Пак за Аква Сорс!

• 132 360
  • 836
  •   1
Отговори
# 765
  • Варна
Моля ви дайте съвет кои продукти да се ползват при болезнен синузит,възпаление на гърлото,ангина при възрастен.
С кои продукти може да се регулира нередовен стомах?
Благодаря!
Синузит-коластра,САО(суперантиоксидант)
Гърло,ангина-ЗЕ,коластра(изсипваш праха директно в устата,за да полепне по гърлото)

# 766
За синузит може да се добави и капане на ЕМК в носа-много помага Hug

# 767
При синузит за отпушване на синусите се използва хималайска кристална сол. Дори се предлага такъв уред(казва се нети). Наистина е ефикасен!

# 768
Моля ви дайте съвет кои продукти да се ползват при ..... ангина при възрастен.
Аз съм изключително доволна от продуктите на Аква Сорс,
но се съмнявам ангината да мине само с някой от техните продукти.

Как точно избирате кой да дадете на детео си..?
Консултирам се с моята хомеопатичка и тя ми препоръчва кое ще бъде най-добро в случая.
Обикновено за подсилване на имунната система препоръчва "Зелена енергия" и "Колактив".

# 769

Ангина съм лекувала лично само със зелена и коластра-ударни дози( по 10-15бр. и от двете).Мина за 3 дни!

# 770
При синузит за отпушване на синусите се използва хималайска кристална сол. Дори се предлага такъв уред(казва се нети). Наистина е ефикасен!
Аз лично изпитвам всеки ден ефикасността на Хималайската сол.Правя си такива промивки понеже имам синузит ежедневно по няколко пъти.Откакто започнах да я ползвам се чуствам много по добре а започнах наскоро.Правя и инхалаций с нея и на голямото ми дете,само за ден се постига страшен ефект.Инхалацийте с нея се равняват на вдишвания на йодни пари от морето.

# 771
  • Някъде в мечтите си

Ангина съм лекувала лично само със зелена и коластра-ударни дози( по 10-15бр. и от двете).Мина за 3 дни!

PeaceАбсолютно се подписвам с 2 ръце, само че за дете на почти 2 години по 5-6 бр. Коластра и ЗЕ преборихме гнойната ангина за 3 дни,а температурата я свалихме още първия ден.Дори аз още не мога да го повярвам. Heart Eyes

Но коластрата задължително се изсипва в устата,за да полепне по гърлото.

# 772
  • Силистра
Момичета, здравейте!
Аз също ползвам коластра за детето на 4г и 6 м, но сега имаме задна хрема, а от там и започна да не чува, това му ередовния номер.

Бих искала да питам мога ли коластра, разтворена да капя в нослето и как трябва да я разтворя?
  bouquet слънчев ден

# 773
Както се казва "Не питай старило - питай патило".
Вярвам ви, че сте преборили ангина. Просто не ми се вярваше .....

# 774
Мами, мога ли да давам Зелената енергия + Коластрата на дете с алергичен ринит и алергина астма и колко време!

Мерси за отговорите и извинявам, ако се намесвам не на място, просто се чудах тук ли...  bouquet

# 775
Можеш.Зелената енергия е с доказани противоалергични свойства и действа много добре на противовирусният имунитет,укрепва организма като цяло... а коластрата действа на възстановяването на лигавиците.Добре е да добавиш и Суперантиоксидант който е прекрасен противоалергичен продукт с доказани ефекти.А за времето-няма ограничения все пак това не са лекарства,но поне 3 месеца в началото и после продължаваш според подобрението на детето.

# 776
Можеш.Зелената енергия е с доказани противоалергични свойства и действа много добре на противовирусният имунитет,укрепва организма като цяло... а коластрата действа на възстановяването на лигавиците.Добре е да добавиш и Суперантиоксидант който е прекрасен противоалергичен продукт с доказани ефекти.А за времето-няма ограничения все пак това не са лекарства,но поне 3 месеца в началото и после продължаваш според подобрението на детето.

Мерси за инфото много!!!  bouquet

# 777
Здравейте, момичета от скоро научих за тези продукти, сега съвсем случайно попаднах на вашата тема. Не можах да изчета цялата тема, но като цяло виждам че ги давате предимно на дечица. Искам да попитам някой пил ли е Алое Фреш (очистващ продукт) и ако го е пил да сподели опит. Не знам дали би ми помогнал, аз имам много упорит запек от години още от тинейджърските години и съм пробвала какво ли не почити нищо не ми помага, сега пия Лаксена  плюс едно чайче пак на базата на сена, което пия от доста години досега това са единствените неща който са ми помагали и двете са доста силнички и незнам дали Алое Фреш на АкваСорс би ми помогнало. Моля Ви ако някой има опит с този продукт да сподели. Благодаря Ви предварително

# 778
Като за начало или с програма лесно начало или със Ацидофилус и Бифидус.

# 779
  • Някъде в мечтите си
Сестра ми пие Алое Фреш и е много доволна точно за запек.Той даже си е описан по-определена схема,а тя пие само по 1 на ден и пак вижда резултати.

Общи условия

Активация на акаунт