50-та юбилейна тема за томболи, игри, конкурси, награди и подаръци!

• 69 231
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Тези награди от Чупа чупс толкова ли ги харесвате? Аз след прочутите тонколонки от тях, които за нищо не стават спрях да им играя в игрите. Единствено чадърите им ми харесаха и вършат работа. Всичко останало е пълен майтап. Ама всеки сам си решава Naughty

# 106
Харесвам доста от наградите на Чупа - в момента ползвам два чадъра - един оранжев и един шарен - и двата са здрави и хубави (освен ако човек няма нещо против брандираните чадъри - аз ги харесвам повече от скъпите; чупила съм скъп чадър и това ми причини доста неприятен стрес  Laughing ); плажните им кърпи също са хубави; имам и две чанти - едната е от някаква изкуствена кожа, с цип, шарена, върши добра работа - примерно за излет или за плаж; харесвам и една голяма шарена кофа, която просто си стои у нас в един ъгъл (защото ми е симпатична, не че има някаква специална функция; съхранявам разни неща в нея). Имам още награди от тях, които не са лоши, но и не са кой знае какво - портмоне (голямо, става за несесер за гримове), несесер с цип (става за химикалки), слушалки с макара(за сега работят), две тениски (малко умалени, но симпатични) ....и 4 колонки, за които нямам думи...

Сега чакам 3 раници, 1 мишка и 1 тетрадка. Две от раниците мисля да подаря на роднини Simple Smile Снощи играх за последно, но не ми се падна нищо (впрочем, вече има само тетрадки). За първи път не си намерих кодове, за да се запиша за голямата награда. Днес се чувствам зле - може би пак се разболявам и не ми се ходи по магазините, иначе бих проверила в тукашния Кауфланд...

С тази игра на Фантастико ме подсетихте за нещо - в Плевен ще откриват скоро нов магазин Фантазия (не са свързани, но като че ли имитират Софийската верига Фантастико) - сигурно ще има някакви игри по повод откриването, трябва да следя  Laughing

# 107
аз от тази игра на чупа съмспечелила 3 раници 2 мишки 1 тетрадка 1 колонка и 1 бутилка Grinning

# 108
  • Телиш/Плевен
Спечелих книжка от играта с покупка на Бондюел. Не е лоша, но ми се искаше повече играчка, дъщеря ми е още малка за такива книжки. И все пак, късмет си е. Heart Eyes Пък следващия път ще се надявам на играчка. Praynig
Скрит текст:

# 109
Ееее, ще ме карате тая вечер да играя пак в Чупа-та  Crazy Имам 4 колонки, 2 тетрадки, а исках раница, бутилка или мишка  Confused Бях зарязала играта през последните 2 седмици, но утре свършва и довечера ще си изиграя последните кредити  Peace

# 110
Може ли линк за играта на Бондюел?

# 111
Късмет на всички! Каква е новата игра на бисквити Мюсли?

# 112
  • Телиш/Плевен
http://bonduelleadventurers.bg/
Играта с покупка

Каква е новата игра на бисквити Мюсли?
Скрит текст:

# 113
В Бондюел не успях да разбера обаче теглят ли се или на момента се разбира дали печелиш? Аз играх, но накрая нищо newsm78

# 114
  • Телиш/Плевен
В Бондюел не успях да разбера обаче теглят ли се или на момента се разбира дали печелиш? Аз играх, но накрая нищо newsm78
Теглят ги, според правилата тегленията са на 13-ти, 20-ти, 27-ми октомври и 4-ти ноември, обаче не знам защо още няма печеливши от 13-ти. Всъщност ние тъкмо тогава разбрахме за играта (имам предвид, че тогава някой даде линк в темата), та не знам дали не участваме за следващото теглене. newsm78

# 115
http://bonduelleadventurers.bg/
Играта с покупка

Каква е новата игра на бисквити Мюсли?
Скрит текст:
Благодаря много! Наградите са супер, хайде много от нас да се похвалят с печалби! Късмет на всички!:)

# 116
Никъде не виждам печеливши на бондюел

# 117
Най-накрая се регистрирах в чупа чупс и мога да се похваля с тетрадка. Намерих близалки в Кауфланд.

Сега ли я спечели?
Да, към пет и нещо следобяд.

# 118
И аз стискам палци за бисквити Мюсли, но още не откривам опаковки.

# 119
Току-що се връщам от магазина. Взех една кутия от бисквитите, но от промоционалните имаше само един вид.

Общи условия

Активация на акаунт