AVON - обсъждане на продукти тема 22

• 109 637
  • 768
  •   1
Отговори
# 225
Ивче, траен ли е Always? Отдавна му се каня, но предполагах, че ще е летен

# 226
Благодаря vanians, а от същата серия има един червен парфюм Руж той дали е по-траен и като аромат по-хубав ли е?
Имам само мостра от Руж-а, не мога да кажа за трайност. Amber ми харесва много повече.

# 227
Кажете нещо повече за парфюма на Рийз.  И къде мога да го намеря след като го няма в каталога вече  baby_neutral

# 228
  • София
Благодаря vanians, а от същата серия има един червен парфюм Руж той дали е по-траен и като аромат по-хубав ли е?
Имам само мостра от Руж-а, не мога да кажа за трайност. Amber ми харесва много повече.

Аз имах и снахата ползва него, даже има още един в резерва. За сегашния не знам, но предните са много хубави и трайни. Жалко, че Абсента /зеления/ вече не се предлага - е, няма подобен на него.

# 229

Аз имах и снахата ползва него, даже има още един в резерва. За сегашния не знам, но предните са много хубави и трайни. Жалко, че Абсента /зеления/ вече не се предлага - е, няма подобен на него.

А вие и снаха ви имате червения Руж или Амбър?
Абсента беше уникален, дори марковите парфюма не са ми харесвали толкова.

# 230

А вие и снаха ви имате червения Руж или Амбър?
Абсента беше уникален, дори марковите парфюма не са ми харесвали толкова.
Аз от Руж-а съм много доволна, много траен е, в началото от мостра ми се видя сладникав и след това на една клиентка , която си го беше поръчала много ми хареса и вече 3-ти флакон ползвам.

# 231
Здравейте, препоръчайте ми добър и наистина ефективен заздравител за нокти и траен лак.

# 232
Здравейте, препоръчайте ми добър и наистина ефективен заздравител за нокти и траен лак.

Ако става въпрос за Avon, аз съм доволна от трайността на Nailwear Pro+, от тази на гел серията и на Magic Effects Mineral Crush. От трите първата е най-трайна при мен. За заздравителите - Eveline 8 в 1 е много хвален, но не е по темата.

# 233

Ако става въпрос за Avon, аз съм доволна от трайността на Nailwear Pro+, от тази на гел серията и на Magic Effects Mineral Crush. От трите първата е най-трайна при мен. За заздравителите - Eveline 8 в 1 е много хвален, но не е по темата.
Да,  аз съм много доволна от този 8в1. Наистина заздравява ноктите,  не ми се чупеха изобщо и станаха доста твърди (а моите по принцип са много меки..).    Heart Eyes

# 234

Да,  аз съм много доволна от този 8в1. Наистина заздравява ноктите,  не ми се чупеха изобщо и станаха доста твърди (а моите по принцип са много меки..).    Heart Eyes

Това е чудесно. Аз затова и го посочих, защото се носят направо легенди за него. За себе си все още го избягвам, заради съдържанието, но се чудя докога ли ще издържа на изкушението. Искам нещо, което да съчетава ефекта и удобството му с безопасен състав, но засега не откривам.

# 235
Имам едно последно шишенце Абсент. Амбър много наподобоява Абсент но я няма специфичната смокинова нотка. Безапелационно обаче и Амбър и Абсент си приличат , Руж и Нюит нямат прилика с нито един от другите.

# 236
Кажете нещо повече за парфюма на Рийз.  И къде мога да го намеря след като го няма в каталога вече  baby_neutral

Евентуално продавалник, олх , amazon , eBay на друго място едва ли.Но от човек можете да купите. Не се произвежда. Издаден е 2009.

# 237

Не ми харесва, тежък ми е.

Аvon Аqua ще пробвам другия месец и се надявам да ми хареса.

# 238
Имам едно последно шишенце Абсент. Амбър много наподобоява Абсент но я няма специфичната смокинова нотка. Безапелационно обаче и Амбър и Абсент си приличат , Руж и Нюит нямат прилика с нито един от другите.
А Руж и Нюит приличат ли си? Нюит ми е любим, сега бих искала да пробвам и Руж.

# 239
Аква според мен е много летен, спират ли го, защо така ми се върти в главата  newsm78
Ако е така, ще си поръчам и аз, четох хубави отзиви.

Нуит при мен беше много нетраен, а ужасно ми хареса  Peace

Общи условия

Активация на акаунт