Юлски мами 2017

• 42 598
  • 790
  •   1
Отговори
# 585
И моят корем взе да изпъква и понеже съм слаба, си личи 😞. Ще ми се да не съобщавам още, ама как да се скрия? Предишния път ми пролича чак в края на 4 месец... Освен това от 2дни страшно ме сърби и кожата по корема..

# 586
  • Перник
Уфф,от вчера и мен ме сърби корема и трябва да си взема кокосово масло. Предишният път започнах да мажа от 4 месец, но сега трябва да започвам от 2-ри.

# 587
Мамчета, да с втората бременност започва да личи много по-рано, а с третата е ужас още в 5-6 седмица взеха да ме стиска всичко. С голямата ми дъщеря питах АГ-то дали е нормално в 5-ти месец да нямам корем Simple Smile Аз имам завиден апетит, което не е много добре ще се дебелее до сега съм качила 1.5кг. Тази сутрин като станах и ми прилоша от глад пратих ММ да ми купи баничка и бозичка и всичко се нормализира хихи. Лелле мами страшен мързел ме е налегнал, играчки разхвърляни, чинии не измити абе пълен хаус, а трябва да се стягам, че няма да ми става по-лесно. Вие как сте, мързи ли ви?

# 588
Ех, ако можех само да спя, да спяяя  Laughing
Сутринта точно след като казах, че нищо конкретно не ми се яде, ме нападна вълчи глад за мекици. Нямах продукти да си направя и възможност да търся да си купя, затова нападнах плодовете и киселото мляко като здравословна храна, но тия мекичкии... направо убивах за някоя и друга с пудра захар, ех...  Blush И като си помисля за нещо друго, изоообщо не ми се яде, но мекиците...

# 589
Здравейте и от мен! Аз съм в 5г.с.+3 и нямам никакъв проблем с яденето! Ям си всичко нормално но по-често, ако до сега съм яла 3 пъти на ден сега ям по 4-5 пъти Sad и от сега започвам да трупам едни кг дето живот и здраве да има до края не знам какво ще става 😂 Но да е добре бебенцето и всичко да мине успешно другото майната му! Иначе нямам нито гадене нито световъртеж. Само прпдължава от време на време това опъване ниско в корема и прпбождане ту от ляво ту от дясно.
В събота съм за първи път на преглед и много се вълнувам искренно се надявам всичко да е наред Neutral Face
А да попитам има ли от вас момичета, които са пушачи и как се справяте с никотиновия глад ако изобщо го има? Аз спрях цигарите от раз а до преди това мислех че никога няма да успея! Макар че не ми се гади и не ми се повръща от цигарения дим но не ми се и пуши!

# 590
Задравейте, понеже съм чувала някакво суеверие,че не е хубаво да се подстригват бременните
а аз искам да го направя.Вие какво бихте ме посъветвали?

# 591
Задравейте, понеже съм чувала някакво суеверие,че не е хубаво да се подстригват бременните

Не знам и аз имам огромна нужда да се подстрига, но не смея поне не още....да не говорим, че трябва и да се боядисвам....но май ще потърпя някакси известно време още!

# 592
Всички суеверия по мое мнение пречат на хубавото настроение на бременните. Аз се подстригвах и боядисвах и с двете бременностти и децата са умни, здрави и си имат всички атрибути  hahaha Важното е да се чувствате вие добре и спокойни Wink а как ми  се спиииии по това време, но съм на бюрото - няма как. Корема ми вече расте - категорично. Ще ми трябва друго зимно палто  Laughing

# 593

Не знам и аз имам огромна нужда да се подстрига, но не смея поне не още....да не говорим, че трябва и да се боядисвам....но май ще потърпя някакси известно време още!

И аз така мисля, но няма как до края на бременноста да не се подстрига,а за боядисването можеш да го правиш,но поне през2-3 месеца  Simple Smile

# 594
Няма проблем,аз и с предните две се подстригвах нищо им няма,големи и здрави момчета  ,относно коремчето не забелязвам,разлика но може би защото аз от преди си имам  ,и  храненето  не ми се е увеличило като обем

# 595
Всички суеверия по мое мнение пречат на хубавото настроение на бременните. Аз се подстригвах и боядисвах и с двете бременностти и децата са умни, здрави и си имат всички атрибути  hahaha Важното е да се чувствате вие добре и спокойни Wink а как ми  се спиииии по това време, но съм на бюрото - няма как. Корема ми вече расте - категорично. Ще ми трябва друго зимно палто  Laughing
Аз като първа бременност нямам търпение да имам коремче Simple Smile , но вместо това свалям кг

# 596
Няма проблем,аз и с предните две се подстригвах нищо им няма,големи и здрави момчета  ,относно коремчето не забелязвам,разлика но може би защото аз от преди си имам  ,и  храненето  не ми се е увеличило като обем

Всичко да е както трябва пък и ние рано или късно ще имаме  Laughing

# 597
  • Варна
А да попитам има ли от вас момичета, които са пушачи и как се справяте с никотиновия глад ако изобщо го има? Аз спрях цигарите от раз а до преди това мислех че никога няма да успея! Макар че не ми се гади и не ми се повръща от цигарения дим но не ми се и пуши!

Аз съм пушач от 7 години,като на ден пушех по 1 кутия. Пушенето ми се вървеше с кашлицата и всичките му екстри. Миналия месец като видях двете чертички ги спрях от ряз и така 10тина дни (после разбрах,че е биохимична бременност). След това пак ги пропуших. Този месец след като видях двете черти,вече пушех по 3 цигари на ден,а три дни след това ми свършиха и повече не съм си купувала. Но определено ми се пуши.

# 598
Здравейте и от мен, бъдещи мами.
Вчера бях на лекар и видях малката точица. Надявам се всичко да минава леко и безпроблемно за всички ни. По мои изчисления терминът ми е на 13.07.
Ям всичко, спя повече, нямам гадене за сега, но коремът ме сяива ниско долу. Дали е нормално? Другата седмица съм на кръвни изследвания и да чуем сърдечната дейност. Simple Smile)))) много се вълнувам.

# 599
Бях на преглед и видяхме пулс. Засега всичко изглежда наред. Записаха ме като бременна, пуснаха ми изследвания... в 7-ма седмица съм. Чудя се дали да си пусна БХС при тази докторка или като отида на ФМ при друг и той да ми пусне. И за кога да си запиша час за ФМ... Не знам колко време предварително се правят записванията при този доктор... не помня...Не знам там където тя ще ме прати дали ги правят в Майчин дом, защото съм чувала, че ги правят и на други места

Общи условия

Активация на акаунт