Защо веганизъм?

• 280 747
  • 3 468
  •   1
Отговори
# 3 120
  • Куциндрел
Деси е родила. Да са живи и здрави всички и с повече акъл да гледат новият член на семейството.
https://www.youtube.com/watch?v=7wNulVb0vG8

Скрит текст:
Толкоз ли е закъсал тоа, че не може една самостоятелна стая да плати на жена си в родилното, че трябва тъстовете му да я плащат?
И не ходил с Деси на консултации, че било женска работа, чакал я в колата.
Деси си е хванала най-личният ерген сред веганите, начи.  Joy Joy Joy Joy

# 3 121
  • София
В началото се смях грозно, но накрая избеснях! Е, няма такъв тъп селски бек като тоя!
Ама хемоглобинът ѝ е бил нискък, ама бебето не наддавало последните седмици, тоновете били лоши, плацентата не била наред - всичко било да му вземат парите и да ѝ вкарат "химически субстанции". Мозък да му вкарат, хейтър с хейтър  ooooh! ooooh!

# 3 122
  • Куциндрел
В началото се смях грозно, но накрая избеснях! Е, няма такъв тъп селски бек като тоя!
Ама хемоглобинът ѝ е бил нискък, ама бебето не наддавало последните седмици, тоновете били лоши, плацентата не била наред - всичко било да му вземат парите и да ѝ вкарат "химически субстанции". Мозък да му вкарат, хейтър с хейтър  ooooh! ooooh!
Халал да й е, дет са вика.
Дано поне към бебето да проявят разум, ако им е останал такъв. Crazy ooooh!

# 3 123
Като изключим съпротивата ми за отваряне на линковете на въпросната и подобни, за сефте чух за ДНК прекодиране... Какво ще рече това?!
Мдааа, достъпът до интернет трябва да се регулира някак...

# 3 124
  • Куциндрел
Като изключим съпротивата ми за отваряне на линковете на въпросната и подобни, за сефте чух за ДНК прекодиране... Какво ще рече това?!
Гладува докато се помисли за нещо друго, примерно овца. Mr. Green

Последна редакция: вт, 03 яну 2017, 14:19 от Ceca

# 3 125
  • София
Не вярвам да се усефери, освен ако не стане нещо непоправимо.
Мен друго ме притеснява- да не зариби някоя притеснена за визията си кандидат- мама, която да не извади късмета на Деси.

# 3 126
Тази е УФСЪ!
Сериозно питам, какво има предвид?
Отделно са адски селски пръчки и двамата...

# 3 127
  • Куциндрел
Тази е УФСЪ!
Другите подобни наричат ДНК прекодирането с по-обикновенно име - детоксикация.

# 3 128
Тази е УФСЪ!
Ааа, мерси! Е, нямаше да се сетя, вероятно защото не съм веган.
Внимавайте там с тия групи, да не ви излезе късмета...  Whistling Laughing

# 3 129
  • Куциндрел
Тази е УФСЪ!
Ааа, мерси! Е, нямаше да се сетя, вероятно защото не съм веган.
Внимавайте там с тия групи, да не ви излезе късмета...  Whistling Laughing
Flutter Flutter Flutter

# 3 130
  • В царството на игрите:)
Тази жена навсякъде ли се разкарва полугола? Ами родила си, родила, ама малко повече приличие няма да е излишно! Където и да я видя, все е полугола и с разпусната грива. А за него нямам думи...Според мен идеално си подхождат - кифла и кифльо, но веган Mr. Green
р.р. И си чете, милата, бележките, от събитията случили се преди 5 дена...Трогателно е, ама е важно да не пропусне нещо, че мъдрост се лее, мъдрост! А и той съвети раздава за жените, които искат да забременеят..Ох, шА умрА Joy

Последна редакция: вт, 03 яну 2017, 16:04 от milmich

# 3 131
  • Куциндрел
Тази жена навсякъде ли се разкарва полугола? Ами родила си, родила, ама малко повече приличие няма да е излишно! Където и да я видя, все е полугола и с разпусната грива. А за него нямам думи...Според мен идеално си подхождат - кифла и кифльо, но веган Mr. Green
р.р. И си чете, милата, бележките, от събитията случили се преди 5 дена...Трогателно е, ама е важно да не пропусне нещо, че мъдрост се лее, мъдрост! А и той съвети раздава за жените, които искат да забременеят..Ох, шА умрА
Аз се чудя как не са й измръзнали кълките при изписването. Ама явно гъзарийката топли или поне гъзарийката за пред аудиторията. Sunglasses

https://www.youtube.com/watch?v=CDVSqqwBG4Y

# 3 132
  • Куциндрел
Вече съм официално уфолог.  smile3534

Цитат
Най-добрият пример за симбиозата между растителния и животинския свят са сармите.

# 3 133
  • В царството на игрите:)
Ох, аз пак на темата с това видео, ама не мога да издържа, бееее.... Коментарите под него са трогателни - то възторг, то чудо!
Честито на уфолозите! Peace

# 3 134
Аз се чудя как не са й измръзнали кълките при изписването. Ама явно гъзарийката топли или поне гъзарийката за пред аудиторията. Sunglasses

Десито се изживява и като фешън-гуру, има разни клипчета с модни съвети. Crazy
Пък и трябва всички (кандидат) фенове да видят в колко добра форма е броени дни след раждането...  Whistling

Все още асимилирам съветите за набавяне на чист протеин към веганската диета.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт