Защо веганизъм?

• 281 002
  • 3 468
  •   1
Отговори
# 2 835
Тоз рИлкас не ми се зарежда. За привате усери е май. Laughing

Виж дали нямаш в горния ляв ъгъл едно синьо съобщение "I understand and wish to proceed". Blush

# 2 836
Има някакво съобщение за възраст да потвърдиш, че е много дибидюс Десито Joy

# 2 837
  • MI
Скрит текст:
Благодаря ви, че сте толкова загрижени за моето тесто, но не прогизва. За н-ти път казвам, че слагам чушки и месестата част от домата. Понякога запичам тестото само отгоре първо и тогава мажа. Слагам много зеленчуци върху пицата и се пече повече от 10мин. Иначе е просто хляб с кашкавал.

Кати, и мен ми казаха, че замразените консервни доматчета стават почти като консервирани за готвене. Така и не се организирах да пробвам. Миналата година имах толкова домати в градината, че накрая не можехме да погледнем домат и ги консервирах.Тази ги уморих нещо и имаше само за салати.

Всеки с вкуса си, просто за мен това не е точно пица.  Peace Но който както му харесва да я яде в крайна сметка. Както и всичко останало. Просто ти се обърна към мен с въпрос защо според мен не е същото като да е доматен сос. И да, не са 10 мин., оригиналната рецепта е с 3-4 минути, но с моята печка не става, защото нямам 400 градуса.  Laughing (Кафе,
Скрит текст:
после ти видях поста, просто моята фурна е до 260 градуса и няма как. Мечтая за такава с по-висока температура, не знам има ли електрически такива?  newsm78 НА пролет така или иначе трябва да купуваме, ще гледам дали има...
)

И определено не във всички консерви има "непознати неща". Просто трябва да се избира внимателно като се пазарува. А доматите са от зеленчуците, които не се замразяват добре, но пак е до вкус.  Peace Да не говорим че с количествата домати, които изяждаме ще ми трябва цял фризер от тези огромните, пълен само с домати.

А за кожените дрехи - от космата кожа и аз не нося, но от коженото ми яке или чанта не бих се отказала. В крайна сметка това теле го и ям, не виждам защо да не му нося кожата.

# 2 838
  • Куциндрел

Виж дали нямаш в горния ляв ъгъл едно синьо съобщение "I understand and wish to proceed". Blush
Миси.
Тиху сега, пуснах го. Mr. Green

# 2 839
  • София - Рим и обратно
Айй, мръсници, всичко й обара. Crazy
А защо е с шапка Laughing.

# 2 840
  • Куциндрел
Айй, мръсници, всичко й обара. Crazy
А защо е с шапка Laughing.
Да не го разпознаят и да му се смеят. Mr. Green

Ей, туй Деси след като издудна 100 думи как не трябва да се купува по празниците, накрая си пробута стоката. С 10% намаление при това. Flutter

# 2 841

От много време се чудя на едно такова. Нагрява до 390 градуса и има много добри отзиви. Но, засега се въздържам, че има още 3 уреда, които чакат ред. Mr. Green
Ах каква муха ми пусна! Сега няма да мирясам докато не го купя.

# 2 842

От много време се чудя на едно такова. Нагрява до 390 градуса и има много добри отзиви. Но, засега се въздържам, че има още 3 уреда, които чакат ред. Mr. Green
И на мен ми се върти тази муха сега , но не се сещам къде да го сложа!
Върти ми се също машинката за студена газирана вода и една нова кафемашина ... ще сервирам на половинката на порцийки.

# 2 843

Иска да си влизам в профила, за да потвърдя, че съм над 18 години. Толкова ли е мръснишко?

Такова нещо, с въртяща се каменна плоча, няколко пъти се озоваваше в количката за пазаруване. Засега здравият ми разум надделява. Не е ясно докога.

# 2 844
Именно краткото печене на много висока температура, каквато домашните фурни не развиват, прави пицата в заведение по-добра от домашната. Аз уж се имам за добър кулинар, майстор на тестото и хубави продукти слагам, но с 250 градуса няма как да я докарам като печена 4 минути на 450 градуса. Разликата е просто зашеметяваща.

# 2 845
  • София - Рим и обратно
Ами аз май не съм чувала италианци да си пекат пици у дома, освен ако нямат пещ. Мъжът ми пече в такава лятото в градината, ама първо трябва да гори огън вътре няколко часа, за да докара температура. Във фурна домашна - не.

# 2 846
  • MI
Пекат, как да не пекат и то от много поколения   Simple Smile А с тези противни пици дето продават за вкъщи и все повече стават напоследък (че и аз в кюпа). И как не като в 9 от 10 случая ме боли стомагха имаче.
Дори на 260 градуса пак става много добре ако я направиш  правилата, определено по-добре от тези на разните египетски пицарии  Rolling Eyes Виж тези уреди не се ползват, не ставало същото, и аз не разбрах защо.

# 2 847
  • София
И аз съм против кожените дрехи и не ползвам такива. Мисля, че и световната тенденция е за намаляване на потреблението на кожени дрехи, за да не страдат животните като ги дерат. Но това няма нищо общо с веганството, просто веганите са си решили и по тази струна да свирят.
Доколкото знам, никой не дере животните на живо.
Като го заколиш за ядене, е срамота да му изхвърлиш кожата без да я оползотвориш, си мисля!
А, веганите да свирят и на дудук ако искат. Mr. Green

# 2 848
  • София
Тая па вече и морално-хранителен стожер се извъди. Crazy
Не се ли усеща, че вече е врътнала перката и мисли само за храна?
https://www.youtube.com/watch?v=8x4kOb03FCU
Хи,хи!
И вгражда веганските истини на децата на клетъчно ниво! #Crazy

# 2 849
  • София - Рим и обратно
Това горкото повтаря кат зомбирано "...и не забравяйте зелените храни...."  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт