Пак за Аква Сорс!

• 132 157
  • 836
  •   1
Отговори
# 285
няма смисъл от саностола, просто ЗЕ и Кол са по-добри
но ако все пак решиш да го даваш, няма да си пречат

# 286
  • Earth
Майка ми е супер фен на Аква сорс  newsm26
Аз само слушам и изпълнявам  Mr. Green

# 287
Много мило, че си обменяте информация на тази тема! Явно тука са доста будни жени...
Ама отвреме-навреме питайте и специалистите - например д-р Вилма Михайлова, д-р Юлия Цанкова, мене (ако ме хванете)...
Например, сега има специална страница - "Зима без антибиотици" http://anhira.com/zimabezab
Пожелавам на всички майки здрави деца и мъже, и весели празници! Ще се опитам да съм на разположение поне он-лайн на форума.

д-р Петър Найденов

а пропо, за астрологията - аз винаги правя хороскоп на детето и много често - и на майката, и на други членове на семейството, които са в контакт с детето. Ще ви разкажа един случай - дете, което не може да говори. В астрологията говоренето е свързано с Меркурий. А потискането и мълчането - със Сатурн. Е, в хороскопа на това дете Сатурн на майката прави лоша връзка с Меркурий на детето. Демек, тя му пречи да проговори, защото не му обръща внимание и не го учи. А то знае на 3 г. само 3-4 думички, които е научила от баба си. Оказа се, че именно бабата е с добри аспекти към неговия Меркурий.

друго - с астрология предупреждавам родителите кога да пазят децата си и кога ще имат п-труден период. Освен това едно малко дете си е оформен характер - и той може да се разбере сам от хороскопа му - иначе ще се правят много грешки. Да речем, някое малко момиченце има Луна в Риби (много впечатлителна и с въображение, прекалено деликатна). А пък бабата й разказва за Торбалан - и готово, детето е със силен стрес и се разболява...

Или пък детето е с Луна и Марс в Лъв (обича да командва и да се налага), а родителите го мародерстват и строяват - и то се разболява - винаги това излиза от сравняване на хороскопите - и тогава казвам на съответния родител да го дава по-спокойно.

"Лекар, който не разбира от астрология, не може да се нарече лекар" - казал го е май Хипократ.

Само да се разберем - за да е добър хомеопат, човек трябва даа е учил класическа хомеопатия. Аз просто преди това вече бях добър астролог, а съм и лекар, бях направил много връзки вече. Моля да не смесвате хомеопатията с астрологията - едното е лечебен метод, а другото е кралицата на науките.

# 288
Суперхраните са много полезни за децата, но не са панацея.
Понякога трябва да се премахнат миазмите.
Най-често е туберкулинов - заради ваксинацията.
Ако детето ви боледува често, давайте Зелена Енергия, ЕМК и КолАктив-3
Колкото повече, толкова по-добре.
Понякога това решава проблемите и детето се стабилизира.
Ако обаче не стане така, не спирайте суперхраните и потърсете добър хомеопат.
В София това сме няколко души, които работим с тях - Вилма, Юлия, аз (все детски лекари), Дора, Калина, Наско, Галя, Мариана и др.
Понякога едва след хомеопатия се вижда големия напредък.
А понякога лекуваш с хомеопатия, а резултатите са нестабилни. Тогава даваме суперхрани, и всичко е точно.
Затова моят извод е - и двете - хомеопати плюс суперхрани.

Имах един случай - дете на година и половина от Кюстендилско село с астматичен бронхит. Дадох му ЗЕ, КолАктив, ЕМК и хомеопатично средство - да си го купят от аптеката. Дойдоха след месец и половина. Много били добре. Питам "Как давахте лекарството" - а тя: ами разтваряхме ги, че са много големи , и белите , и зелените!" А Аз: "Ама не водораслите, онези малките белите топченца, дето от аптеката на Чаталджа" - "А, докторе, не можехме да я намерим и не сме ги взимали"...

Т.е. понякога само суперхраните могат да се окажат достатъчно.
Ама за 22 години в медицината какво ли не вижда човек...

д-р Петър Найденов

# 289
Здравейте, дъщеря ми от 2 дни е с Т 39 и не може да я свали.От 6 месеца и давам Колактив 3, а от 2 ЗЕ. Сега и увеличих дозата и давам по 4 Колактива и 3 ЗЕ/ защото иначе пощурява/. Не знам кога мога да очаквам да свали Т и дали да и дам още нещо. Давам и Осцилококцинум. А мога ли да давам и някакъв сироп за кашлица , защото много сериозно кашля?

# 290
 Аlexpleven , голямата ми дъщеря от днес е с Т , кашля и има сополи. За сега й давам Колактив 3 , осцилококцинум и клеева тинктура. За кашлицата ( суха и дразнеща ) давам Хустагил , защото нашата хомеопатка ми го е препоръчвала и друг път.
Бързо оздравяване !

# 291
Ето нещо,което би било полезно:http://um.anhira.com/

# 292
  • Варна
Моят син беше с ангина, но без Т. Давах му по 4 Колактива, оправи се без АБ. Гърлото мина за една седмица, но поради нелекуваната хрема напълни със секрети, отиде още една седмица. Като цяло съм доволна, ЗЕ не давам защото пощурява. Сега си пие по 1 коластра и се надявам да не боледува много.

# 293
  • Кредитен консултант - Варна
Искам да споделя нещо ,което ми се стори интересно . Питох дистрибутор на продуктите на Аквосорс ( която е и практикуващ лекар ) защо да приемаме продуктите , не би ли било достатъчно да си лекуваме проблемите с хомеопатия. Тя ми отговори ,че :

1. Понякога здравословният проблем се решава след няколкомесечен прием на съответния Аквасорс продукт ( времето зависи от типа на болестта,откога е болен човека и неговата възраст ) и в такива случаи въобще може да не стигне до лечение с хомеопатия.

