Защо веганизъм?

• 282 453
  • 3 468
  •   1
Отговори
# 630
То сега и аз се хиля, ама докато си на работа да ти сервират две прасета в двора по телефона, а... Laughing.

Между другото, бяха ги издирвали два дни животинките. Пребродили поне 30 км. Виждали ги хора, но само моето прибира, къде що види (на мен се е метнал  Embarassed). Гледката на две прасета и сърдито куче беше незаменима, когато се добрах до вкъщи.

# 631
Down, добре че чета в края на работния ден и всички в офиса се хилим през 5 минути, че иначе много щяха да ми се чудят защо цвиля пред лаптопа. Laughing

# 632
  • София
Още една гледна точка по въпроса.
Искам да кажа, че и аз се чувствах така, докато правех 90 дневната.
http://www.elle.bg/psihologiia/surovoiadstvoto-edin-prekaleno-sk … a-na-sebe-si.html

А днес не съм яла месо, просто така, Отивам да правя баница.

# 633
Down, добре че чета в края на работния ден и всички в офиса се хилим през 5 минути, че иначе много щяха да ми се чудят защо цвиля пред лаптопа. Laughing

Емералд, моите истории с животни са нескончаеми  Mr. Green. Не ми разрешаваха да имам куче и за това мъкнех всякаква друга твар - змии, таралежи, пернати, и КОТКА.
таралежът живя в къщи докато го излекуваме. Междувременно успя да разсипе бутилка мастило, да нагази в него и да остави дълготрайни отпечатъци (сега е модерно да им се вика food print, не че някога е било различно). Помня само, че баща ми чистеше въпросните foot print и ми обогати речника неимоверно  Embarassed.

Накрая се принудих да пусна обезпаразитения таралеж в гората, защото иначе или майка ми или баща ми щяха да се заселят там.

После си намерих змия, съвпадна с намирането на работа, като сервитьорка. Носех си я на врата, за да я топля и всички мислиха, че е някаква дрънкулка, докато не се размърда пред клиенти  Embarassed.

# 634
  • Куциндрел
Даун, леля ми беше същата - змия, таралеж и какво ли не беше мъкнала като тинейджър. Сега е по-умерена в прибирането, но пак прибира хайванчета.

# 635
  • Някъде там
Тъкмо идвах да споделя Мира която адски ми хареса  Heart Eyes но виждам че е споделено.

# 636
Даун, леля ми беше същата - змия, таралеж и какво ли не беше мъкнала като тинейджър. Сега е по-умерена в прибирането, но пак прибира хайванчета.

И аз се стремя да съм умерена, ноо, и тов прибрах https://www.google.com.au/search?q=axolotl&newwindow=1&e … zXLs1MMob1uM1M%3A

# 637
  • Някъде там

И аз се стремя да съм умерена, ноо, и тов прибрах https://www.google.com.au/search?q=axolotl&newwindow=1&e … zXLs1MMob1uM1M%3A
Shocked уникално е.А може ли да се пипа? Grinning сори за глупавия въпрос но за пръв път го виждам.

# 638
  • София
О, много е сладко!

Между другото, като гледам филми за Австралия, все казват, че има много отровни животни навсякъде.
Така ли е реално или не чак толкова?

# 639
После си намерих змия, съвпадна с намирането на работа, като сервитьорка. Носех си я на врата, за да я топля и всички мислиха, че е някаква дрънкулка, докато не се размърда пред клиенти  Embarassed.
Това е доста гадно!
Дано да си била на 17 и да става дума за някое барче по най-южното черноморие, иначе не мога да си го представя. Simple Smile

# 640
Зузи, пипам го като го храня, но е доста лигаво. Представи си да погалиш Ам Гъл Simple Smile.

има много отровни създания в Австралия, но няма много смъртни случаи от тях. Повечето са жертви на нападение на акули  Mr. Green. За мен и те не са проблем, защото се плацикам на плиткото.

Преди години съм писала как пръсках, как поглеждах дръжките на кофите, столовете и всичко. Сега, от две години не съм пръскала  Tired.Има паяци, но не е драма.
На източното крайбрежие е може би различно.

# 641
  • MI

Олее, това е супер сладко! Нали не е отровно?
Аз просто откраднах котката на съседите и ми взеха коте веднага след това.  Mr. Green

# 642
После си намерих змия, съвпадна с намирането на работа, като сервитьорка. Носех си я на врата, за да я топля и всички мислиха, че е някаква дрънкулка, докато не се размърда пред клиенти  Embarassed.
Това е доста гадно!
Дано да си била на 17 и да става дума за някое барче по най-южното черноморие, иначе не мога да си го представя. Simple Smile

На 16 бях, а и на никой не му се стори гадно. В сладкарница беше Simple Smile.

Не Нели, това не е Австралийско. Казва се Axolotl или Мексиканска ходеща риба. Интересното при тях е, че може да стане сухоземно, ако му се промени драстично средата. Става сааламандър  Shocked.

# 643
  • Куциндрел

А браво! Много е сладко. Flutter Heart Eyes

# 644
  • MI
А какво яде? Много ми харесва, наистина.

Общи условия

Активация на акаунт