Пак за Аква Сорс!

• 132 203
  • 836
  •   2
Отговори
# 150
Интересно ми е защо тези продукти,на АКВА СОРС ,не се продават по аптечната мрежа,като са толкова добри?Не знам ,защо ,но винаги съм с предубеждение,за неща продавани чрез дистрибутори.За това не съм ги пробвала още!

# 151
Интересно ми е защо тези продукти,на АКВА СОРС ,не се продават по аптечната мрежа,като са толкова добри?Не знам ,защо ,но винаги съм с предубеждение,за неща продавани чрез дистрибутори.За това не съм ги пробвала още!
и аз отказвах да ги ползвам по същата причина много дълго време.
има един куп обяснения на това положение...за мен най-правдоподобното е, че постоянна мрежа от дистрибутори, договори с аптеки и т.н. е доста по-трудно за организация и поддръжка, отколкото един склад и всеки да си дистрибутира по МЛМ.

# 152
Това специално пък не ме е притеснявало никога - просто така се пести от разходите за дистрибуция. А иначе - дали в аптеките или чрез дистрибутори, документите, които се изискват, са едни и същи.
Чрез дистрибуция се продават и добри, и лоши продукти, както и в магазините...

# 153
Видях,че по-горе е обсъждано в темата,но съм разочарована,че не успявам да дам зелената енергия на сина си.Ще съм благодарна,ако споделите начина,по който вие го правите.Пробвах със сок,с мляко,с вода,с храна....Единственото,което постигнах е,че сега е подозрителен,когато се запътя с лъжица към него.
Дали чрез кърмата,ако аз я пия ЗЕ,ще стига и до него.
Другите продукти по приемливи ли са за пиене от дете.Не ми се ще да го карам насила.Искам,ако не да го хареса,поне да не се отвращава от продукта.

# 154
Видях,че по-горе е обсъждано в темата,но съм разочарована,че не успявам да дам зелената енергия на сина си.Ще съм благодарна,ако споделите начина,по който вие го правите.Пробвах със сок,с мляко,с вода,с храна....
В момента давам и на двамата ЗЕ и колактив. И двете ги разтварям в лъжичка кисело мляко. Получава се! Peace И аз опитах по много други начини, но при нас този се оказа най-ефикасния.

# 155
При първият прием при хомеопата, тя почерпи  Shocked Shocked ShockedАли с бомбони (коластра), като и обясни да го схруска със зъбки. Тя поиска и още енин и още един.
Така ги приема и днес, а малката от 1г и 4. м, гледайки сестра си и тя ги хруска, а като види шишенцето казва:"Дай бобо!"
Нямам проблеми с даването!
Просто трябва да видят др деца как ги поемат. Черпили сме Laughing с тези бобони и голямото детенце на сестра ми и тя ги схруска.
Не виждам, защо да не ги искат. Зависи от начина на поднасяне.

# 156
Много моля, ако има дистрибутор да ми пише на л. с. цените си, на които ги продава!!!!

# 157
Защото ти говориш за коластрата, а ние говорим за зелената енергия. Коластрата е като сухо мляко на вкус, и моите я пият без проблем, даже и допълнително иската, та трябва да им обяснявам, че не може по много. Зелената енергия пак е в капсули, но като се схрускат, съдържанието е зелен гадно смърдящ треволяк, който се съмнявам, че някой би изпил с удоволствие, дори и твоите деца  Wink

# 158
Малката ми дъщеря беше най-склонна да сдъвче капсулата ЗЕ, отколкото я изпие разтворена /или по-скоро забъркана с вода/ или с кисело мляко ... докато не направи алергична реакция към нея  Crazy
много ме е яд, защото това е нещо, което винаги е помагало у дома, а сега тя не може да го ползва  Close

# 159
А ти сигурна ли си, че е към ЗЕ-то реакцията? Аз имах едни подобни подозрения по повод един обрив на сина ми, но бях набедила коластрата, в крайна сметка се оказа, че май е реакция от хом. л-во този обрив, но не е сигурно...

# 160
100% съм сигурна, че реагира точно на нея с изключително як сърбеж

# 161
100% съм сигурна, че реагира точно на нея с изключително як сърбеж

Naughty Не мисля, че си права, просто е станало съвпадение.  Пробвай пак. Наскоро една една  приятелката, така беше помислила, но после сама се убеди , че е сбъркала.

# 162
  • Пловдив
А от тези продукти увеличава ли се апетита(ЗЕ и коластрата).Маги и баз това си е апетитна,та ме е страх да не започне да яде повече.И двете едновременно ли трчбва да се дават или може само коластрата.Интересува ме за повишаване на имунитета,че от месец сме на ясла и болестите доста зачестиха(продължителни хреми,кащлица,гърла).И последно как се приемат-мохат да се хрускат като бонбон,или трябва да са разтворени в нещо

# 163
Вилиана,ЗЕ и коластрата са на капсули,като АБ.По-голямо дете,предполагам,би ги погълнало с вода.При малките капсулите се отварят и съдържанието се изсипва в мляко,сок или нещо подобно.Моето дете категорично отказва ЗЕ.Не съм намерила още начин да му я дам.При повечето деца,обаче,май се получава.

# 164

аз затова и спрях да ги давам.особено като разбрах,че хомеопатите вземат и процент от печалбата при разпространението им.в Хирон направо ми казаха,че мога да си ги купя при тях на еди каква си цена,а при дистрибутора били малкко по-скъпи.и така и не можах да разбера Ацедуфилус и другото лекарство с живи бактерии ли са и не са ли опасни да се приемат дълго време.

Общи условия

Активация на акаунт