Пак за Аква Сорс!

• 134 780
  • 836
  •   1
Отговори
# 90
По въпроса кой как лекува детето си всеки сам решава. Аз просто исках да уточня, че продуктите са хранителна добавка и действат като храна, те не могат да се предозират, както например приемането на синтетични витамини (не водно разтворимите, защото те се изхвърлят от организма).
Моето дете например не яде плодове и зеленчуци и аз предпочитам да му давам коластра и ЗЕ, като по този начин си набавя необходимите му за организма витамини.
Извинявай ако с нещо съм те подразнила, нямах това за цел, просто исках да поясня на другите които четат темата, как стоят нещата. smile3525

# 91
  • София
Момичета да ви питам някои от вас лекуват ли се с класическа хомеопатия и едновременно с това да пият продуктите на АкваСорс?  newsm78 Ние се лекуваме с класическа хомеопатия и нещо не се получи съчетанието на коластра и хомеопатичното лечение, поради тази причина прекъснахме с коластрата...

Защо в случая не е подействало конституционното - има много причини. И те с положителност не са в коластрата. Не знам да има забрана за комбинацията хомеопатия + мляко или млечен продукт.  Hug Коластрата принципно не е мляко, но незнайно защо се тълкува така.

Опитай ЗЕ и хомеопатия. Този при който се регистрира не ти ли обясни?  Peace Попитай го! Длъжен е.

# 92
не зная дали тук е мястото да питам, но не ми се пускаше цяла тема...
дъщеря ми има разстройство. подходящо ли е да и давам ЗЕ и Колактив 3 или не се препоръчва?
благодаря  bouquet

# 93
Давай само Кол актив3 и ако имаш Бифидос след всяко изхождане. Коластрата може да бъде до 6 капсули на ден. ЗЕ има спирулина която дразни стомаха.При нас това действа, а и ми е казано и от хомеопата при който водя детето и то спонсора ми.
Дано да се оправите!

# 94
благодаря за бързия отговор  bouquet

# 95
  • София
не зная дали тук е мястото да питам, но не ми се пускаше цяла тема...
дъщеря ми има разстройство. подходящо ли е да и давам ЗЕ и Колактив 3 или не се препоръчва?
благодаря  bouquet

2 бифидус - след половин час 2 колактив 3 (по възможност) -  след още половин час препечена филийка, обикновенни бисквити - и ако е много силно разтройството 1 или половин таблета активен въглен.  Simple Smile Така до 4 пъти дневно.

Успех на всички ......   Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 96
Кои продукти на Аквасорс са подходящи за бременни?

# 97
Коластра и Зелена енергия, също може и Есенциални масни киселини. А при третият триместър, или малко преди раждането към тях да включиш и CoQ10. Но най-добра препоръка може да ти даде хомеопат, който използва продуктите и познава твоите индивидуални характеристики.

# 98
# 99
И аз да споделя нещо,което не видях да сте засегнали.Аз също давам на децата си ЗЕ и Колактив.При сина ми действието беше мигновено и видимо-имаше петна по гърба-атопичен дерматит,които още на третия ден бяха избледнели.На втория ден ми направи впечатление,че избледняват,но реших,че си внушавам.На третия ден разликата беше видима с просто око.След още няколко дни нямаше и следа от дерматита.Странното беше ,че при дъщеря ми не действаха така.Сега,когато тя е вече на 4-кратно хранене и и ги давам преди закуска,вече има резултати-видими-и при нея.Не толкова добри,колкото при брат и,но...има ги.Та,реших,че е най-добре да ги давам съвсем на гладно,като първа храна.

# 100
И аз да споделя нещо,което не видях да сте засегнали.Аз също давам на децата си ЗЕ и Колактив.При сина ми действието беше мигновено и видимо-имаше петна по гърба-атопичен дерматит,които още на третия ден бяха избледнели.На втория ден ми направи впечатление,че избледняват,но реших,че си внушавам.На третия ден разликата беше видима с просто око.След още няколко дни нямаше и следа от дерматита.Странното беше ,че при дъщеря ми не действаха така.Сега,когато тя е вече на 4-кратно хранене и и ги давам преди закуска,вече има резултати-видими-и при нея.Не толкова добри,колкото при брат и,но...има ги.Та,реших,че е най-добре да ги давам съвсем на гладно,като първа храна.

newsm78  Дистрибутора  не ти ли обясни, че  Коластрата задължително се пие на гладно, докато за Зелената енергия няма значение.   PeaceТака, че сутрин давай още след ставането Коластрата и след 1/2-1 час Зелената енергия !

# 101
Аз давам на дъщеря ми Колактив, много добре и действа.
Боледува значително по-малко и по-леко сякаш . Rolling Eyes
Ще следя темата с интерес.

# 102
Kоластрата се произвежда в Нова Зенландия. Рекламират я като екологично чиста, но ..Чух  един професор в радио интервю да обяснява, че на този остров заради озоновата дупка над региона и силната радиоактивност на слънцето всяка година десетки хора се разболяват от рак на кожата. Mлякото на кравите, от което се прави коластрата нали също е облъчено. Трябва да се внимава с тези продукти.

# 103
Kоластрата се произвежда в Нова Зенландия. Рекламират я като екологично чиста, но ..Чух  един професор в радио интервю да обяснява, че на този остров заради озоновата дупка над региона и силната радиоактивност на слънцето всяка година десетки хора се разболяват от рак на кожата. Mлякото на кравите, от което се прави коластрата нали също е облъчено. Трябва да се внимава с тези продукти.
Бреййййййй ти заради тази информация се регистрира??

# 104

smile3513С чух работа не става - кажи името на професора, дай сайт за публикация на това мнение или на вестник и т. н.
     smile3533Че то всеки много работи може да каже и да си ги брои за истина.
       newsm12Щом ще предпазваш хората дай достоверни факти!
      smile3534 Ама да ти кажа щом от тези "радиационни водорасли и Коластра" на моя дистрибуторка на мъжът й  му даваха само 40 дена, а той с тяхна помощ преживя още 3 години, та не ще да си май права.

Общи условия

Активация на акаунт