50-та юбилейна тема за томболи, игри, конкурси, награди и подаръци!

• 69 160
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
  • при късмета
Може ли пак линк за Фантастико, моля

# 706
# 707
  • София
От Нескафе ми отговориха, че пак имат технически проблеми...
Проверете си списъците, този от 2ра седмица е подменен. Аз вече копирах оригиналния, който беше споделен в предишната тема.
Не, че чашите са кой знае какво, но не е редно от тяхна страна да променят списъците.

# 708
  • София
Те не са ли две игри на Фантастико - едната е за новия магазин в Разсадника и наградите се получават само там; другата е за годишнината на Фантастико и се получават във всички магазини.

# 709
Тази е новата игра, за всички магазини, не за този който го откриха в Разсадника.

# 710
  • Сандански
Аз се бъркам  Laughing

Последна редакция: ср, 26 окт 2016, 12:38 от Ivaylo77

# 711
Абе, не съм от София, ама реших и аз да си пробвам късмета в играта на Фантастико. Просто от любопитство.
Спечелих градски велосипед, малко преди да свърши темата. И сега какво, трябва да идвам до София да си го взема  hahaha

# 712
  • Сандански
Абе, не съм от София, ама реших и аз да си пробвам късмета в играта на Фантастико. Просто от любопитство.
Спечелих градски велосипед, малко преди да свърши темата. И сега какво, трябва да идвам до София да си го взема  hahaha
Имаш 72 часа  Laughing

# 713
Да, струва си - другия вариант е да им се обадиш дали не може някой друг да го вземе, но искат лична карта при получаването.

# 714
Не съм много сигурна, че трябва след 72 часа да се получи наградата, защото според правилата им имаме 30 дни след като получим мейла да си потърсим наградата. Регистрирах се току що и получих мейл с прословутите "72 часа", но ще мога са взема наградата чак след 10 дни та ще им пиша да ги питам.

# 715
Честито за велосипеда.

Аз разбирам, че след 72 часа може да иде да се вземе наградата.

# 716
  • при късмета
Благодаря  Hug и на новите мейли само по 5 лв, .ама колкото толкова

Дойде ми дрона, заедно с вафлите. Куриера разбираше от такива джаджи и каза, че е хубав и не е евтин.
Вафлите не са промоционални, разбира се

# 717
Веднага ли получавате мейл от Фантастико?

# 718
В моя мейл пише, че трябва да им се обадя и че след обаждането, подаръкът ще е наличен до 3 работни дни след обаждането, в посочения от мен магазин.
Б.си, не съм очаквала и на майтап пробвах, но довечера ще говоря с мъжа ми и утре ще им се обадя.
Предполагам няма начин друг да ми го вземе, поне според правилата, но ще питам пак. Иначе има кой да го вземе.

# 719
Аз разбирам, че СЛЕД 72 часа, което значи, че може и след 10 дни. На старите имейли пише да заповядаме до 20.12. да си получих ваучерите.
Регистрирах всеки от семейството и повече от 5 лева не сме печелили  Peace

Видях, че коментирахте Била преди няколко страници. Във ФБ бяна отговорили, че до 14 дни ще изпратят анкетата на първите 1000  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт