Моят неочакван филм.

• 14 536
  • 137
  •   1
Отговори
# 15
Автора, не го приемай като измама. Случват се тези неща, изстинала е, не те обича вече...не е длъжна да седи в нещастен брак. А на теб препоръчвам да запишеш час с психолог. Явно имаш доста емоции за превъзмогване. Както някой писа, изживей си го, и потърси професионална помощ, валериан може да не е достатъчен. Съчувствам ти.

# 16
  • Тра-ла-ла
хубавата ми бивша жена тръгна с 13 год. по-стар от мене, а от нея колко е - не ми се говори.
И на колко години е жената?

# 17
Стига с тоя двоен стандарт. Ако влезе тука жена да обясни как мъжът й я е изоставил и свил гнездо с любовницата, веднага ще бъде наречен мръсник...
Явно не си чела достатъчно.
Все ще намерят за какво да е виновна, я е качила някое кило, я не му е гладила ризите.

# 18
но, как сте се справили с гадния допир до тинята, оная гадна, мазна, миризлива, която не ви е опръскала, а с маркуч е влезнала от две места, няма да казвам кои.

Е, то е така.Като стъпиш в рядко л*, то няма начин да не те опръска.Добрата новина е, че ти можеш да се поизмиеш и с времето ще ти размине, а л* си остава л*.Няма как да се превърне в уханно цвете.Виждаш ми се много свестен мъж и дано не промениш отношението си към жените, благодарение на този неуспех. Желая ти бързо възстановяване и всяко зло за добро.Може пък следващата жена в живота ти да е твоята съвършена половинка.Знае ли човек.

# 19
Тинята е идеална, за да започнеш отначало и смениш посоката. Ако успееш да я използваш - ще се окаже, че ти е най-големият подарък.,;)

# 20
Благодаря на всички, които ме разбраха, разбират. А на тези, които разсъждават как от хубаво не се бяга им пожелавам само хубаво да получават ако може и много или въобще да не дават, за да ни е добре на останалите, всъщност Simple Smile Не за друго...
Че с бежанците - проблеми дори и на премиера!
Няколко въпроса които се свеждат до следния ми отговор - сигурно съм грешил на много места (така както и тя, но аз в пъти повече - нали така се очаква да отговоря, за да ме изслушат дори), но не за гилотина и си мислех, че мотивацията и желанието побеждават, уви. Семейство или връзка се гради, не се получава или наглася , въпреки че, според мен - в днешно време интересът клати феса, мъжът трябва да отговори на около 2млн. изисквания в самото начало, за да има шанс да се запознаят дори, защото мъжът ТРЯБВА да е...
Да, ние сме глупците, определено, около мен повечето мъже за едната емоция се раздадоха.

# 21
  • София
А на тези, които разсъждават как от хубаво не се бяга им пожелавам само хубаво да получават ако може и много или въобще да не дават, за да ни е добре на останалите, всъщност Simple Smile Не за друго...
.............................
Да, ние сме глупците, определено, около мен повечето мъже за едната емоция се раздадоха.
Недей тъй, че шма разплачеш! Mr. Green
Горките мъже- емоция до емоция, раздаване след раздаване, а тия гадини- жените, само искат ли искат, и уж интереса клати феса, пък твоята взе че те напусна, нищо че куп пари правиш, че я водиш на глезотийки, че и сексуално я щадиш..... hahaha
И затова, взе че ти изневери с дъртак, да се чуди човек, кое ли не й е харесало при теб и с какво ли я е пленил дъртака? newsm78

# 22
Имам тънкото усещане, че ситуацията е "мутроид с кифла". Даже може да е антропологичен тип малко като Бойко Борисов, булгарише мачо.

Добре че нямат деца. Един такъв мутроид преди месеци си застреля жената, детето и себе си.

Проблемът е, че мутроидите са токсични и ще издразнят всяка жена, ако ще да я позлатят.

# 23
Стига бе, хора, вие сериозно ли?

# 24
  • Тра-ла-ла
Кажи жена ти на колко години е Grinning

# 25
  • София
Сериозно. Тук си в женски форум, където жената винаги е права, дори когато бърка, дори когато е седнала - винаги е права. Дори да прави генг-бенг, като изневеря, тя пак е в правото си, а ти с в кривото - явно не си й осигурил, как беше - малцово уиски и околосветски круиз. Едното всяка вечер - другото, всяка година. По 2-3 пъти!
И ако все пак си осигурил всичко гореизброено, значи не правиш секс, често. Ако правите и секс често - значи не си надарен, ако пък се окаже, че си и надарен, то значи си прекалено надарен и пак не става!  hahaha hahaha

# 26
А не може ли просто да приемеш, че въпреки всичко, което правиш за нея, тя просто не е била щастлива? И има право да бъде?

# 27
  • София
А не може ли просто да приемеш, че въпреки всичко, което правиш за нея, тя просто не е била щастлива? И има право да бъде?
Ако правилно съм разбрал (поправете, ако бъркам) тя се е омъжила за него, нали така? Ако са просто са гаджета - иди-дойди, да си дигне чукалата и да се чука с други, ама иначе си е доста селски пиниз. Встъпва брак, и след година - две Има Право, забележете - има право да не е щастлива и да се чука с друг. Брех, че сте либерални начи.....

# 28
О, като с 3- "брак", мога спокойно да ти заявя, че  ако не си живял преди това поне година на семейни начала, точно след около 2 рата година винаги има доста сериозна криза. Присто повечето мъже (особено тези с финансите), след около 6 м след брака изведнъж им свършва демоверсията. И лъсват ясно бъговете и несходствата.
Но тук само гадаем.
И ако жената не е щастлива - си тръгва при първа възможност.

# 29

Мога, но това не е казусът. Защо не ме напусна по-рано?

Общи условия

Активация на акаунт