Юлски мами 2017

• 42 117
  • 790
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро мамчета,
Събота е и навън слънцето грее, денят предразполага към разходки и прекрасно настроение.
Само, че тази сутрин се чувствам ужасно изморена и като че ли стомаха ми се втвърдява като при контракции. Освен тояа тази сутрин имах розово зацапване. Предните две сутрини нямах и го отдавах на това, че съм в болничен и прекарвам по-голямата част от деня на дивана. Освен това пия утрогестана от 2-ия ден закъснение на цикъла, но като че ли няма голяма файда. Да не говорим как ми се вие свят от него и ме успива. Бях на преглед в четвъртък, лекарят потвърди бременността ми, каза да си пия хапчетата и да си почивам. Също така каза, че не вижда отлепяне на плодното сакче. Не ми каза на какво може да се дължи това зацапване. Оф, не знам вече. Много ми е притеснено, а искаме това бебче много. Съжалявам, че ви натоварвам, но няма с кого другиго да споделя тревогите си. Мъжът ми ме успокоява, но тази тревожност ме тормози нон стоп.
здравей pen не се тревожи всичко ще е наред утрогестана го слагам вагинално по добре се усвоява нямам странични ефекти като замайване и доспиване

# 211
Здравейте,аз снощи видях малко кръв при избърсване,днес вече няма.Корема ме заболява и се притеснявам,обадих се на докторката ми снощи и ми каза да пия Но шпа и утре евентуално да ида да ме види.Много ми е тъпо,тъкмо всичко беше наред..
Marchety,
Взимаш ли някакъв прогестеронов препарат? При мен зацапването е само сутрин върху тоалетната хартия и после цял ден нищо.

# 212
Pen нищо не взимам,още не съм ходила на лекар и щях да ходя в четвъртък,ама май ще е утре.От снощи няма нищо,количеството беше мнооого малко,едва забележимо,но ме стресна.

# 213
  • София
Здравейте момичета! Явно не само аз се притеснявам. Sad четох тези дни, че покрай датата на Ц е възможно да има зацапване което не е опасно. Също така че е възможно да се случи покрай вгнездяването на ембриона ако е до кръвоносен съд или нещо такова. Колкото за утрогестана перличките са по-добрия вариант. Нямат странични ефекти и се усвояват много бързо. И аз съм на утрогестан 2х3. Иначе вместо да съм по-спокойна след прегледа е точно обратното. Струва ми се че гърдите ми са по-малко чувствителни в сравнение с предните дни и само се шашкам.
И все пак спокойствието е най-важно така че трябва да сме позитивни!  Rolling Eyes

# 214
Вгнездяването или имплантирането не става ли на 7-8 ден от овулацията (оплождането)? Прокървяването около цикъла не би ли трябвало да отмине след края на нечакания цикъл?

# 215
  • София
Така е принципно, но из форумите чета за много случаи с леко зацапване и след това. Аз съм на ударна терапия за задържане и някои от лекарствата са за по-добра имплантация, пък не знам колко време след въпросните 8-10 дни продължава тя  newsm78  Прави ми впечатление, че масово особено при зацапване  докторите изписват дуфастон или утрогестан. Явно се предполага, че се дължи на прогестеронов дефицит.  newsm78 Като цяло никое кървене не е за подценяване и трябва да се консултира с док. но има ужасно много жени с такова леко зацапване, които си износват здрави бебенца. Просто трябва повече почивка и лежане.

# 216
Аз също имах зацапване на 5 ден закъснение , споделих на гинеколога, но ми каза че не е проблем, щом не е продължило. Не ми е изписвал никакви лекарства. Каза ми да си пия само фолиевата киселина до 5 месец.

# 217
Здравейте, аз плахо се записвам при вас. Последния ми цикъл беше на 1-ви Октомври, а датата за термин би трябвало да е 8-ми Юли 2017.
Не съм стъпила при доктор още и ми е много притеснено и затова тихичко се записвам при вас.
На 14/11 имам час при ГП само да ме насочи към акушерка (в Англия съм), а на 19/11 съм записала час за ултразвук.
До тогава не знам какво става, имаме ли плод, имаме ли сърчице   smile3514

# 218
Майки добре дошла! Лека бременност! Не се шашкай всичко ще е ок, а и те в Англия съм чувала че до 3-тия месец не те броят за бременна въобще. Всичко ще е ок, наслаждавай се на бреченноста си и не го мисли. Едно време баба ти все на ултразвук е ходила хихи Това е за разведряване

# 219
Момичета при мен нещата не са много добре май.Зацапването продължава,започнаха и болки и си мисля,че работата отива на зле.Утре съм на лекар,че да видим какво ще става.Малко съм се травмирала,януари преживях кюртаж и сега се надявам,ако няма да я бъде поне да не се стига до болници.Оф....дано при вас всички новините са добри :*

# 220
  • София
mar4ety пи ли вече но-шпа? Ако не си гълтай веднага. Има и спешни кабинети в такива случаи ако се засили не чакай до утре. Напълно разбирам ужаса ти в момента и стискам палци изхода от ситуацията да е положителен все пак  Praynig дръж ни в течение

# 221
Здравейте бъдещи мами присъединявам се към вас от Франция с термин10.07.2017 втора бременност ми е,имам си прекрасно момиченце на 1.5 месеца.притеснено ми е понеже първото ми раждане беше цезарово по спешност бебка беше голяма(4.600кг) та въпросът ми едали ще мога да си износя и второто и дали ще имаме щастлив завършек?? Има ли мами в моето положение .. лека вечер!

# 222
Mar4ety стискам палци всичко да е наред и нека Бог бъде с вас  Praynig
Не се колебай и не чакай до следващия ден

# 223
Здравейте бъдещи мами присъединявам се към вас от Франция с термин10.07.2017 втора бременност ми е,имам си прекрасно момиченце на 1.5 месеца.притеснено ми е понеже първото ми раждане беше цезарово по спешност бебка беше голяма(4.600кг) та въпросът ми едали ще мога да си износя и второто и дали ще имаме щастлив завършек?? Има ли мами в моето положение .. лека вечер!

Галина, какво те кара да мислиш така ?
Бъди спокойна и вярвай, че всичко ще бъде наред
И аз изпитвам притеснения, постоянно ми минават какви ли не мисли, но това е плод на нашето въображение и лошото е, че му даваме шанс да е активно
Разнообразявайки се с любими занимания, работа, семейство човек може бързо да премахне тези негативни мисли
Успех и лека бременност ти желая

# 224
Галина добре дошла! Според мен трябва да си направиш консултация със специалист. Да огледа обстойно всичко, относно възстановяването от секциото и да даде заключение. Успех!

Последна редакция: нд, 06 ное 2016, 09:46 от Dursita

Общи условия

Активация на акаунт