Защо веганизъм?

• 281 014
  • 3 468
  •   1
Отговори
# 2 820
Благодаря ви, че сте толкова загрижени за моето тесто, но не прогизва. За н-ти път казвам, че слагам чушки и месестата част от домата. Понякога запичам тестото само отгоре първо и тогава мажа. Слагам много зеленчуци върху пицата и се пече повече от 10мин. Иначе е просто хляб с кашкавал.

Кати, и мен ми казаха, че замразените консервни доматчета стават почти като консервирани за готвене. Така и не се организирах да пробвам. Миналата година имах толкова домати в градината, че накрая не можехме да погледнем домат и ги консервирах.Тази ги уморих нещо и имаше само за салати.

# 2 821
  • Куциндрел
И аз съм против кожените дрехи и не ползвам такива. Мисля, че и световната тенденция е за намаляване на потреблението на кожени дрехи, за да не страдат животните като ги дерат. Но това няма нищо общо с веганството, просто веганите са си решили и по тази струна да свирят.

# 2 822
И аз съм против кожените дрехи и не ползвам такива. Мисля, че и световната тенденция е за намаляване на потреблението на кожени дрехи, за да не страдат животните като ги дерат. Но това няма нищо общо с веганството, просто веганите са си решили и по тази струна да свирят.
И аз съм на това мнение. Не, че преди сме ползвали много кожени дрехи, но след като се сдобих с домашен любимец чинчилче и открих, че една от основните причини да ги развъждат е козината, ми опротивя цялата идея.

# 2 823
katiABV  фризерите ползват много ток, само и само да пазиш летни домати ... струва ли си? Особено ако ги продават в супермаркета замразени?

# 2 824
  • Куциндрел
И аз съм на това мнение. Не, че преди сме ползвали много кожени дрехи, но след като се сдобих с домашен любимец чинчилче и открих, че една от основните причини да ги развъждат е козината, ми опротивя цялата идея.
Мен не ме кефят палтата и т.н. с козина.
Споням си как баба ми искаше да прати на сестра си в Канада старата й кожена яка от лисица. А сестра й й отговори, че носенето на такива дрехи там се гледа с лошо око. И това е преди всичката тази веган-пропаганда сега.
В днешно време човек няма нужда да се облича с кожи, защото има достатъчно добри дрехи от други материи и не живее в пещарата на студено.

# 2 825
И аз съм против кожените дрехи и мебели.

Бандиера, фризерът така или иначе работи, освен ако човек тотално не се откаже от него. Нашият е към хладилника и не може да се изключва отделно. Замразявам и хляб, защото мухлясва докато го изядем, както и други зеленчуци, месо и т.н.

# 2 826
  • Куциндрел
И аз замразявам, но най-вече нарязани зеленчуци за супа. Както и зелени подправки.
Домати още не съм се сетила да замразявам, ама ще пробвам догодина.
Те целите, необелени ли се замразяват?

# 2 827
  • Куциндрел
Тая па вече и морално-хранителен стожер се извъди. Crazy
Не се ли усеща, че вече е врътнала перката и мисли само за храна?
https://www.youtube.com/watch?v=8x4kOb03FCU

# 2 828
  • София - Рим и обратно
Харесвам много кожени якенца аз, от телешка кожа. Чанти също имам все от кожа, защото изкуствените ми смърдят ужасно. Обувки - не си представям изкуственяци. Все си мисля, че когато се произвежда месо, кожата не е рентабилно да отиде в кофата, а да се използва. За дрехи с косъм - нямам и не коментирам, не съм нито За нито Против. Някои ми хващат окото, но не бих се изръсила толкова пари.
И аз се интересувам за замразените домати - белени, небелени, от кой сорт?

Нели, пицата даже само 4 минути се пече, за да е истинска, ама фурната трябва да е специална и да нагрява до 440 градуса някъде, а домашните не знам дали могат до толкова.

# 2 829
Според мен достатъчно кожа отива за правенето на обувки, която е остатъчен продукт от производството на месо. Повечето потребление на кожени изделия само стимулира отглеждането на повече животни. За косматите палта пък се дерат животни, чието месо не се яде. Във фермата за норки, която искаха да строят до Стара Загора, щяха да отглеждат 400 000 екземпляра.

За доматите ми казаха да замразя небелени, измити, продълговати консервни домати. После стават като сварени и кожата сама пада, като се размразят.

# 2 830
  • Куциндрел
Те не я ли построиха тази ферма?

# 2 831
Нели, пицата даже само 4 минути се пече, за да е истинска, ама фурната трябва да е специална и да нагрява до 440 градуса някъде, а домашните не знам дали могат до толкова.

От много време се чудя на едно такова. Нагрява до 390 градуса и има много добри отзиви. Но, засега се въздържам, че има още 3 уреда, които чакат ред. Mr. Green

Против съм изделия от кожи на животни, които се бастисват само заради кожата. За изделия от телешки/агнешки бокс/напа имам угризения, колкото за пържолата.

# 2 832

От много време се чудя на едно такова. Нагрява до 390 градуса и има много добри отзиви. Но, засега се въздържам, че има още 3 уреда, които чакат ред. Mr. Green

Оу това е супер. Аз няма къде да побирам придобивките ве4е.   

# 2 833
Те не я ли построиха тази ферма?
Последно хората протестираха, но нямам представа какво е станало.

Не знаех, че пицата трябва да се пече на 440 градуса. Аз пека на ниска температура и сигурно затова ми отнема по-дълго време.

Направете си по един релакс масаж довечера  Mr. Green  Shocked
https://www.youtube.com/watch?v=d32dOw_pMLk

# 2 834
  • Куциндрел
Тоз рИлкас не ми се зарежда. За привате усери е май. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт