Юлски мами 2017

• 42 118
  • 790
  •   1
Отговори
# 225
Добре дошли на МАЙКИ и ГАЛИНА и леко бременеене.
Да ви попитам вие освен фолиева киселина пиете ли някакви други витамини, АГ-то предписвало ли ви е след прегледа. Аз пия само Абофолик Мета още пред забременяването. Освен ФК съдържа и B комлекс. Но сега като говоря с познати, споделят че са пили и други витамини още в началото, а моето АГ ми каза, че се пият след 4 месец всички други витамини и минерали  newsm78

# 226
Аз пия само фолиева киселина и нямам намерение да пия друго. Докторката също нищо не ми е предписала. Само ме пита дали пия фолиева. С миналата бременност също не съм пила други витамини. Не съм фен на хапчетата.

# 227
Благодаря за посрещането  Simple Smile

Аз пия Pregnacare, една таблетка на ден с основното ядене. Като стигна до лекар ако ми препоръчат друго ще го сменя.

# 228
Аз пия само фолиева коселина и Биозин защото още съм болна. Нямаш нужда от витамини в повечето случай, ако се храниш правилно. От витамините много се качва. Бебето ще си набави всичко необходимо, природата си знае работата . Докитата обичат да се застраховат и да изписват всякви добавки, утрогестан, витамини, по-нататък, към 4-5 месец ще почнат да изписват магнезии,абе химия да се пие...

# 229
 bouquet Благодаря ви много, момичета за бързите отговори. Извинявам се, че често ви питам глупави въпроси, но просто няма към кой друг да се допитвам , а и преминавам този път за първи път.  preggo

# 230
  • Перник
Предишният път пиех ФК, Биозин мама и магнезий. Сега пия ФК и Биозин мама. Аз ако хапна нещо веднага ми се повръща и няма как с храната да си набавя, каквито и да било витамини.  Почти нищо не ям, нямам никакъв апетит

# 231
  • София
Добре дошли на Галина Майки! Желая ви лека и безпроблемна бременност до финал!
Аз се притеснявам за mar4ety ! С този пост от вчера цяла нощ я мисля и сънувах ужасии. Дано скоро пише и да ни зарадва с добри новини! Стискам палци!!!

# 232
  • Grozni, Russia
Здравейте, аз плахо се записвам при вас. Последния ми цикъл беше на 1-ви Октомври, а датата за термин би трябвало да е 8-ми Юли 2017.
Не съм стъпила при доктор още и ми е много притеснено и затова тихичко се записвам при вас.
На 14/11 имам час при ГП само да ме насочи към акушерка (в Англия съм), а на 19/11 съм записала час за ултразвук.
До тогава не знам какво става, имаме ли плод, имаме ли сърчице   smile3514

заедно сме Майки , аз съм чак края на месеца на доки , пиши как е минал прегледа

# 233
  • Пловдив
Здравейте юлски мами! Реших да се запиша и аз. Едва вчера тестът ми показа две чертички след 11 дни закъснение, предишните два бяха отрицателни. Втора бременност ми е, имам момченце на 5 г. Утре ще ходя за направление за Аг при личната. Предполагам след  EFP не би трябвало да има съмнение. Лека и безпроблемна бременност на всички  bouquet

# 234
Sunshine-sunshine добре дошла и лека! Кога ти е термина според калкулаторите?

# 235
  • София
Момичета и аз вече съм в тих ужас. Понеже съм на утрогестан (вагинално) в големи дози, ползвам ежедневни превръзки. Сега като отидох до тоалетната ми се видя че по превръзката има някакво по-тъмно течение. Не е кафяво но е примесено с лекарството и вероятно за това е по-светло. След пишкане няма следи.  Притесних се ужасно!  cry

Последна редакция: нд, 06 ное 2016, 20:52 от Cherryto

# 236
 и аз се пртеснчвам за mar4ety и за другото момиченце tenderseducer и тя нищо не каза повече Sad

# 237
Чета ви, но нямам какво ново да пиша, освен че в петък доктора ме пита сигурна ли съм, че имам положителен тест и ми даде направление за чхг утре. Болките ми не са толкова силни вече, но кафявото течение премина в розово-червено. Утре като излезе чхг имаме уговорка да се видим.Нека и Марчету да пише. Спокойна вечер!

# 238
  • Пловдив
During според калкулатора в нета 05.07.17г. Момичета дано всички е наред, имайте вяра  Praynig Hug Hug

# 239
Здравейте,много мило ми стана,че някой мисли за мен  Hug Ходих вчера на лекар,каза,че плодният сак е 17 мм (върви 4 дни напред) има жълтъчно мехурчета 3мм и отлепване 3 мм,от което идва кървенето.След седмица ме вика да видим дали има нещо в сакчето.Изписа ми утрогестан 2х2 вагинално,но кървенето продължава.Всичко е в ръцете на Господ вече.

Общи условия

Активация на акаунт