Слънцето ни сгрява и с две чертички ни дарява ( седмица 24.04 - 30.04. 2006 )

• 9 297
  • 293
  •   1
Отговори
# 210
  • София
helenapeeva, шанс има, докато няма лелка! Особено пък ако сте се постарали! Само за седемте дена закъснение на те разбрах - на 2 май трябва да станат 7 дена закъснение ли? Или тогава трябва да ти дойде? Стискам палци при всяко положение!   Praynig

# 211
Поне на деня-по-рано-ако видиш две черти, а вземе да ти дойде-по-добре ли ще е? Hug

# 212
На 2 май трябва да ми дойде/дано да няма де/ значи мисля да си ноправя тест около  10май дано да не съм пак разочарована
БЛАГОДАРЯ ВИ момичета че веднага ми отговорихте и ми дадохте надежда дано така силно го искаме това бебче Praynig Praynig
ПЕНЕЛОПА права си и това е доста гадно празните надежди и разочарованието кофти работа защо е толкова трудно когато го искаме толкова силно всички ние Close Close Close
УСПЕХ НА ВСИЧКИ ОТ СЪРЦЕ ВИ ГО ЖЕЛАЯ
А аз продължавам да чакам

# 213
Мила, дочакай си датата, знам , че е  трудно.Аз с моята щерка на 3-4 дена закъснение правих тест и беше -.Следващата седмица отидох на лекар и се видя плоден сак.Т.е-видя се на около 10 дена закъснение, при липсващи симптоми и липсваща лелка, но и отрицателен тест.

# 214
Хайде честит петък и от мен!!! Предстоят ни дъъълги почивни дни /особено като се има предвид, че днес не съм на работа - стават 4 дни Mr. Green/
Ним, смях с ес глас като ти четох размислите на тема леля. Доста психарски ни изглеждат разговорите за новопристигащите във форумчето ни Laughing Laughing Laughing
helenapeeva, аз всеки месец по няколко пъти припомням, че и пр имен тестът беше отрицателен деня преди очакваната дата. Имаш шанс, но ной добре с иизчакай кротко до 2-3, за да си сигурна, че резултатът е обективен.
Иначе вчера от консултацията нещата са нормални, като изключим нарастналите килограми /8, които честно да ви кажа не знам къде са се разпределили по мен newsm78/, забележката че ми предстои кръвн оизследване за хемоглубина, а аз подхождам несериозно към лекарствата и още 2-3 дребни неща. Иначе за болките пак си почвам медикаментите и това е положението.
Какичка, благодар яти за сърдечнит епожелания... Дано и при теб нещата са повече от добре
Цветуне, благородно ти завиждам з апътуването. На мен как добре ми се отрази на настроението миналия уикенд!!!Но май до края на лятото това ще ми е излизането извън София.

# 215
Благодаря ви ,че ви има вас и този форум всички сте толкова мили Hug Hug Hug

# 216
Какво стана никой ли не е за среща в Бургас?

# 217
Ами 3 дена почивка, два от които в път до Бургас и обратно-няма как да стане-далечко ми е на мен Hug

# 218
mimi4, скоро ще дойде лятото, тогава може би да Laughing
Иначе има доста момичета от Бургас защо не се организирате Laughing
Аз например като ходя в Пловдив се виждам редовно с Вера Laughing, в крайна сметка всичко е въпрос на желание Wink

Ирини, радвам се, че си добре. Слушай и изпълнявай какво казва доктора Naughty и без несериозно отношение към лекарствата Wink, а килограмите не са много. Пък и да качиш в повечко после ще ти стана консултант при свалянето, вече диплома могат да ми дадат Laughing

# 219
Здравейте сладурнаки!
Аз вече си имам плодно сакче, точицата ми е цели 6,3мм. Simple Smile Следващата седмица ще можем да чуем и сърчицето.
Хайде повличам крак и ви пускам заразни микробчета от Родос Simple Smile На всички измъчени душици пожелавам скорошно обебване от все сърце!  Hug

# 220
Браво Шрю. Скоро ще чуеш и сърчицето, изобщо все хубави емоции те очакват. Дано се сбъднат пожеланията ти.

Аз днес му ударих една порция рев по неясни и за мен причини. Имах чувството, че ще гръмна. Нерви. Сега уж съм в по-добра форма.
Явно подсъзнателно мисля за предстоящите дни на бебеправене и после за гадното чакане, което отключва съответната отрицателна емоция. Но пък си купих дънки, не може само да рева нали. Wink

# 221
ЧЕСТИТО МИЛА ХУБАВО Е КОГАТО ИМА ТАКИВА ДОБРИ НОВИНИ ЖЕЛАЯ ТИ БЕЗПРОБЛЕМНО БРЕМЕНЕЕНЕ И НАКРАЯ ЕДНО ЗДРАВО И КРАСИВО БЕБЧЕ
НАИСТИНА РАДВАМ СЕ ЗА ТЕБ ОТ СЪРЦЕ Hug Hug

# 222
Честито shrew!
Може и да е мрачно навън, но отвътре ми е слънчево с такива новини - преди малко danielad
, а сега и ти   bouquet
Успех през идните месеци, а после - едно-две здрави и много обичани бебчета! smile3541

# 223
  • София
shrew, едно огромно Честито и едно изпълнено с обич сърчице да чуете другата седмица!   bouquet

# 224
  • Пловдив
Честито shrew!!!  bouquet  bouquetМного се радвам з теб.

Общи условия

Активация на акаунт