Дами - огромна помощ за подарък.

• 2 140
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте дами! Ако темата не е за тук, моля да бъда извинена и насочена къде точно да публикувам.

Приятеля ми скоро има рожден ден и утре ще ходя на лов за нещо подходящо. Мислих доста и се спрях на портмоне от естествена кожа. Знам, че свинската е по - здрава. Моля ви много за съвет и ако сте подарявали на половинката си на какво сте се спряли. Също така търся и някаква подходяща марка (изобщо не съм запозната относно мъжките портмонета). Бюджета ми е до 150 лв. Ще съм Ви адски благодарна, ако намеря помощ тук.  Hug Hug Hug

# 1
"АРТ 93"- магазини за кожени изделия. Моят портфейл е на 7 години, на по-добрата ми половинка- на 6. Не са мръднали. И ще се вместиш в бюджета...  Wink

# 2
  • Sofia
И аз горещо препоръчвам АРТ 93. Имала съм два пъти техни портфейли издържаха много години. Страхотни са. И имат магазини на много места.

# 3
За АРТ 93 имам много добри наблюдения и ако не си харесам нещо друго, ще е от там. Просто искам да видя какъв избор има (то, че има има Grinning).

# 4
При този бюджет може да се разпуснеш с нещо качествено, не подценявам цитирания арт, обаче кожите и изработката  има какво да се желае.
http://asante.bg/bg/portfeyli/mazhki-portfeyli/page-2/
http://petek.bg/portfeli/
самсонайт са го цитирали вече

П.с. Да не забравиш монетка ии банкнота да сложиш вътре

# 5
  • София
При този бюджет и аз бих заложила на Petek!

# 6
Аз пък бих взел хубаво кожено /не марково портмоне/за около 30 лв,издържа около 3-4-5 години,не за друго, но ми писва едно и също портмоне за повече от година.. За остатъка от парите може да вземеш хубав парфюм..

# 7
  • София
При този бюджет и аз бих заложила на Petek!

Аз също, моето е на Petek, вече го имам 9 години, не е мръднало, по-скоро взе да ми омръзва сякаш  Laughing

# 8
  • София
Нашите портфейли са от АРТ. Съпругът ми бързо "чупи" неговия. Купувам му нов на 2-3г.
Продуктите на petek са качествени.

Общи условия

Активация на акаунт