2.Хомеопатичното лекарство подава импулс към клетките на тялото да се възстановят и да се справят с болестта ,но ако клетката е "гладна" ,изтощена ( примерно от продължителни и чести боледувания ) ,то не й стига енергия да започне оздравителния процес.
Продктите на Аквасорс "хранят" клетките и ги зареждат с енергия и затова хомеопатите препоръчват тези продукти. Дори е желателно ,по възможност преди да се започне хомеопатично лечение да се приемат 2-3 месеца от съответния продукт на Аквасорс ,за да захрани клетките и да имат те енергията да отговорят на сигнала който ще им подаде хомеопат. лекарство.

Стори ми се полезно като информация и затова реших да го споделя.

Аз лично ползвам продуктите и съм много доволна. Последното разболяване на дъщеря ми премина само с тях и загряващи разтривки .

# 294
  • В Голямото село
Е, на нас продуктите все още не са подействали явно - пием Колактив и ЗЕ от 2 месеца и половина и през този период имахме няколко боледувания, пихме вече три антибиотика, защото болестите протичаха винаги с много висока Т, силно зачервено гърло и бронхити. Вече се чудя дали изобщо ще има ефект при нас... ooooh!

# 295
  • Кредитен консултант - Варна
Е, на нас продуктите все още не са подействали явно - пием Колактив и ЗЕ от 2 месеца и половина и през този период имахме няколко боледувания, пихме вече три антибиотика, защото болестите протичаха винаги с много висока Т, силно зачервено гърло и бронхити. Вече се чудя дали изобщо ще има ефект при нас... ooooh!

Rosie,сигурно знаеш всичко това, но да кажа и аз .Това,че ги пиете не означава ,че детето няма въобще да боледува , а че ще е по-рядко и по-леко.  Казваш ,че при вас е често . newsm78 . Профилактичната доза е една - две  капс. от двете на ден. Но когато се разболее дозата става поне три пъти х 2 дневно.
ЗЕ е ефикасна при вирусни заболявания , а Колактив при бактериални. Когато започне разболяване давам и от двете  3 х 2капс. защото вирусните често преминават в бактериални. Включвам и цитросепт - той също е противогъбичен и антибактериален препарат. Сутрин си правя схема на даване на добавките през деня ,защото се получава така ,че почти на всеки час трябва да взема нещо ,а някои трябва и да са съобразени и с това да се дават на гладно (като колактив и цитросепт ) . Примерно - 08.00 цитросепт , 09.00 Колактив , 10.00 ЗЕ ,12.00 Цитросепт ..и т.н .Всичко това обилно полято с течности от рода на чай с мед и лимон и витамин С .  Последният път ползвах  и Ревулзовит - загряващ крем на д.р Пашкулев -  2-3 пъти дневно и вечер се мажат гърдичките и гръбчето и се завива да спи .Аз й направих и компрес на гърлото за през нощта. Много съм доволна от това кремче,мисля че много помогна. 
Кое от всичко помогна ? Нито едно само по себе си  ,а всички заедно .Различните неща  въздействаха  комплексно на целия организъм и му помагаха да се бори на различни фронтове с болестта като се стараех да покривам по-голямата част от денонощието .
уЧУДВАМ СЕ ЧЕ кОЛАКТИВА НЕ ВИ Е ПОМОГНАЛ ЗА ГНОЙНА АНГИНА - ТОЙ Е АНТИБАКТЕРИАЛЕН. Също така при зачервено гърло се изсипва капсулка Колактив в гърлото така че да мори бактериите локално . Повтарям много от нещата изписани в темата ,но споделям кое ми е помогнало на мен .
Пожелавам ти и ти да намериш твоите начини - с Аквасорс или нещо друго.  Peace

# 296
цитат angeliciva :
Кое от всичко помогна ? Нито едно само по себе си  ,а всички заедно .Различните неща  въздействаха  комплексно на целия организъм и му помагаха да се бори на различни фронтове с болестта като се стараех да покривам по-голямата част от денонощието .
 newsm10

И аз спазвам подобна схема , като angeliciva , само че давам и клеева тинктура 3 пъти по 20 капки в сок.

# 297
  • В Голямото село
Много благодаря на angeliciva!
Аз и по-напред в темата питах, ама май никой не ми отговори: мога ли да давам капсулите на Колактива и ЗЕ заедно? Защото щерката много се мръщи на коластрата, затова ги разтварям двете заедно в едно шише и така ги пие. Да не би с това да бъркам? Embarassed

# 298
  • София/Велико Търново
Давам на сина си ЗЕ и Колактив 3 от март миналата година. За малко прекъснахме през лятото, но от август насам всеки ден му давам 1-2 ЗЕ и 1-2 Колактив 3. Ами скъса се да болудува това дете  Cry Уж и с хомеопатия го лекувам .... а все прави усложнения и за 1 година 4-5 антибиотика е изпил.  ooooh! Последните два по Коледа и нова година - първо бронхит, после възпалено ухо  Cry Ето сега пак е с температура. А само седмица е минала откак пи последния антибиотик.
Отчаях се вече  Sad

# 299
  • у нас

Аз и по-напред в темата питах, ама май никой не ми отговори: мога ли да давам капсулите на Колактива и ЗЕ заедно? Защото щерката много се мръщи на коластрата, затова ги разтварям двете заедно в едно шише и така ги пие. Да не би с това да бъркам? Embarassed[/color]

Да можеш. И аз така давам. Но задължително преди хранене поне 20-30 мин., защото така се приема коластрата. Защо не ги разтваряш в плодово мляко?

Общи условия

Активация на акаунт