Как да си намеря жена

• 22 493
  • 276
  •   1
Отговори
# 60
По-рано ти написах да правиш неща, които ти се правят и са ти кеф.
Ако не ти е кеф да се къпеш всеки ден - не го прави.
Въпроса е не да угаждаш на някакво чуждо форумско мнение, а на хората които са реално до теб, твоите близки.
Ето ти си имаш свое мнение за къпането, логично е да си паснеш с жена, която има подобно.
Така че едно от основните неща, които трябва да закалиш в себе си е да не се впечатляваш от мнението на всеки.

От друга страна не мога да кажа, че нямат основание съветите към теб за къпането. И аз се присъединявам към мнението, че ако издигнеш хигиената на по-високо - си увеличаваш шансовете с жените, като цяло. И всъщност не само с жените, изобщо, ако ти се грижиш за себе си в това отношение се грижиш и за комфорта на останалите около теб, което очевидно няма как да е лошо нещо.
На същото мнение съм и аз. Гледам на мен да ми е приятно както и на другите затова написах когато съм мръсен или казано през ден. Не ми пречи и да е по често както също написах.

# 61
Ти си на същото мнение, но да ти кажа темата ти е вече изчерпана в този си вид, очаквай сега основно мнения за хигиената ти, подигравки, обиди и т.н.

Ако искаш да се депресираш, стой.
Ако искаш да се закалиш, също стой.

# 62
На 24 сигурно вече си имал някакви връзки. Тогава как ти се е получавало, а сега не?
В интерес на истина съм нямал. Основната причина че групите около мен са предимно мъже. Училището имахме само момчета в паралелката, Университета имахме малко момичета като цяло задомени и основно заети за да идват на лекции. Като цяло малко хора идваха на лекции. В работата са семейства, без мен понеже съм най-малък. Дискотеките и подобни клубове избягвам понеже не ме влечат.

# 63
Ти си на същото мнение, но да ти кажа темата ти е вече изчерпана в този си вид, очаквай сега основно мнения за хигиената ти, подигравки, обиди и т.н.

Не бих казал изчерпена, а тепърва започващи. За сега един недостатък който бързо може да бъде решен.
Нещата вървят добре имайки предвид че получавам бързи и прями отговори, точно това се надявах да постигна с темата.

# 64
А дано да се развият така нещата.

# 65
Вие го погнахте заради хигиената, ама тя по интернет не се надушва, а човекът си каза, че общува само виртуално без развитие към срещи. Мен ако питаш, ходи на места, където ходят хора, със седене пред компа не се случват срещи. Бърдсфлу даде много предложения, ама ти ги игнорира, имам чувството, че темата е мрън-мрън, то няма свестни. Няма значение колко често се къпеш, а какво настроение излъчваш, ако си нещо като магарето Йори, нямаш шанс.

# 66
Скрит текст:
Сигурно има такива хиляди публикации тук, но реших да споделя моето впечатление с цел да чуя конструктивна критика или препоръки.
Аз съм мъж на 24 и искам да намеря своята половинка но за жалост доста от моя набор са много несериозни.
Скрит текст:
Много пъти когато проявявам инициатива получавам полувинчати отговори или въобще никакви. А другия вариант е  да бъда ползван за нещо и после игнориран все едно съм човек от улицата. Като цяло забелязвам че всички са твърде заети да пишат и цъкат по телефоните си от колкото да разговарят помежду си. Което е тъжно понеже виждам и че те милеят за сродна душа.
Въпросът ми е къде да намеря сериозни жени които имат смелоста да отделят време за сериозни отношения? newsm78

Връщам се към първото ти мнение. Може да имаш късмет с по-възрастна от теб половинка. Разшири кръгозора си.

Скрит текст:

Така се калява стоманата.  Simple Smile

# 67
Все пак си мъж, трябва да запомниш, че за мъжете никога не е късно да си създадат семейство, при жените това може да е проблем, така че все някога ще срещнеш жената за теб Peace

# 68
Вие го погнахте заради хигиената, ама тя по интернет не се надушва, а човекът си каза, че общува само виртуално без развитие към срещи. Мен ако питаш, ходи на места, където ходят хора, със седене пред компа не се случват срещи. Бърдсфлу даде много предложения, ама ти ги игнорира, имам чувството, че темата е мрън-мрън, то няма свестни. Няма значение колко често се къпеш, а какво настроение излъчваш, ако си нещо като магарето Йори, нямаш шанс.
Не съм го игнорирал. Харесах му съвета понеже и аз така разсъждавам. Не пиша на всички за да не става много спам с аналогични неща, а някой просто се майтапят и ако почна и аз ще се отклоним от темата.

# 69
Авторе, по мое време, вече съм над 50 г, половинка се намираше където учиш, или където работиш. Аз специално намерих мъжа си на мястото, където работих за малко. Моята сестра също намери мъжа си там, където работеше.
Абе какви са тези съвети дето давате. Да си търсел половинка на работното място. Старите хора са казали: "Там където си вадиш хляба, НЕ СИ ВАДИ оная работа". Любовна връзка с колежка или колега е абсолютно недопустимо от професионална гледна точка. На работа трябва да се работи, а не да се върти любов.

# 70
Абе нещо не виждам старите ергени да създават семейства. Който си седя без постоянен партньор преди 30, си остана така и след 40. То и жените не умират да създадат връзка със стар ерген, който е станал толкова егоистичен и разглезен, че дори майка му едвам го търпи. Тамън си му е време на човека да си потърси жена. Има една поговорка с много смисъл - или млад се ожени, или млад се покалугери. Това с наживяването в млада възраст е най-голямата тъпотия на съвремието, все едно ако си с партньор и семейство животът вече няма да е живот, а кой знае какво, нещо гадно, но задължително, което е най-добре да се отложи.

# 71
Любовна връзка с колежка или колега е абсолютно недопустимо от професионална гледна точка. На работа трябва да се работи, а не да се върти любов.
Кое е недопустимо, ако и двамата са неангажирани и въртят любов в извънработно време?

# 72
Кое е недопустимо, ако и двамата са неангажирани и въртят любов в извънработно време?
Как ще стане тази работа според теб, да се върти любов само в извънработно време. От 8 до 17 ч. са само колеги, а след 17 ч. натискат едно копче и изведнъж стават любовници. Не говори глупости. Любовните отношения на работното място само и единствено пречат на работата. Има много теми по въпроса допустимо ли е да се върти любов на работното място и винаги извода е един - не е допустимо и е напълно противопоказано. Създава само проблеми.

# 73
Любовните отношения не пречат на работата, ако в работно време хората работят. Не малко успешни бизнес партньори са съпрузи.

# 74
Абе нещо не виждам старите ергени да създават семейства. Който си седя без постоянен партньор преди 30, си остана така и след 40. То и жените не умират да създадат връзка със стар ерген, който е станал толкова егоистичен и разглезен, че дори майка му едвам го търпи. Тамън си му е време на човека да си потърси жена. Има една поговорка с много смисъл - или млад се ожени, или млад се покалугери. Това с наживяването в млада възраст е най-голямата тъпотия на съвремието, все едно ако си с партньор и семейство животът вече няма да е живот, а кой знае какво, нещо гадно, но задължително, което е най-добре да се отложи.
Много добре  казано! Хора които бягат от проблеми рано или късно ги застига. За мен не е решение да чакам, защото много хора правят това( несериозните). Това еднакво ме вбесява и натъжава защото когато те си питата ушите времето лети, когато им дойде акъла времето е отлетяло и вече нещата са се затлачили.

Общи условия

Активация на акаунт