Пак за Аква Сорс!

• 132 137
  • 836
  •   1
Отговори
# 345
не се продават в аптеки , а само чрез дистрибутори

# 346
Yasmina, официално е така, но аз лично съм виждала тук тема, в която беше писано за аптеки, в които се продават.

Vikuna, сигурна съм, че Dino щеше да ми помогне, но решението се оказа по-близо до мен - една съседка имаше ЗЕ, та взех "на заем". Благодаря ти все пак!

# 347
Аз пък спрях Колактива и ЗЕ след като ги пихме почти 5 месеца. Ефект не видях никакъв. Детето се скъса да боледува - тежко, винаги с висока температура, сополи, кашлици... Установих, че явно не ни е времето за такива храни и че си ги давам на вятъра.
Даже вече имам чувството че на това дете никакви лекарства и лекове не му действат. Давала съм й какви ли не сиропи, капки за нос, лекарства, АБ е пила и нищо - всеки път боледуването й протича по абсолютно еднакъв начин - започва рязко с хрема, кашлица, температура, всичко това продължава една седмица и после отминава. И с АБ, и без АБ картината е същата. Даже си мисля, че ако не й дам абсолютно нищо, пак ще преболедува по същия начин - само дето не смея да не я лекувам. Сега пак е болна, давам й само Цитросепт, клеева тинктура, мажа я с Пулмекс бебе и в носа пръскаме Олинт... Ох, малко излязох оф топик, извинявайте.  bouquet

Последвай съвета на Киара да продължиш с Коластрата, но мисля че в този случай само  с тези продукти няма да се реши проблема. Според мен би трябвало да се обърнеш към лекар  хомеопат / но  класически хомеопат/ и да съчетаеш двете неща.

# 348
Последвай съвета на Киара да продължиш с Коластрата, но мисля че в този случай само  с тези продукти няма да се реши проблема. Според мен би трябвало да се обърнеш към лекар  хомеопат / но  класически хомеопат/ и да съчетаеш двете неща.

Ние разговаряхме с нея. И аз съм на мнение, че само коластра няма да стане НО пак е нещо особено с всички тези антибиотици. Все пак не може да се дават много продукти - с оглед финансите разбира се.

# 349
  • Пловдив
Детето  ми от септември насам пие трети антибиотик.Кой от продуктите на Аквасорс е подходящ дасе дава в такъв случай искам да давам нещо успоредно с антибиотика десетина дни след това да може детето по -бързо да се възстанови и укрепне,че то тези антибиотици убиват всичко наред било то полезна или вредна бактерия

# 350
Успоредно с антибиотика може да адваш Зелена енергия,Коластра и ЕМК, за да си набавя необходимите витамини.Но според мен по-добре е след като свършите антибиотика, да направите един курс от 2 седмици с пробиотиците-Бифидус и Ацидофилус, за да може да се възстанови микрофлората му, защото антибиотикът наистина убива и всички полезни бактерии.

# 351
приемала съм ЗЕ и съм много доволна.смятам пак да взема ,а също и за детето.искам да ви попитам нещо за колактив3-имам проблем със стомаха-гастро-ентеро-колит и мн лесно получавам разстройство.джи-пито ми препоръча да започна,а лесното на4ало каза,4е е мн агресивно за мен.та въпросът ми е-някой получавал ли е такива проблеми от коластрата?и задалжително ли повлиява на теглото,защото аз съм 46 кила,а про4етох,4е може да се отслабне,а никак не ми се иска.надявам се някой ,кото го е изпробвал да пише.много ще съм ви благодарна!

# 352
agne , не би трябвало да имаш проблеми с Колактив-3. Не се притеснявай, няма да отслабнеш драстично особено ако не прилагаш и някаква дори и минимална диета  Grinning Този продукт е коласлта обогатена с Ацидофилус.

Не мога да разбера защо са ти казали, че Лесно начало е много агресивно за теб, а в същото време са ти препоръчали Зелена Енергия.  newsm78  В пакета Лесно начало се съдържат 4 продукта - чисти водорасли, бифидус, ацидофилус и ензими. В Зелена енергия има чисти водорасли, спирулина (водорасли) и люцерна. Това което би подразнило стомаха е люцерната. Може би има други съображения, знам ли  Rolling Eyes.

# 353
agne,аз също съм 46 кг и тези продукти ги пия почти 6 години.На теглото ми повлияха в началото да кача, защото бях 42 кг, но съчетано с определен режим на хранене и така си възвърнах моите оптимални 46 кг.Според мен, за стомаха ти е по-добре Лесното начало, а не Зелената енергия.Откъдето и да го погледнеш, пробиотиците и ензимите биха се отразили добре на стомаха ти.

# 354
това зву4и 4удесно!много ще съм доволна,ако и аз успея да ка4а някое и друго килце.може би на всеки действа индивидуално-защото про4етох за много хора ,който са отслабнали благодарение на коластрата.а определено не търся този ефект.но пък ина4е пише страхотни неща за ползата от продукта.

# 355
Знае ли някой ,колко струва едно шишенце Коластра

# 356
Около 55лв. - 120 капсули.

# 357
Това е стара цена-над 60 лв.

# 358
дистрибуторската цена е 60лв.,но ако си клиент е с около 20% по-скъпо.

# 359
Знае ли някой ,колко струва едно шишенце Коластра

Колактив - 120 капсули - 87 лв
Колактив 3 - 120 капсули - 89.3 лв
 Peace

Общи условия

Активация на акаунт