Юлски мами 2017

• 42 115
  • 790
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте,
Да се запиша и аз при вас с моя предполагаем термин 03/07/17. Чета ви от самото начало, но не смеех да се запиша. Днес бях на преглед и след като чух ”Да, бременна сте”, се поуспокоих. Досега карах на уринарни тестове през 2-3 сутрини, т.к. имам зацапване, което се проявява само сутрин върху тоалетната хартия. От вчера съм в болничен, лежа вкъщи и зацапване нямаше тази сутрин. Пия утрогестан 2х2 и се надявам да докарам нещата до успешен финал. Пожелавам го на всички ви Hug

# 181
pen Добре дошла, лека и безпроблемна нременност! Всичко най най... Лежи, почивай има време да работиш. Предполагам, че до края на бременноста ще си си в къщи? Или ще се връщаш?

# 182
Здравей Дурсита,
Благодаря за топлото посрещане. Връщам се на работа в понеделник. С личната се уговорихме ако зацапването продължи, да ми удължи болничния. Това е ми е 2-ра бременност. Имам син на 6. С първата нямах такива проблеми и ходех на работа до последно.
Честно казано, не ми се ще да спирам работа отсега, но ако състоянието ми го налага, ще се съобразя.

# 183
Мамчета,  кога според вас трябва да кажа на шефът? ( знам, че е по лична прецвнка, но вие как смятате)

# 184
Ами трябва, но според мен още е рано. Аз бих му казала в началото на 4-ти чесец може би някъде.

# 185
  • Перник
Пасифлора, аз предишният път казах на моя шеф в края на 3 месец,но то ми пролича и нямаше как повече да крия. Още е рано да казваш,особено ако не се разбираш с него/нея.

# 186
Аз се чувствам леко пъто, щото официално работя от няма и месец...

# 187
Celika и аз съм в супер тъпо положение . Връщам се на работа след майчинство на следващата сутрин правя тест и ... две чертички хихи. Хибавото е че детегледачката ми се отказва по здравословни причини и аз ще си взема отпуските и после мисля болничен няма смисъл да се връщам за няколко месеца и да се чудя кой да гледа малчо.

# 188
  • Перник
А, да питам: има ли друга,която да няма симптомите на бременност? Гаденето ми е толкова слабо,че чак се чудя как имам положителен тест и липса на цикъл вече повече от седмица. То, ако продължава така ще е супер,но сравнявайки с предишната бременност,даже малко се притеснявам...

# 189
Еми то и аз нямам кой знае какви симтпоми... даже и спането ми се пооправи тия дни... Днес почти никакви симптоми нямам. С миналата бременност единствения ми проблем беше умората вечер в началото. Всъщност и гърба ме болеше докато бях на работа, щото не ми беше удобен стола.

# 190
Cveteto аз съм почти без симптоми Малко ме болят гърдите, избухвам чат пат, надут ми е корема и съм все гладна, но това е... за сега Simple Smile

# 191
Колко е хубаво, че се увеличаваме Hug
Аз освен притеснение другите симптоми са ми твърде малки и леки за да им обърна внимание пък и влезнах в ритъм.
А споделихте ли вече на някой близък, при мен освен на мъжът ми на никой друг...все още не смея, а толкова много искам  Joy Joy
БлагоДаря Ви и за споделените линкове и информация

# 192
Аз казах и на един приятел, но му казах, че все пак докато не отида на доктор, не е много сигурно.

# 193
  • София
Добро утро момичета!  Как сте? Hug При мен също симптомите са много малко. Дори вълчия апетит поутихна та вече съм в постоянна чуденка какво да хапвам, че нищо не ме изкушава така както до преди два дни  newsm78
Стискайте ми палци днес - на преглед съм  Praynig

# 194
Здравейте Simple Smile добре дошли на новозаписаните Simple Smile
и аз симтоми нчмам, леко гърдите, подут корем и това е всичко, така беше и със първата ми бременност, освен че станах слон Sad по нищо друго не си личеше....
аз подкрепчм мнението на другите за работата, преди 3ти месец няма смисъл да се казва, колкотодо близки и приятели, моите всичките знаят, аз няма  как да го скрип, първо съм пушачвторо много често се събираме за по бира и изневиделица нито пуша, нито пия......... всички разбраха  hahaha Joy
PS нещо този фонетик ми е различен от този, с който работя ... извинявам се за грешките Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт