Пак за Аква Сорс!

• 132 124
  • 836
  •   1
Отговори
# 375
Jumil, благодаря ти много  Hug А забравих да питам и на гладно ли трябва да се дават ЕМК или с храна?

Понеже споменаваш, каква е връзката с ЕМК и сухата кожа, противопоказно ли е?

# 376
EMK се приемат заедно с храната.А относно сухата кожа, не само че не са противопоказни, а са особено ценни при проблеми с кожата, лигавиците и ставите - екзема, псориазис, артрит и др.Ето някои от функциите на ЕМК:
увеличават жизнеността и гладкостта на кожата, блясъка на косата, мекотата на ръцете, плавността на мускулните движения;
регулират кръвната захар, предпазват от диабет;
увеличават издръжливостта на студ и поддържат телесната температура;
укрепват имунната система и ни предпазват от токсини, бактерии, вируси и алергени;
важни са за развитието на мозъка и очите на зародиша и за психиката и здрението у възрастните;
предпазват от сърдечни болести, инсулт и белодробна емболия;
особено необходими са на мъже, водещи активен полов живот (губят се със спермата);
предпазват от дегенеративни състояния, свързани с остаряването;
регулират преминаването в и от клетката на различни вещества;
участват в синтеза на простагландините (вещества, регулиращи тъканния метаболизъм);
необходими са за работата на жлезите с вътрешна секреция - щитовидна, надбъбречни, полови и пр.
регулират кръвното налягане, намаляват отлагането на холестерол в кръвоносните съдове и забавят процеса на неговото образуване;
намаляват болките и слабостта в ставите;
помагат за нормализиране на теглото;
не позволяват слепване на еритроцитите и предпазват от сърдечно-съдови заболявания като инфаркт, инсулт, белодробна емболия, смущения в оросяването (в т.ч. гангрена);
участват в производството на хемоглобина;
скъсяват времето за възстановяване след умора
намаляват вредата от лошите мазнини, тъй като пречат на слепването им.

# 377
И аз да попитам - след като се отворят ЕМК, трябва ли да се съхраняват в хладилник, все пак е мазнина?

# 378
Дори и да не са отворени, пак е препоръчително да се съхраняват в хладилник.

# 379
И аз да попитам - след като се отворят ЕМК, трябва ли да се съхраняват в хладилник, все пак е мазнина?

Виж ти  Shocked не се бях замисляла  newsm78 А сега и жеги идат....

Jumil   bouquet

# 380
  • София
 Във връзка с
DINO, може ли едно въпросче - за почти 2 годишно дете колко е препоръчителната дневна доза ЕМК? Казаха ми 3 капки - не е ли малко? Знам, че не може да се превиши дозата с тези продукти (малката се е "напила" на Колактив и ЗЕ  Laughing ), но все пак има ли нужда от някакво време "почивка" от ЕМК - примерно 2 месеца даваш, 1 - не и т.н.? Питам, защото това е нов за организма и продукт и може би поне трябва да се започне с по-малка доза и да се увеличи постепенно  newsm78 Как смяташ? Благодаря ти предварително за отговора  Hug

Вече са ти отговорили и може би си се ориентирала.

При профилактика - може и да се почива, но не така както при билките и лекарствата. Затова ще се опитам да обясня как може да се прави почивка.

За ЗЕ и Колактива :Колактива носи пасивен имунитет. Освен това носи и растежни фактори. Ако го използвате за укрепване на имунната система и като предпазно средство, спокойно може да се дава в определени рискови моменти. Ако обаче държите на растежните хормони и на благотворното влияние върху стомашно-чревния тракт, може да почивате като разреждате приема, без да го прекъсвате за дълго време. Т.е. да давате редовно през ден, през два дни или пет дни давате, два почивате (примерно: събота и неделя). Сами можете да си направите схемата като се съобразите с излизанията и контактите.
Същата схема с раздреждането е и за Зелената енергия. Тя работи за укрепване на собствената имунна система. В същността си ЗЕ е поливитаминозен комплекс и зарежда клетките с необходимия материал. Ако този материал не влиза редовно, клетките започват да гладуват и състоянието се връща там, където е било преди да се приема. Има т.р. "защитно" време както за изграждането, така и за отпадане. То не е 2-3 дни. По-дълго е, но не бива да се удължава много паузата.

За ЕМК. Не е необходимо да се приема непрекъснато. ЕМК се натрупват в депа и организма си тегли от там при необходимост. Обясняват, че при профилактика за една година са необходими 2 или 3 шишенца. Не повече. Друг е въпроса, ако има здравословен проблем и е необходим постоянен прием за определен период от време. За количеството - при по-малки деца до 10 капки дневно. Отново всеки може сам да прецени. 3 капки са за бебетата. Профилактичната доза при възрастните е приблизително 20 капки.

Hug Надявам се да се ориентирате и да изберете правилната индивидуална и подходяща за вас дозировка.

# 381
Някой може ли да ме посъветва кои от продуктите на Аква Сорс понижават холестерола?

# 382
Dino, благодаря за изчерпателния отговор   bouquet

# 383
Моя приятелка започна да дава на детето си Колактив 3 и ми спомена , че оттогава е започнал да се запича. Това нормално ли е и дали не трябва да го спре? Ще се радвам на съвети от всички , които ползват продуктите на аква сорс !

# 384
според мен е съвпадение Simple Smile

# 385
  • София
Някой може ли да ме посъветва кои от продуктите на Аква Сорс понижават холестерола?

Разбира се!  Simple Smile ЕМК и хималайската сол. За подробности на лични.  Hug

# 386

Може да погледнеш на BadeteZdravi.com  - там има материал за солта от Хималаите

Последна редакция: сб, 26 апр 2008, 15:51 от Assen

# 387
Благодаря за отговорите. Взех си брошурка за хималайската сол преди няколко дена и съм решила  да я пробвам  Laughing

# 388
Записвам се да прочета темата  Peace
Дъщеря ми ще тръгва на ясла след месец и половина и много ми се иска да й  подсиля имунната система. До сега не е пила антибиотик и представителката ми каза, че за нея е подходяща ЗЕ без да се комбинира с коластра  Thinking Вие как мислите  Hug

# 389
Записвам се да прочета темата  Peace
Дъщеря ми ще тръгва на ясла след месец и половина и много ми се иска да й  подсиля имунната система. До сега не е пила антибиотик и представителката ми каза, че за нея е подходяща ЗЕ без да се комбинира с коластра  Thinking Вие как мислите  Hug

Защо пък без коластрата  newsm78 И моята дъщеря не е пила досега никакви силни лекарства, и като почна ЗЕ беше на 1г. и 1-2 мес. Малко след това (преди зимния сезон) почнахме и коластрата. Може представителката ви да е решила, че през лятото няма нужда от коластра (забелязала съм, че я препоръчват повече през зимата заради болестите), но не са взаимно изключващи със ЗЕ, попитай я защо така е прецинила, но щом е дистрибутор сигурно има причина за решението  Peace

Общи условия

Активация на акаунт