Защо веганизъм?

• 280 968
  • 3 468
  •   1
Отговори
# 3 090
  • София
Моето куче отказва сурово месо, не хапва зеленчук, от попарата избира само кокала с месото- сварено.
Трябва да е пред умиране, за да яде хляб.

# 3 091
  • волно калдъръмче
Веганите да внимават с промоционалното кокосово масло от Кауфланд. Яко свинска мас  Twisted Evil Даже не са се постарали да прикрият миризмата.

# 3 092
  • София
Както писах и назад, има десетки храни за кучета, които спокойно могат да минат за веган.
Обаче я забравете някъде кайма - даже и през плика ще я надушат и унищожат.
Моята хапва по 1 парченце ябълка понякога, но не би се нахранила с това. Както и ние де.

Ако сравняваме елена с крава, тъй като се отглежда в някои страни, то и на една крава няма да и е приятно пред мола.

# 3 093
  • В царството на игрите:)
Вчера попаднах на една затворена група във ФБ с името: Необвързани вегани тире уфолози. Това добре, но представянето на групата ме остави без думи. Сега се чудя бъзик ли е или истина?
Скрит текст:
Добре дошли в истинската веган група за запознанства. Тук ще можете не само да намерите своята половинка в живота, но и да научите истината, която правителството от години се опитва старателно да скрие - не сме сами във вселената. Не е тайна, че извънземните са работили в тясно сътрудничество с човечеството още по времето на Хайнрих Хитлер. Първото официално споразумение между американци и Сиви е сключено по време на мандата на Алберт Айзенхауер, а години по-късно президента Найджъл Кенеди е убит в Далас, малко преди да разсекрети тази информация и да я направи публична. Към днешна дата извънземните се делят на две фракции:
1.тези, които работят в колаборация със земния елит, борещи се за световна доминация и:
2.добрите извънзени, членове на Галактическата федерация на светлината. Надзорният им съвет е съставен изцяло от Веганци (съзвездието Вега). Веганците живеят тайно сред нас, натоварени с нелеката задача да тласнат човечеството към културен и хранителен прогрес. Ние сме техни последователи, хора на науката, просветата и светлината.
Всички профили на новите членове ще бъдат подложени на щателна проверка от страна на нашата комисия, за да проверим дали консумирате продукция от изцяло вегански и земен произход. Ако намерим ваши снимки с млечни продукти, яйца или мед, ще бъдете премахнати от нашата общност. Ако видим снимки с гаджета, съпрузи и любовници, също ще бъдете премахнати.
Редовно ще се провеждат групови сбирки, банкети, онлайн медитации и семинари по хранене и уфология. Приемаме всякакви предложения. Успех в търсенето на партньор. И в търсенето на истината...
Възможно ли е наистина лудостта да стигне до там?

# 3 094
  • Варна
Вчера попаднах на една затворена група във ФБ с името: Необвързани вегани тире уфолози. Това добре, но представянето на групата ме остави без думи. Сега се чудя бъзик ли е или истина?
Скрит текст:
Добре дошли в истинската веган група за запознанства. Тук ще можете не само да намерите своята половинка в живота, но и да научите истината, която правителството от години се опитва старателно да скрие - не сме сами във вселената. Не е тайна, че извънземните са работили в тясно сътрудничество с човечеството още по времето на Хайнрих Хитлер. Първото официално споразумение между американци и Сиви е сключено по време на мандата на Алберт Айзенхауер, а години по-късно президента Найджъл Кенеди е убит в Далас, малко преди да разсекрети тази информация и да я направи публична. Към днешна дата извънземните се делят на две фракции:
1.тези, които работят в колаборация със земния елит, борещи се за световна доминация и:
2.добрите извънзени, членове на Галактическата федерация на светлината. Надзорният им съвет е съставен изцяло от Веганци (съзвездието Вега). Веганците живеят тайно сред нас, натоварени с нелеката задача да тласнат човечеството към културен и хранителен прогрес. Ние сме техни последователи, хора на науката, просветата и светлината.
Всички профили на новите членове ще бъдат подложени на щателна проверка от страна на нашата комисия, за да проверим дали консумирате продукция от изцяло вегански и земен произход. Ако намерим ваши снимки с млечни продукти, яйца или мед, ще бъдете премахнати от нашата общност. Ако видим снимки с гаджета, съпрузи и любовници, също ще бъдете премахнати.
Редовно ще се провеждат групови сбирки, банкети, онлайн медитации и семинари по хранене и уфология. Приемаме всякакви предложения. Успех в търсенето на партньор. И в търсенето на истината...
Възможно ли е наистина лудостта да стигне до там?

#Shocked Тези трябва да пушат нещо много добро.

# 3 095
Как пък на един не уцелиха името? Хайнрих ? Хитлер- кръстоска между Адолф Хитлер и Хайнрих Химлер предполагам, Алберт Айзенхауер- кръстоска между Алберт Айнщайн и Дуайт Айзенхауер, и Найджъл Кенеди - добър цигулар, но не точно президента Джон Кенеди.....

# 3 096
Не съм чувала за съзвездие Вега. Има такава звезда. Не знаех, че "веганците" са родом оттам.

# 3 097
  • София
Е, това е бъзик някакъв...  Laughing

Не помня имаше ли го този виц тук, ако да, моля за извинение. Simple Smile

- Защо плачеш?
- Заради лука.
- Е, вие, веганите, вече прекалявате!!

# 3 098
 Joy, да ми кажат кой им е снабдителя  Joy

# 3 099
Тази група е откровен бъзик, имам един куп заклети месоядни приятели, които са се присъединили.  Laughing

# 3 100
  • В царството на игрите:)
Тази група е откровен бъзик, имам един куп заклети месоядни приятели, които са се присъединили.  Laughing
Това донякъде ме успокоява, но като погледнах профила на единия администратор разбрах, че определено е веган. Обясняваше как вече не пиел, не пушел и се хранел само със зелено и сурово и колко добре се чувствал...Все пак ще е добре да е майтап, защото иначе нещата не отиват на добре Mr. Green
р.р. Също така в новинарския поток изтече, че ДеситУ е родила - момиченцето било грацилно като нея, каквото и да значи това Rolling Eyes Истински му съчувствам на това дете. Добре поне, че не може да го кърми със смутита, то поне в началото на живота си ще опита млекце:)

# 3 101
  • Варна
Не съм чувала за съзвездие Вега. Има такава звезда. Не знаех, че "веганците" са родом оттам.

Със сигурност има нещо извънземно в тях...

# 3 102
Как пък на един не уцелиха името? Хайнрих ? Хитлер- кръстоска между Адолф Хитлер и Хайнрих Химлер предполагам, Алберт Айзенхауер- кръстоска между Алберт Айнщайн и Дуайт Айзенхауер, и Найджъл Кенеди - добър цигулар, но не точно президента Джон Кенеди.....

Ай, пък ти - това са подробности, много си дребнава, начи  Mr. Green Mr. Green

# 3 103
  • Шотландия
Не мога да се въздържа, много смешно ми се вижда. Странични ефекти от веганизма.

Извинявам се, ако съм обидила нечии чувства...

# 3 104

Joy JoyJoy Това беше първото, което забелязах. Според мен е някаква шега и бъзик.

Общи условия

Активация на акаунт