Моят неочакван филм.

• 14 529
  • 137
  •   1
Отговори
# 30
  • София
А не може ли просто да приемеш, че въпреки всичко, което правиш за нея, тя просто не е била щастлива? И има право да бъде?

Мога, но това не е казусът. Защо не ме напусна по-рано?
Добре бе, дай повече инфо, на по колко сте, на по колко сте се венчали, колко сте заедно, деца, ала-бала?
Недей искай рецепти без да си дал инфо! Или просто гледаш с историйката си да трогнеш някоя даматук до степен, че да види колко си перфектен и да се върже за една нощ. Може, може, но... едва ли ще стане, тук не ядат доматите с колци. hahaha

# 31
А не може ли просто да приемеш, че въпреки всичко, което правиш за нея, тя просто не е била щастлива? И има право да бъде?

Добре бе, дай повече инфо, на по колко сте, на по колко сте се венчали, колко сте заедно, деца, ала-бала?
Недей искай рецепти без да си дал инфо! Или просто гледаш с историйката си да трогнеш някоя даматук до степен, че да види колко си перфектен и да се върже за една нощ. Може, може, но... едва ли ще стане, тук не ядат доматите с колци. hahaha

Написал съм всичко нужно. Разкри ме, иначе, жалко, че не може с теб да се прибваме! Simple Smile

# 32
Ама и вие сте едни  Joy Мутра го изкарахте. Предвид начина на писане ме съмнява да е мутра. Те са по-простовати.

Ние няма как да кажем. Трябва да питаш нея.
Не и е стискало или просто си и бил удобен.

# 33

Написал съм всичко нужно. Разкри ме, иначе, жалко, че не може с теб да се прибваме! Simple Smile

Joy Joy Joy Роналд е мъж.  Joy
Моля те не обръщай резбата заради една изневяра  Joy

# 34
Може да е имала колебания все пак. Или да не е познавала още другия. И е чакала да й дадеш повод и тн.
Версии много - но те не променят резултата. А ти отказваш да го приемеш и тъпчеш на едно място вместо да се вгледаш в себе си по-сериозно.

# 35
Странно е, 'че много от вас го приемат толкова лесно и нормално, това само ми доказва, 'че наистина трябва да се внимава. Не казвам, че сте лоши, ни най-малко, но за мен нещата не са толков прости: "здравей, ами да ти кажа, не съм щастлив, искам да се разведем";

Може да е имала колебания все пак. Или да не е познавала още другия. И е чакала да й дадеш повод и тн.
Версии много - но те не променят резултата. А ти отказваш да го приемеш и тъпчеш на едно място вместо да се вгледаш в себе си по-сериозно.

# 36
  • София
Ти кажи, ама не искаш да даваш подробности за това, кое ѝ е харесвало и кое не за времето, в което е била с теб.
Мога да гадая, например- по- малка е доста от теб, бил си героя- любител на екстремните действия, които отстрани са интересни, но като те забъркат в тях, тежат.
Разказа как си изсипал камара пари за кола, която после, нарушавайки всички правила, си разбил...........
Е, не се учудвам, че е потърсила най- накрая спокоен и уравновесен човек.

# 37
А, не си мисли, межд толкова лесно или бързо.
То е процес.
А на мен и звучи лесно да го напиша, защото вече съм го минала и преживяла.

# 38
доообре де , не може ли да правиш нормалните мъжки неща - пиене ,ходене по мацки ,ами очаваш във женски форум да намериш съчувствие .Да ,любовта отминава .Причини много ,понякога дори дребни .Ти може да си най-богатия ,красивия ,перфектния , но не това е важното .Има едно нещо наречено привличане ,за него няма обяснение.Дори да е сбръчкан старчок  ,може пък да е нейната половинка ,а може и да не е .Проба -грешка .Действай и ти на този принцип и помни -нищо не може да се предвиди в живота и ако е така писана каквото и да правиш няма да можеш да задържиш един човек за който не си  "човека:. Разбрах това по трудния начин.

# 39
Защо не ме напусна по-рано?

На този въпрос може да ти даде отговор само тя, ние ще гадаем.При всички положения щеше да е по-коректно първо да обсъдите проблемите и да търсите разрешение.Като не намирате, раздяла и нови партньори, но  хората са различни.Съответно постъпват различно.Не се навивай излишно и я остави с изборът, които е направила за себе си.Кой каквото сам си направи и Господ не може да му го направи.Сега и да го мислиш, няма да го измислиш.Време има за всичко.

# 40
Всеки ще ти каже от собствена изгода.
Един приятел ми каза преди малко и съвсем сериоьчзно, че много ми завижда. 

# 41
Разбирам те ,преминавам през подобно нещо . Трябва ти време ,наистина не знам колко но трябва да мине време и може би ще откриеш отговорите ,които търсиш. Да, равносметката е кофти и не е в твоя полза ,знам какво е да се чувстваш празен ,без надежда ,но и това минава . Ще ти се случат нови неща ,които ще те грабнат и ще се научиш да си бъдеш самодостатъчен и точно тогава ще намериш човека ,който ще оцени това което си и няма да се тръгне .Може би просто искаш да знаеш къде си сгрешил , къде точно са се скъсали нещата ,но едва ли тя ще ти обясни ,направи като нея и продължи напред ,пусни се по течението и нещата ще се наредят ,всичко се случва за наше добро! Simple Smile
Успех

# 42
Всеки ще ти каже от собствена изгода.
Един приятел ми каза преди малко и съвсем сериоьчзно, че много ми завижда. 
Много приказват така, и мен ми приказваха, че ми завиждат! Как съм се отървала, било още по-добре, че нямаме деца, сега съм щяла да правя всичко, което си искам и т.н. ....
Е донякъде е така, донякъде обаче когато те няма си приказват колко те съжаляват ...
Като цяло, аз бях в обратния случай... Гледай да ти е добре, прави, това, което си искаш и не слушай никой!

ПС, - може да се вземем с тебе  Joy

# 43
Добре де, авторе, след като жена ти вече не те обича, щеше ли да ти е добре, ако беше останала? Как би съжителствал с някой, който не те обича? Ми, насила хубост не става, дори ако ти си самият Идеал.

# 44
Не, разбира се, но се съмнявам, че обича новия. Просто изживява нещо, което в искала едно време да разбере, вижда се. Това вече не е мой проблем.

Добре де, авторе, след като жена ти вече не те обича, щеше ли да ти е добре, ако беше останала? Как би съжителствал с някой, който не те обича? Ми, насила хубост не става, дори ако ти си самият Идеал.

Общи условия

Активация на акаунт