90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 350-Eсен иде вече

• 31 195
  • 749
  •   1
Отговори
# 705
  • Targovishte
Здравейте банда bouquet
Едва стигнах до темата. Пак раздавах брошури, гледахме се с малката.  И имаме още домашни.

За отчета _ плодов ден.  Изкарах го на някакво подобие на нектарини. Пресъхнали и преминали. Пълна гадост. Но до тук изядох около 10 от тях. Много съм гладен, но се надявам да удържа.
Вчера след въглехидратния имах плюс 300 грама. За това сега имам стимул да де боря с ужасния гладдд.

Ирка  Hug разбирам те. Бъди силна. Няма как.

Ще се къпя, ще довършваме домашни и ще се правя че не виждам как другите муат мекици и кюфтета,  които тъщата подава днес Cry

# 706
  • Русе
ще се правя че не виждам как другите муат мекици и кюфтета,  които тъщата подава днес Cry
Курдов  Hug , две шестички, че ще се бориш с тез изкушения....  Wink

# 707
Аз си събирам багажчето  Flutter.
Утре ММ ще ме взема и ще си видя малките душички  Party Heart Eyes Flutter.
  Чувствам се с около два килограма по-слаба,като се прибера ще се отчета  Mr. Green.

# 708
АЗ ГОТВЯ ПРЯСНО ЗЕЛЕ, АМА ПОСТНО....и към него има някакво мазно прошуто което не ям, за мен броколи със сирена Joy

# 709
  • София
Аз няма да отчитам нищо...  Mr. Green
Работа + ужасни, досадни и невъзпитани деца = нерви и изядени 100 боклука.  ooooh!

Мамекс, дано са поне 2 килограма.  Hug

Аз пък се чувствам дебела а се видях на една снимка в събота и изглеждам доста прилично, умря циганката и аз...  Mr. Green

След малко ще я изтрия.

# 710
ЖГМЪЦ, много готинка си на снимката, преди колко време е това и каква е разликата в кг-ми? Ползвай я за стимул, но като мине интервенцията с коляното, сега се зареждай с положителни емоции  Heart Eyes

Днес (до момента) изкарах на грозде, банан, малко сурови орехи и 1ч.лъжичка мед. ММ ми е купил ананас за утре, имам и нар, разнообразие пълно, само воля да имам...дано!!!

Поздрави на всички  bouquet

# 711
  • София
Снимката е от тази събота, просто успях да се погледна отстрани и чак се харесах, а се чувствам дебела. Иначе съм +4кг от края на режима миналия декември. Но следващите 2 седмици се стягам и трябва да махна поне 2 кг.!  bowuu

# 712
ЖГМЪЦ, ама ти си фиданка, бонбон, браво  bouquet

# 713
  • Русе
Жгмъциии, страхотна си! Супер свежарка!  Heart Eyes  Heart Eyes И дан съм чула, че си дебела! Ша пиша двойка!  Mr. Green
 Joy
Мимс, прати ми от прошутото и от зеуето!  Flutter
 Heart Eyes
Мамексче, тез кила нал знайш, ша ги върнеш, колкото по-малко, по-добре... Не са важни!  Hug Да си гушнеш сладурите!
Ириниткеейй, опустоши ли баклавитииии?  Joy

# 714
жгмъц а коя от двете си ти?  newsm78

# 715
  • София

Червената.  Laughing

Снимката е от събота по време на курса.  Wink
Благодаря Заната, Джули  Hug

# 716
  • София
Жгмъц, аз нИ знам на къде ще отслабваш, изглеждаш страхотно, поздравления bouquet
Джулка, днес солен въглехидратен при мен bouquet bouquet и като усетиш, че наближава многоточието вдигай главата и влааЙ тук, да те разсейваме! Целувки Heart Eyes за теб и слънчицето ми Heart Eyes
Деми, как е детенце Heart Eyes Heart Eyes надявам се, че сте добре вече Hug
Ничия, оправяйте се  Hug
Ир,  Hug Hug ух, тежичко ти е, ама си заслужава! Това е една от най - благородните професии Hug Hug Hug
Вики,  Hug Hug радвам ти се много, колко станаха смъкнатите килограми?
Курдов, стискам палци да устискаш и утре да се похвалиш bouquet
Отивам да пусна  newsm79 newsm79 и съм готова за утре!
Хайде, ако не пиша таз седмица да не ме мислите, ще си гушкам детето newsm68 newsm68 и ще заравям муцунка във вратлето му Grinning
Лека и спокойна вечер и прекрасна седмица на всички bouquet bouquet

# 717
  • Targovishte
Жгъмц  Hug голям си бонбон!  От къде ще ги сваляш тези кила newsm78

Мамекс bouquet радвам се че си добре !

# 718

Червената.  Laughing

Снимката е от събота по време на курса.  Wink
Благодаря Заната, Джули  Hug

Ама ти защо си на диета?! Shocked перфектна си!  bouquet

Курдов още има време, пекни си две-три чушки. Насищат.

И отчета-всичко по план. Grinning

# 719
  • Русе
Джулка, днес солен въглехидратен при мен bouquet bouquet и като усетиш, че наближава многоточието вдигай главата и влааЙ тук, да те разсейваме! Целувки Heart Eyes за теб и слънчицето ми Heart Eyes
Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

Последна редакция: нд, 23 окт 2016, 20:08 от Juliette14

Общи условия

Активация на акаунт