. Опитвай. Hug И успех!

# 244
  • София
Дино,ти дистрибутор ли си?Ако си,би се справила отлично с предлаганата стока Peace
Приеми и  моите поздравления.Чудна реч.  bouquet

Искам да попитам,какво би подействало при запек(бих го нарекла хроничен)на възрастна жена.Някой да има идеи?

Да! Водя се дистрибутор. И разбира се купувам на тези, които ме помолят.  Hug За "отлично" - не знам!  Rolling Eyes В интерес на истината не съм от добрите продавачи.  Някак си не умея да тикам под носа на хората стока. Може би не ми се е налагало да го правя.

Grinning Предпочитам да консултирам, тези които са ме предпочели за  Консултант, да ги науча на това, което самата аз съм научила.  Да предам опита си. А дали успявам?  Вие (Те) ще кажете.

# 245
 Цвети, за запек при възрастен- Лесно начало+ЕМК  или Чиста АFA +ЕМК.Но първото е по-добре,то е за цялостно прочистване на организма.

# 246
Dino, моля те за професионално разяснение ( в което не се съмнявам  Grinning) !
Как да преценим , кой продукт е най-подходящ за дете , при положение че освен ЗЕ и Кол има и други продукти ? Или да разбирам , че те са за предпочитане , защото чета че майките това дават? Зависи ли от състоянието на детето , в смисъл ако често боледува от УНГ са тези (ЗЕ и КОЛ) и ако не боледува често се дава друг продукт? И последен въпрос има ли някаква литература , която да дава пълна информация за Аква Сорс?
Благодаря предварително!
  bouquet

# 247
 bar4e, в "Зелените лъчи на светлината" от д-р Петър Найденов има информация за продуктите,а също така и "Енергични,активни и жизнени с продуктите на Аquasource"- в тази книга има и цитати от писма на потребители и статии на лекари за продуктите.

# 248
dianjelly , едно голяяяямо благодаря!
  bouquet

# 249
Искам да ви питам за дъщеря ми която е на 2г. и 8мес. кое е по-подходящо Колактив или Колактив3? newsm78
Колактив3

Можеш ли са поясниш защо е за предпочитане Колактив 3?

Аз давам да сина ми ЗЕ от доста време, смятам да включа и Колактив, но имам известни колебания кой е най-подходящ.

# 250
Искам да ви питам за дъщеря ми която е на 2г. и 8мес. кое е по-подходящо Колактив или Колактив3? newsm78
Колактив3

Можеш ли са поясниш защо е за предпочитане Колактив 3?

Аз давам да сина ми ЗЕ от доста време, смятам да включа и Колактив, но имам известни колебания кой е най-подходящ.

А поради що се срамиш да зададеш въпросите си на твоя дистрибутор??

# 251
  • у нас
На 08.12.2007 год. от 17.00 часа в читалище "Фар" - гр. Бургас, ще се проведе лекция за продуктите на Аква Сорс. Добре дошли на всички живущи и гости на града и региона.

Моля, който прояви желание за присъствие да ми пише на лични.

# 252
Зсравейте!
Наскоро научих за продуктите на Аква Сорс и много ми допадна идеята да пробвам.Нямам много време да чета назад и за това щв ви помоля за разяснение!Помага ли при наднормени килограми и с какво трябва да се започне?При бебета може ли да се прилага с цел превенция на грипни и вирусни състояния.Знам, че това е храна от природата и е добавка към основното хранене, но все пак има и лечебни своийстава, нали така? Благодаря ви много предварително?

# 253
mimi25bg, за наднормени кг е добре да се започне с Лесно начало+ЕМК  или AFA+EMK. Колактива също разгражда мазнините,аз съм го съчетавала със спортуване и има много бърз ефект. Но според мен е по-добре да се започне с Лесното начало.За бебето се консултирай с някой хомеопат най-добре.Продуктите се дават и на малки деца,но най-добре се консултирай с лекар.

# 254
Да се запиша и аз тук. Малката все нещо не е както трябва със стомахчето. Като беше на 4 месеца започнах да й давам Бифидус по 1/2 капсула на ден в продължение на месец. Сега започнах да я захранвам и на втората седмица пак проблеми - слуз в акото, газове и т.н. Та, пак ще започна да й давам, пък да видим.

Общи условия

Активация на акаунт