50-та юбилейна тема за томболи, игри, конкурси, награди и подаръци!

• 69 222
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
2:0 за Троя.
Edit: 3:0

Последна редакция: сб, 15 окт 2016, 11:29 от Damarcus

# 91
И аз съм 2:0 за Троя, но пък с Хипер сме 8:1 /за тях, разбира се Grinning, за мен една кутия вафли/

# 92
Така действа пристрастяването: още 1 и ще спечеля, още 1 и ще спечеля, още........
Хипер спрях там за дрон колко трябват (5 или 6).

# 93
  • На брега на морето
Хайде и аз да се наредя в темата, дано ни е много късметлийска и успешна, от вафлите до тук нищо не печеля, ни от Милка спечелих пуф- на третия регистриран код  Simple Smile.

# 94
  • София
15:0 за Хипер  #2gunfire #2gunfire Ама аз не искам суитшърт - не ми изглеждат хубави. Имам 3 участия за дрон. Хубавото е, че се пренасят за всяка следваща седмица. Регистрирах и бележка в Куинс.  Peace

С бондюел нещо не се разбрахме - до някъде и запецна играта..... от Нескафе не искаха да ми одобрят един прекрасен гиф с природни снимки (явно е против правилата). Включих се и в Нести.

# 95
  • Nesebar
то вафли  шоколади  сокове и от никъде нищо а дано счупя каръка тая седмица

# 96
15:0 за Хипер  #2gunfire #2gunfire Ама аз не искам суитшърт - не ми изглеждат хубави. Имам 3 участия за дрон. Хубавото е, че се пренасят за всяка следваща седмица. Регистрирах и бележка в Куинс.  Peace

С бондюел нещо не се разбрахме - до някъде и запецна играта..... от Нескафе не искаха да ми одобрят един прекрасен гиф с природни снимки (явно е против правилата). Включих се и в Нести.
Каква е играта на Нести?

# 97
Късмет на всички и от мен. Дано темата бъде късметлийска, че засега от никъде нищо не печеля Weary

# 98
# 99
 Bradley Cooper Мерси!

# 100
Късмет на всички!  При мен е суша. Поне на дрон се надявам.

# 101
Игра на Фантастико, (важи за новооткрит магазин в София, кв. Разсадника) спечелих кърпа  Grinning
http://www.fantastiko.eu/newstore/

Последна редакция: сб, 15 окт 2016, 17:16 от Bradley Cooper

# 102
  • Сандански
Игра на Фантастико, спечелих кърпа  Grinning
http://www.fantastiko.eu/newstore/
Аз чаша то пък трябвало там да се вземе наградата. Няма смисъл да играя.

Последна редакция: сб, 15 окт 2016, 17:20 от Ivaylo77

# 103
Най-накрая се регистрирах в чупа чупс и мога да се похваля с тетрадка. Намерих близалки в Кауфланд.

# 104
  • Сандански
Най-накрая се регистрирах в чупа чупс и мога да се похваля с тетрадка. Намерих близалки в Кауфланд.

Сега ли я спечели?

Общи условия

Активация на акаунт