Пак за Аква Сорс!

• 132 383
  • 836
  •   1
Отговори
# 750
А в какви дози трябва да се пие????
И колко месеца?
Ще ви бъда благодарна.

Аз излекувах моята кандида точно с колактив3 и пробиотик ацидофилус за няколко месеца, след това профилактично само пробиотик. Много съм доволна, моята гинеколожка ми ги препоръча.

# 751
Хайде и аз да се включа с въпрос. Четох началото, ама огромна темата Wink

Каква доза да давам на дете от Зелената енергия и ЕМК? Ива има проблеми с третата сливица - уголемена и възпалена е. Заедно с лечението лекарят каза да давам и това, но не ми каза доза. Първо давах по 1 капсула Зелена енергия и 9-10 капки ЕМК. Сега намалих на 5 капки. Но дали е правилно?

# 752
Здравей Нора13! В началото пиех по 4капсули Колактив3+2капсули Ацидофилус. След това намалих на 2Колакти3+1Ацидофилус. Едновременно с това направих и лечение с Гинопеварил50-15дни и след всеки цикъл няколко месеца слагах само по 7-8глобулки. Сега взимам само Ацидофилус профилактично от време на време. Но трябва да подчертая, че взимам и други добавки от фирмата, но с друга цел. Трябва да се заредиш с търпение и да си постоянна, поне 6месеца трябва да ги приемаш, но за всеки случай ти препоръчвам първо да се консултираш с гинеколог. Успех!

# 753
  • София
Хайде и аз да се включа с въпрос. Четох началото, ама огромна темата Wink

Каква доза да давам на дете от Зелената енергия и ЕМК? Ива има проблеми с третата сливица - уголемена и възпалена е. Заедно с лечението лекарят каза да давам и това, но не ми каза доза. Първо давах по 1 капсула Зелена енергия и 9-10 капки ЕМК. Сега намалих на 5 капки. Но дали е правилно?

Може и с 5 капки дневно за сметка на продължителността. Годишно се препоръчва 2 до 3 шишенца профилактична доза. ЕМК се натрупват в депа, когато са повече от необходимото  при нужда организма се тегли от там (ако няма постъпления от вън).  Hug

Не беше зле лекаря да ви обясни повече неща, но често бързат за следващия пациент и пропускат. Консултациите за дозите, за въздействието и принципите са задължение и на дистрибутора от който купувате или на спонсора при който сте си направили регистрацията.  Laughing И тук също можете да попитате , разбира се.

# 754
Благодаря ти Деси,
Аз бях на гинеколог, той ми предписа гино-Перавил вагинарно и крем против гъбички.
Сега ще включа и КА3 + Ацидофилус. И малко хранителен режим.
Надявам се и вярвам, че ще се оправя!

Здравей Нора13! В началото пиех по 4капсули Колактив3+2капсули Ацидофилус. След това намалих на 2Колакти3+1Ацидофилус. Едновременно с това направих и лечение с Гинопеварил50-15дни и след всеки цикъл няколко месеца слагах само по 7-8глобулки. Сега взимам само Ацидофилус профилактично от време на време. Но трябва да подчертая, че взимам и други добавки от фирмата, но с друга цел. Трябва да се заредиш с търпение и да си постоянна, поне 6месеца трябва да ги приемаш, но за всеки случай ти препоръчвам първо да се консултираш с гинеколог. Успех!

# 755
Имам въпрос към всички, като разберете от какво е болно детето или ти, няма значение, къде четете дозата за капки в носа , за мазането на зачервена кожа и т.н.
Лекар ли ви съветва или консултант от  Аква Сорс. Интересувам се, защото има много доволни мами, а моята педи не ме съветва да правя експерименти със тези супер храни.
Може и тя да не е добре запозната с тях и ефекта от тях, но всеки иска детето му и всички около него да са здрави , та някой може ли да ми отговори за дозирането според болеста от къде се информирате?

# 756
Цитат на: ,,Dino''
Консултациите за дозите, за въздействието и принципите са задължение и на дистрибутора от който купувате или на спонсора при който сте си направили регистрацията.

# 757
Marietta1 щом детето е пило АБ е трябвало да направиш един курс пробиотици за да се възстанови нормалната микрофлора на червата за да може да "стъпва на сигурно" Hug
Моля те, кажи по-точно в какво се изразява 1 курс на лечение. Например, колко време след антибиотика, по каква схема - специално за неутрализиране на вредите от антибиотика питам. Става въпрос за 4 годишно дете.

# 758
Писах ти на лични.

# 759
Момичета,чувала съм само хубави неща за тези продукти.Нямам време да изчета всичко ,и искам да помоля накой да ми даде повече информация за тях.Има ли нещо като каталог..?И как действат т.е. има ли точен продук ,който действа специално за хреми напр.Как точно избирате кой да дадете на детео си..?Айде стига с въпросите.Ще съм благодарна ако някой ми отговори...  bouquet

# 760
http://www.aquasource.net/

На моят син в момента профилактично му давам по 1кап. Колактив + 1капкомер Чисти водорасли (течни),
защото около нас имаше доста болни и се притеснявах да не се разболее и той.
Да чукна на дърво - нямаме проблеми никакви.

# 761
  • Варна
Момичета,чувала съм само хубави неща за тези продукти.Нямам време да изчета всичко ,и искам да помоля накой да ми даде повече информация за тях.Има ли нещо като каталог..?И как действат т.е. има ли точен продук ,който действа специално за хреми напр.Как точно избирате кой да дадете на детео си..?Айде стига с въпросите.Ще съм благодарна ако някой ми отговори...  bouquet
За подсилване на имунитет най-добрия вариант е Коластра,Зелена енергия и ЕМК.
За хрема се капе  Коластра(разтворена във вода)

# 762
Моля ви дайте съвет кои продукти да се ползват при болезнен синузит,възпаление на гърлото,ангина при възрастен.
С кои продукти може да се регулира нередовен стомах?
Благодаря!

# 763
  • ул. "Мечтание"
Записвам се да следя темата.
Чух страхотни отзиви за тези продукти!  Flutter

# 764
Може и с 5 капки дневно за сметка на продължителността. Годишно се препоръчва 2 до 3 шишенца профилактична доза. ЕМК се натрупват в депа, когато са повече от необходимото  при нужда организма се тегли от там (ако няма постъпления от вън).  Hug

Не беше зле лекаря да ви обясни повече неща, но често бързат за следващия пациент и пропускат. Консултациите за дозите, за въздействието и принципите са задължение и на дистрибутора от който купувате или на спонсора при който сте си направили регистрацията.  Laughing И тук също можете да попитате , разбира се.

Благодаря ти! Аз попитах лекаря за дозата, но се оказа, че и той самият е дистрибутор. Та каза, че като си ги взема от него и ще ми каже дозировки......
Намерих си ги от друго място. Но дозировка за дете не можаха да ми кажат, а на етикета пише за възрастни каква е.
Притеснява ме точно това натрупване - да не се окаже прекалено много и вместо положителен, да има обратния резултат.

Общи условия

Активация на акаунт