Какво да направим с останалия козунак?

  • 112 003
  • 182
  •   1
Отговори
# 180
  • Мнения: 3 063
Онзи ден в Хелс китчън правиха Френч тоуст с козунак и изглеждаше доста вкусно. Другото за което се сещам е залят със смес за крем карамел.

# 181
  • Мнения: 7 369
Стават хубави пържени филийки и може после да се хапват и със солено и със сладко.

# 182
  • Мнения: 18
много варианти
като тирамису - заменяш бишкотите с козунак/важен е принципа - филии козунак накисвам в силно еспресо с шоколадов линьор , а крема е с маскарпоне или ванилов , с цедено мляко , крем карамел , някакъв ЍОТКЕР............................................/
като баница - заменяш листите с козунак и за солена и даже по рецепта за баклава
джиджи папа
френска селска торта - заменяш блатовете/ които иначе купувам от ЛИДЛ/БЕРЬОЗКА/ с козунак - всъщност и други видове торти

Последна редакция: пн, 21 апр 2025, 09:31 от Йорданка Нанева 652612

Общи условия

Активация на акаунт