Пак за Аква Сорс!

• 132 153
  • 836
  •   1
Отговори
# 300
Давам на сина си ЗЕ и Колактив 3 от март миналата година. За малко прекъснахме през лятото, но от август насам всеки ден му давам 1-2 ЗЕ и 1-2 Колактив 3. Ами скъса се да болудува това дете  Cry Уж и с хомеопатия го лекувам .... а все прави усложнения и за 1 година 4-5 антибиотика е изпил.  ooooh! Последните два по Коледа и нова година - първо бронхит, после възпалено ухо  Cry Ето сега пак е с температура. А само седмица е минала откак пи последния антибиотик.
Отчаях се вече  Sad
И аз давах на сина си,когато беше на 4 и 5 годинки-и ЗЕ и Колактив.Близо две години го тъпках детето.Почти всеки месец ми правеше бронхити.А от 5 години го лекувам само с хомеопатия.Спред мен няма нужда от тях.
Според мен,това са прехвалени(скъпи) продукти.Поредния доходоносен бизнес на докторите.Макар,че имам вазможност,аз не ги купувам и не ги давам на моите деца.

# 301
  • София
Давам на сина си ЗЕ и Колактив 3 от март миналата година. За малко прекъснахме през лятото, но от август насам всеки ден му давам 1-2 ЗЕ и 1-2 Колактив 3. Ами скъса се да болудува това дете  Cry Уж и с хомеопатия го лекувам .... а все прави усложнения и за 1 година 4-5 антибиотика е изпил.  ooooh! Последните два по Коледа и нова година - първо бронхит, после възпалено ухо  Cry Ето сега пак е с температура. А само седмица е минала откак пи последния антибиотик.
Отчаях се вече  Sad
И аз давах на сина си,когато беше на 4 и 5 годинки-и ЗЕ и Колактив.Близо две години го тъпках детето.Почти всеки месец ми правеше бронхити.А от 5 години го лекувам само с хомеопатия.Спред мен няма нужда от тях.
Според мен,това са прехвалени(скъпи) продукти.Поредния доходоносен бизнес на докторите.Макар,че имам вазможност,аз не ги купувам и не ги давам на моите деца.

Съжалявам, че човека който те е консултирал за ползата от продуктите, не е направил необходимото. Не е нормално да го тъпчеш две години със Зелена енергия и да няма промяна в резултата.  Thinking Ако е така, значи има нещо друго. Основата на която прави бронхитите не е липса на добра имунна система. Зеленана енергия и Колактива правят точно това - укрепват, изграждат добър имунитет на физическо ниво. В случая , давайки ги, ти поддържаш тази имунна система на висота.

Ако при вас не е имало ефект, проблема е друг. И да се установи този проблем е работа на лекарите. В частност - работещи с продуктите и хомеопати. Те може да преценят друго. Освен ЗЕ и Колактив, може да дадат още някоя от добавките, да включат хомеопатия, аромати или каквото и да е.
Пишеш, че ходиш на хомеопат. Не знам сега детето ти боледува ли толкова много. И ако боледува, защо не се запиташ - добър ли моя хомеопат, след като за толкова време не може да установи причината и да реши проблема? Правилно ли е определил първопричината за боледуването? Те са тези, които в по-голяма степен могат да я определят, ако тя не е физическа.  Hug В литературата пише - 80% от болестите ни са психосоматични. Какво значи това? Това означава, че 80 % от проблемите ни идват не от лошото физическо състояние, а от срив в емоционалното или психическото ни състояние. Традиционната медицина признава факта, но не отчита този фактор и не лекува душата ни. Това правят хомеопатите.  Hug Аз бих се замислила.

А ако вече не боледува толкова често и проблема не е толкова остър, бих се запитала защо трябва да чакам да боледува изобщо и да тичам при лекар? Не е ли по-добре да правя необходимото и да предотвратя боледуването?  newsm78 Ако допуснем, че причината е била друга, не физическия имунен фактор, а психологичен или емоционален и той вече е решен (надявам се наистина хомеопата да е добър), защо детето ми продължава да боледува от време на време? Дали нещо във физиката не се е променило? И дали тези "скъпи" продукти не си заслужават?

Между другото не мисля, че са скъпи. Дневно профилактиката излиза под левче. Влез в аптеката и провери колко струват витаминчетата. И колко би ни струвало да си ги купим от там. Разликата в пари не е голяма. Голямата разлика идва от процента усвояемост.  Naughty За витамините от аптеките СЗО зава максимум 40% усвояемост, а за Зелената енергия той е 98%.  Grinning Освен това има и съдържание - това включва в себе си : ....... , а това : ....... Добре е да правим сравнения.

Hug Стискам палци наистина да сте добре.

# 302
  • В Голямото село
... Зеленана енергия и Колактива правят точно това - укрепват, изграждат добър имунитет на физическо ниво. В случая , давайки ги, ти поддържаш тази имунна система на висота...
Само питам - та нали децата до 3-3 и половина годишна възраст все още нямат функционираща имунна система - тогава какво поддържат продуктите на Аквасорс? Значи ли това, че тези продукти са за по-големи деца?

# 303
  • София
... Зеленана енергия и Колактива правят точно това - укрепват, изграждат добър имунитет на физическо ниво. В случая , давайки ги, ти поддържаш тази имунна система на висота...
Само питам - та нали децата до 3-3 и половина годишна възраст все още нямат функционираща имунна система - тогава какво поддържат продуктите на Аквасорс? Значи ли това, че тези продукти са за по-големи деца?
Да започнем с това какво представлава т.н. имунна система.   Hug Ами това е правилно функциониращият ни, цялостен организъм. Няма нещо, което да е самостоятелно и да носи името имунна система. Това сме НИЕ

Thinking Може би, се казва така - за малките деца, че нямат такава система, защото те тепърва изграждат тялото си, системите си, органите си Thinking Не знам. Нека тези, които го твърдят, да обяснят.

А според мен храни като Коластрата, Зелената енергия, като мастните киселини дават възможност на децата ни (и на който и да е включително и на нас) да се изградят правилно, в синхрон, в баланс.  Затова имат такова действие, укрепващо. И ефекта им, естествено е здрав организъм.

Ако има причини от друго естество - емоционално, може детето ни да продължи да боледува, но със сигурност ще бъде по-малко, отколкото, без тези храни.  Simple Smile А за тези болести - емоционалните, има лекари, има психолози и те имат думата. Има и литература

Hug Мисля, че отговорих на въпроса за какви деца са. За всякакви - от бебета до .... възрастни

# 304
  • София
Ако praskovka прочете това, нека ми пише на znaiko@abv.bg

Не мога да й върна отговор. Запълнен е лимита й.

# 305
Ама отвреме-навреме питайте и специалистите - например д-р Вилма Михайлова, д-р Юлия Цанкова, мене (ако ме хванете)...
Ще се опитам да съм на разположение поне он-лайн на форума.

д-р Петър Найденов

Да не би да имаме честта да бъдем посетени от д-р Петър Найденов?  newsm78

# 306

Между другото не мисля, че са скъпи. Дневно профилактиката излиза под левче. Влез в аптеката и провери колко струват витаминчетата. И колко би ни струвало да си ги купим от там. Разликата в пари не е голяма. Голямата разлика идва от процента усвояемост.  Naughty За витамините от аптеките СЗО зава максимум 40% усвояемост, а за Зелената енергия той е 98%.  Grinning Освен това има и съдържание - това включва в себе си : ....... , а това : ....... Добре е да правим сравнения.

и аз мисля,че са доста скъпи,особено в комбинация и с парите,които се плащат на хомеопатите.
едни мултивитамини тук(Германия) струват 50 цента  Peace и да отбележа,че не са някакви фалшиви.
друг е въпросът,че за разлика от България тук въобще не препоръчват даване на витамини на малки деца.

# 307
  • София
Може би в Германиия е така и да имат основание.  Hug Доколкото знам там ваксините не са задължителни. Дори не са препоръчителни, за разлика от тук.

Колкото до скъпотията и препоръката на хомеопатите - защо трябва да чакаме да ни  ги изпише хомеопат?  newsm78 Когато се храним не тичаме до доктора да питаме - Да ядем ли това или да не го ядем? 

Laughing Просто не сме смикнали, че храните могат да бъдат и в такава форма - капсуловани. Коластрата, водораслите са биогенни храни и са в една група с меда, с кълновете. Лично аз не питам никой да ям ли мед или да не ям, да слагам ли кълнове в сандвичите си или да не слагам. Най-малкото ходя на доктор да плащам за съвета.  Laughing Пък капсулованите са добри, защото не ми горчи, нямам вкус в устата си на трева или на нещо друго, непривично и непознато на вкусовите ми рецептори.

Другото важно според мен е че тези храни не са извлеци от нещо, а са цели - такива, каквито природата ги е сътворила.  newsm78 Толкова ли сме велики, че да знаем какво им трябва на клетките ни? И да правим извлеци на това или онова? Ами ако махнем нещо, което е жизнено важно за тях и те не могат без него? Ако приемем становището, че знаем и извличаме само и единствено необходимото, означава да прием, че сме по-велики от Природата.

Hug И в крайна сметка за толкова години хранене с тези ХРАНИ, мога да направя разликата с тях и без тях.   Peace А тя не е в полза на извлеците. Когато пиехме извлеци си боледувахме нон-стоп. И съвсем не ми струваха по-евтино. Хем извлек, хем лекарства, хем прегледи. И други разходи за т.н. силни храни - визирам пилешки, свински и всякакъв вид мръвки, плодове, зеленчуци от пазарите с неясен произход, торене, търговска обработка. За да се засили детето и да спре да боледува  Rolling Eyes  #Crazy Храни, които не са за пренебрегване, но които стоят на върха на хранителната верига и носят със себе си негативите от намесата на човешка ръка.
От както започнахме да се храним със Зелената енергия, забравих пътеката до аптеката,  до поликлиниката и до лекаря. Говорим си по телефона, за да не забрави, че сме му пациенти.  Hug И понеже това са ХРАНИ, а не вълшебства, случва се и да боледуваме, но е толкова рядко, че сме изненадани от събитието.

Всеки може да прецени за себе си, за децата си. 

# 308
Здравейте,
Аз също ползвам продуктите на тази фирма. Ужасно съм доволна. Преди нямаше грип, който да ме подмине. А сега най - много да ме хване хрема. Пия ги от 1,5 г. Редувам ги и правя почивки. Сега преди два дена започнах Активиран ечемин - много съм доволна. Наистина съм много енергична и бодра.

# 309
  • където си пожелая...даааа...
Здравейте,
Аз също ползвам продуктите на тази фирма. Ужасно съм доволна. Преди нямаше грип, който да ме подмине. А сега най - много да ме хване хрема. Пия ги от 1,5 г. Редувам ги и правя почивки. Сега преди два дена започнах Активиран ечемин - много съм доволна. Наистина съм много енергична и бодра.

Този активиран ечемик как му е точно наименованието и конкретно за енергичност и бодрост Laughing ли е?

# 310
Този активиран ечемик как му е точно наименованието и конкретно за енергичност и бодрост Laughing ли е?
[/quote]
"Енергийна храна" Активиран ечемин. Той обединява почти всички продукти на аквасорс, акто има и активиран ечемин.
Пия го 4 ден - направо съм друг човек. Наспивам се за 4-6 часа, даже намалих дозата. (която е показана на опаковката).
Просто се зареждаш с енергия и си много свеж.

# 311
  • у нас

в комбинация с ябълков сок е много вкусно  bowuu bowuu

# 312
И аз малко да споделя от опита си с продуктите на АкнаСорс.
 За Колактив 3 искам да кажа,че поради съдържанието на Ацидофилус  не е за препоръчване да се ползва от хора с запек или подобни  проблеми/поне при майка ми се получи такъв проблем, но като минахме на  обикновената Коластра и проблема изчезна/.

[color=red]това не го разбирам точно ацидофилуса се дава срещу запек[/color]

# 313
Права е Sinara. С ябълков сок има съвсем друг вкус. Иначе е малко неприятно, ако се пие с вода. Sad

# 314

Аз и по-напред в темата питах, ама май никой не ми отговори: мога ли да давам капсулите на Колактива и ЗЕ заедно? Защото щерката много се мръщи на коластрата, затова ги разтварям двете заедно в едно шише и така ги пие. Да не би с това да бъркам? Embarassed[/color]

Да можеш. И аз така давам. Но задължително преди хранене поне 20-30 мин., защото така се приема коластрата. Защо не ги разтваряш в плодово мляко?

Naughty Заедно не понеже и двете са  храни-първо даваш Коластрата / понеже се усвоява по-добре на гладно/ и след поне 1/2 час  Зелената енергия.

Общи условия

Активация на акаунт