50-та юбилейна тема за томболи, игри, конкурси, награди и подаръци!

• 69 217
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Хо плюшка имам от Бондюел но не излиза с търсачката сега се изрових. Къде да им пиша пък може и да я пратят Simple Smile

# 616
  • Русе
0.3. Участниците, които са спечелили награда по реда на т.10.1. по-горе
трябва да напишат имейл потвърждение на
bulgaria.bonduelle@gmail.com

# 617
  • София
Здравейте, имате ли представа в тази игра кога ще обявят печелившите:) Свърши преди 8 дни Simple Smile

https://schoolstart.bg/pobediteli-i-nagradi.php

# 618

Този път окончателно приключих с Милка - е пък чак такъв карък не очаквах да съм!
От един телефон - 20кода и нищо, от друг още 6 - пак нищо, от трети още 6 и нищо!
Отделно си имах проблем и с броенето на кодовете, но ми отговориха, че всички са коректно регистрирани.
От Престиж веднъж спечелих златна бисквитка - дано сега уцеля един нутри булет  Joy /дрон и машина не ми трябват  Laughing /
И на Куинс барбарон няма да откажа ама досега не ме избират, но пък си играя с по една, две бележки на седмица!

# 619
Спечелих слушалки от Спаркса Party

# 620

Честито! Звънят ли вече?

# 621
Хъм, печеля 4 молива:
Скрит текст:

Бихме искали да Ви уведомим, че сте печеливш от играта „Цветовете на Faber-Castell”. Печелите комплекта с 4 молива и гумичка – можете да си вземте наградат в рамките на следващата седмица в обекта
Пак, че се обадиха (е, по-точно - писаха), мислех, че са забравили за тази игра... Съмнявам се да дадат големите награди на случайни хора.

# 622
  • София
http://extri.dacia.bg/
Интересно ако кача снимка на ММ ,дали ще я одобрят?

Последна редакция: вт, 25 окт 2016, 10:44 от olivena

# 623
  • София
Хъм, печеля 4 молива:
Скрит текст:

Бихме искали да Ви уведомим, че сте печеливш от играта „Цветовете на Faber-Castell”. Печелите комплекта с 4 молива и гумичка – можете да си вземте наградат в рамките на следващата седмица в обекта
Пак, че се обадиха (е, по-точно - писаха), мислех, че са забравили за тази игра... Съмнявам се да дадат големите награди на случайни хора.
Това имейл ли е от Faber Castell:)

# 624
Да - още не съм проверила дали на сайта има печеливши. Преди време ме хвана яд на тях и го махнах от отметките си, сега ще трябва да го търся  Laughing

# 625
  • София
Да - още не съм проверила дали на сайта има печеливши.
 Преди време ме хвана яд на тях и го махнах от отметките си, сега ще трябва да го търся  Laughing
От тази сутрин ли ти е имейла Simple Smile

# 626
Да - получен е в девет и половина.  Simple Smile

# 627
  • София
Да - получен е в девет и половина.  Simple Smile
Питам те, защото моя приятелка вчера им писа за КЗП и че играта е с покупка  Laughing И днес вече има печеливши  Laughing

# 628
Ясно защо са се активизирали чак сега - според мен още преди месец трябваше да има печеливши  Laughing Все пак съм убедена, че няма да дадат големите моливи на кого да е.

# 629

Честито! Звънят ли вече?

Звъннаха ми преди час.

Общи условия

Активация на акаунт