за абитурентите

• 6 048
  • 77
  •   1
Отговори
# 15
  • sofia
Бих могла да предложа няколко чанти- това май ми е страст имам поне три, които могат да станат. Е не са от най-официалните, но може и да им харесат.  Имам и разни бижута. А и разни гримове-давам ги веднага и без това не ги ползвам само си мечтая, че някой ден ще се науча Joy Joy Joy

приготви всичко и ще им ги дадем Hug

# 16
  • София
Имам от доста слабия си период Embarassed Embarassed Embarassed 2 къси рокли - една тъмно синя без ръкав и една червена с къс ръкав, и тъмно синьо сако от същия плат и цвят като тъмната рокля.
Пускам снимки, но на живо са много по-хубави  Blush
1, 2, 3
Ако мислите, че са подходящи да издокараме някое от хлапетата  Hug

Ооооо, ако разровя и обувки на ток ще спретна някакви  Hug

# 17
  • София
Ще чекна пак основно гардеробите у нас. Обувки имам разни на токчета, ама са се малък номер.

# 18
  • София
а нещо за доганово?
знам, че оги организира моторджиите да помогнат там, но дали и тук не се планира нещо - да не дублираме инициативите?

# 19
  • София
И да дублираме... дрехи винаги съм им нужни.

# 20
И аз бих могла да се включа с един два тоалета  Hug Чакам срещата

Имам един костюм от нежен летен плат - сако и панталон, който така и не облякох  Embarassed щото се изсилих че ще отслабвам ама.................та дали някое момиче би се облякло с панталон за бала  newsm78 Давам го чисто нов необлечен ако мислите че ще има желаещи

# 21
  • sofia
а нещо за доганово?
знам, че оги организира моторджиите да помогнат там, но дали и тук не се планира нещо - да не дублираме инициативите?

Яни,в Доганово имат само 2 абитуренкти и знам,че вече имат тоалети,или е  предвидено да имат.Затова не виждаш Доганово тук.
Но ако се наложи и там ще помагаме.Просто не са искали помощ за това за сега и не се натрапваме Wink

Момичета,в четвъртък около 12.00 как сте PraynigНо не НДК!!!!!!
Или петък сутрин newsm78
Предлагам някъде около София ленд заради блокираният център и заради факта,че Ефросина е в района.

# 22
Точно влязох да напиша, че НДК ще е мисията невъзможна. А защо не Южния парк  newsm03 - лесно за с коли и колички, чист въздух и достатъчно кафета и......................иначе както решите де - и четвъртък и петък са ми удобни като време.

# 23
  • sofia
Точно влязох да напиша, че НДК ще е мисията невъзможна. А защо не Южния парк  newsm03 - лесно за с коли и колички, чист въздух и достатъчно кафета и......................иначе както решите де - и четвъртък и петък са ми удобни като време.

да,и парка става Hug

# 24
За мен парка е О.К. Само кажете в колко и къде. И Софияленд не ме притеснява, така че чакам да кажете кога.

Р.Р. Една приятелка обеща и малко бижута. Ще видя какво ще ми даде.

Последна редакция: вт, 25 апр 2006, 16:40 от iza

# 25
  • София
И аз съм за парка.Само кажете точно на кой вход и в колко часа? Hug

# 26
Еееех ама защо не свиркате по-рано? Мога чак за другата седмица да се включа – ще кажа да ми пратят моите неща от бала (чантичка и една супер демодирана жълта рокля с гол гръб Sick)... обувките не се сещам запазих ли или ги дадох на някой newsm78.
Иначе от сегашния ми гардероб мога да предложа само едно електриково зелено сако-яке  Sad и ще питам мъжо за някоя риза и вратовръзки newsm78.

# 27
  • sofia
Еееех ама защо не свиркате по-рано? Мога чак за другата седмица да се включа – ще кажа да ми пратят моите неща от бала (чантичка и една супер демодирана жълта рокля с гол гръб Sick)... обувките не се сещам запазих ли или ги дадох на някой newsm78.
Иначе от сегашния ми гардероб мога да предложа само едно електриково зелено сако-яке  Sad и ще питам мъжо за някоя риза и вратовръзки newsm78.
ми що newsm78

щото са едно след друго CrazyТо базар,то празници..........
Не е фатално  HugЩе съберем сега основното и ще продължим да го комбинираме и идната седмица

Ето,няма кво да го мислим повече Wink

Четвъртък,в Южният парк ,на входа на Нишава в 12.00 ч.

Носете каквото имате ,само молбата ми е да сложите надписи с размерите Praynig

Понеже ми е напечено в четвъртък ще съм там до 12.40 Sad

# 28
Роси,имам чудесни обувки от еленова кожа,но са 36  номер,след като се роди моята кукла ми омаляха,вече съм 37 номер и ще се радвам да ги подаря на някой,който ще ги носи с удоволствие  Simple Smile.Не видях да се търсят толкова малки номера Sad,мога да помогна и с 2-3 официални рокли.Няма шанс обаче да се замъкна до "Нишава",защото сега помагам за една друга  безвъзмездна инициатива и времето ми през деня е "кът",за петък или за утре може да се разберем нещо newsm78
Около София ленд,Дианабад...

# 29
  • sofia
Роси,имам чудесни обувки от еленова кожа,но са 36  номер,след като се роди моята кукла ми омаляха,вече съм 37 номер и ще се радвам да ги подаря на някой,който ще ги носи с удоволствие  Simple Smile.Не видях да се търсят толкова малки номера Sad,мога да помогна и с 2-3 официални рокли.Няма шанс обаче да се замъкна до "Нишава",защото сега помагам за една друга  безвъзмездна инициатива и времето ми през деня е "кът",за петък или за утре може да се разберем нещо newsm78
Около София ленд,Дианабад...

Ще потрябват,пази ги Praynig

ако в петък не пътувам до Перник ще се видим  Wink

Общи условия

Активация на акаунт