Пак за Аква Сорс!

• 132 349
  • 836
  •   1
Отговори
# 780
Благодаря за отговора iSSev♥  Първо може би ще си направя хидроколонотерапия защото чувам добри отзиви за нея и след това задължително ще трябва да приемам пробиотици и сигурно ще си взема на АкваСорс

# 781
Мерси Huba_Buba ами тогава ако скоро не си направя колонотерапията може наистина да взема да го пробвам малко се съмнявах да ми помогнат защото Гастроентероложката ми каза че няма да ми помогне поне не и на мен защото случая ми наистина е сериозен, то такова нещо като мойто няма къде ли не съм ходила при какви ли не лекари. Все пак може и да пробвам от опит глава не боли какво ли не друго съм пила не пречи и това да опитам.

# 782
  • Sofia
МОМИЧЕТА, кажете при отит освен другите неща, които се дават през устата, слагате ли нещо директно в ухото? Аз например при хрема слагам коластра в носа, но в ушите досега не съм пробвала. Кажете ми, ако имате опит в това. Благодарско предварително  bouquet

# 783
  • Силистра
Tsenka,  моля те сподели как слагаш коластрата в нослето? В колко вода разреждаш коластрата  Praynig?

# 784
  • Варна
Tsenka,  моля те сподели как слагаш коластрата в нослето? В колко вода разреждаш коластрата  Praynig?
Ох никой не ти отговаря,ще пробвам аз,но не съм сигурна дали е правилно.На малкия съм разтваряла половин капсула коластра в 2 кафени лъж.вода(демек 10 мл.).Капиш през няколко часа по 2-3 к-ки във всяка ноздра,вечерта остатъка даваш на детето да го изпие(няма да хвърляш я Crazy)
Tsenka чувала съм,че може да се капе ЕМК в ушите и помагало(нямам личен опит)

# 785
  • Силистра
Благодаря   bouquet започвам терапията!  bouquet

# 786
  • Някъде в мечтите си
Мерси Huba_Buba ами тогава ако скоро не си направя колонотерапията може наистина да взема да го пробвам малко се съмнявах да ми помогнат защото Гастроентероложката ми каза че няма да ми помогне поне не и на мен защото случая ми наистина е сериозен, то такова нещо като мойто няма къде ли не съм ходила при какви ли не лекари. Все пак може и да пробвам от опит глава не боли какво ли не друго съм пила не пречи и това да опитам.

Ами тя сестра ми навремето беше с много упорит запек,по седмици не ходеше,но вече не си спомням как се оправи.Сега не е чак толкова зле положението при нея,но въпреки всичко си получава от време на време и каза,че с Алоето всеки ден е редовна и то като на бебенце. Laughing

# 787
МОМИЧЕТА, кажете при отит освен другите неща, които се дават през устата, слагате ли нещо директно в ухото? Аз например при хрема слагам коластра в носа, но в ушите досега не съм пробвала. Кажете ми, ако имате опит в това. Благодарско предварително  bouquet
В ухото съм капала ЕМК-затоплени с Т на тялото при отит.В носа съм капала,хималайска сол,коластра,и ЕМК ( не смесени де)

# 788
  • Sofia
Svetly_link, извинявай че не отговарям по-бързо, но от време на време се включвам във форума Simple Smile)) А иначе аз взимам 1 капсула и я разтварям, колкото да стане течно като за капки, общо взето на око и както ти е писала Глухарче капеш, когато можеш Simple Smile Благодарско и за спеделения опит с ЕМК в ушето - ще го изпробвам със сигурност, защото досега съм капала само обикновени капки отипакс.

# 789
Аз лично изпитвам всеки ден ефикасността на Хималайската сол.Правя си такива промивки понеже имам синузит ежедневно по няколко пъти.Откакто започнах да я ползвам се чуствам много по добре а започнах наскоро.Правя и инхалаций с нея и на голямото ми дете,само за ден се постига страшен ефект.Инхалацийте с нея се равняват на вдишвания на йодни пари от морето.

А от къде се купува тази хималайска сол - на Аквасорс продукт ли е или от обикновените аптеки? Как се правят промивките с този уред?

# 790
Солта е на Аква Сорс-уреда също.

# 791
Прави се разтвор от солта,след това ,понеже уреда е с накрайник го пъхаш в едната ноздра ,течноста се излива преминава през синусите и изтича през другата ноздра.Не е трудно,не боли ,даже нищо не усещаш.

# 792
  • София
Здравейте
Кога е най добре да се дава ЗЕ,преди след ядене с течност?На малки деца как го давате?

# 793
Момичета искам да си купя Колактив - има ли някой дистрибутор в района на ж.к."Свобода",че майка ми живее там.Ако не където и да е в София.

# 794
Обрали са офиса на АкваСорс днес по време на семинара.Въоражен грабеж -20000лв.Даваха го по тв. Confused

Общи условия

Активация на акаунт