Юлски мами 2017

• 42 093
  • 790
  •   1
Отговори
# 120
  • Перник
Добро утро момичета,
Моте симптоми този път са гадене, леко виене на свят и от тази нощ леки болки в областта на десния яйчник. Те малко ме притесняват. Мислех да отида на преглед чак след 2 седмици,но се притеснявам да не е извънматочна бременност и ще звъня на доктора.
Предната бременност бях с доста силно гадене,повръщане всяка сутрин след закуска,виене на свет и ужасно болезнени зърна. Сега е една идея по-добре и дано всичко да е наред ☺

# 121
  • София
betelinka съмнявам се да са близнаци, но и да са ще им се радваме много  Grinning Мисля че е нормално в началото да расте бързо, пък като достигне по-високи стойности започва да забавя. Аз се молех да съм около 1000 та да ми е спокойно, че има голяма вероятност на прегледа да се види нещо пък то 3 пъти по-хубаво. Толкова се зарадвах че се скрих в тоалетната на работа да си подскачам от кеф  Laughing

# 122
Здравейте Simple Smile Аз съм от Юлски мами 2016 Simple Smile Пожелавам лека бременност на всички и пухкави финали Simple Smile
Някои бяха писали за Токуда болница. Аз се следих там и раждах там. Бях при д-р Росица Колева. Тя следи и по ЗК. Много съм доволна. Записванията са с около месец-два напред, но си заслужава. Хубав ден!

# 123
Добро утро и от мен!С първата бременност нямах никакви оплаквания през целия период.
Сега ми е леко притеснено, защото чувствам едно постоянно напрежение в корема, чувствам го и подут, разкопчавам си копчето на панталона, а е още рано за дрехи за бременни Simple Smile
И аз като  +Cveteto започвам да си вкарвам филм за извънматочна бременност.
Отделно ме е обхванала една апатия, нищо не ми се прави, с никой не ми се говори.
Дано отмине бързо и всички да сме едни лъчезарни, енергични и здрави бременни!

# 124
Хубав ден и от мен Simple Smile Да се успокоя, че не съм само аз с притесненията за извънматочна. До вчера си внушавах ме симптоми на бременност, а сега когато тя е факт, започнахме новите внушения хахахаха Интересни сме жените с тази си наша психика.
Аз още не знам какво да правя с тази мистериозна капка кръв преди ден. Повече не се е повтаряло, пазя се много да не правя физически усилия и най-вече да не си внушавам лоши неща. Мислих си вчера да отскоча до някой друг гинеколог просто за съвет, но пък доста хора ми казаха да се успокоя и да изчакам до петък. По принцип за петък не знам дали ще се види нещо, а какво остава за няколко дни по- рано.
Иначе, четейки из интернет за моя казус пишат не много хубави неща, но това което ме успокоява е че на повечето това са симптоми след установена бременност и поне над 6 г.с , а по мой сметки аз от днес съм в 5г.с

# 125
Аз не съм чела такива книги. Бях се записала на курс, където ме научиха как да си къпя бебето, как да си помагам с дишане при раждането (но аз бях секцио) и друго не помня какво. Той ми беше полезен. После четох хнижка за храненето, която беше с някакво списание, което съм си купила, за да има какво да чета докато бебето спи навън.

# 126
Аз се бях запасила с книги от познати, но честно казано само ги разлистих. По удобно ми беше да ги разпитвам за неща, които ме вълнуват,а в интернет има безкрайно много информация, а и онагледено с клипчета Simple Smile

# 127
Аз също не съм чела книги, купувала съм си, но повечето са на американски автори и някакси са ми странни не са адаптирани за нас. Обичах да си купувам списания те ми бяха по-интересни и полезни. Също така и статии в интернет

# 128
You made may day, мами  Joy Така се забавлявах като ви 1етох постовете, защото и аз имам имам повечето от симпромите, които изброихте и това много ме успокои. А за болките/дърпането долу - един ден такъв рев му одарих, че имам извънматочна... Според мен тогава яйчникът ми се уплаши колко съм луда и от тогава спря. Но щом като всички го имаме това чувство, значи всичко е наред и нищо ни няма Simple Smile)))))

КаИна , аз съм напварила поръчки вече , ще си говорим след някой друг месец, когато може да се види полът  Embarassed

# 129
Аз също не съм чела книги, купувала съм си, но повечето са на американски автори и някакси са ми странни не са адаптирани за нас. Обичах да си купувам списания те ми бяха по-интересни и полезни. Също така и статии в интернет
Подкрепям! Бях се затрупала със списания,по-интересни са и до раждането се бях запасила с какви ли не мостри за поне 2 месеца напред😃

# 130
  • Grozni, Russia
Здравейте , и аз имам планувани 2 чертички , термина е за 08.07.17г. живот и здраве.Бях много болна този месец пих и антибиотик и какви ли не боклуци още дано да не окажат влияние.Втора бременност ми е и със сигурност ще е секцио така че може и да не е юлско бебоче. Rolling Eyes

# 131
  • Перник
Хахах, аз не издържах днес и отидох на преглед. Прегледа ме доктора и каза, че няма кръв в корема и вижда някаква нищожна точича в матката, така че най-вероятно не е извънматочна бременност.  Не я изключи категорично обаче. Мен продължава да ме наболява... А и нося много често бебка на ръце и за това може да ме боли. Каза ми да отида на двадесет и някой ноември за установяване на бременност. Сега било още рано.

# 132
Хахах, аз не издържах днес и отидох на преглед. Прегледа ме доктора и каза, че няма кръв в корема и вижда някаква нищожна точича в матката, така че най-вероятно не е извънматочна бременност.  Не я изключи категорично обаче. Мен продължава да ме наболява... А и нося много често бебка на ръце и за това може да ме боли. Каза ми да отида на двадесет и някой ноември за установяване на бременност. Сега било още рано.

Цветето, в коя седмица си?

# 133
  • Перник

Цветето, в коя седмица си?
4 г.с. съм

# 134
Предполагам заради това още не се вижда, защото то тъкмо се е захванало милото.

Общи условия

Активация на акаунт