Защо веганизъм?

• 280 658
  • 3 468
  •   1
Отговори
# 3 300
Ирина има нужда от психиатър. съвсем отговорно го казвам. Това вманиачаване, че не можела да опита хумуса, щото нахута бил сварен, та и зеленчука в супата сварен, ще рече човек, че и предлагат стрихнин. Определено и е гранично състоянието и не е далеч времето, когато окончателно ще изперка.
Заслужава да я заселят в най-северната точка на Канада. Ескимосите ще я светнат за множеството видове сняг и лед, както и за хранителната им стойност. Направо на клетъчно ниво!
А аз онзи ден си купих страхотна сланинка! Топи се в устата, трябваше да си взема повече, от дете не съм яла такава! Направо черният хайвер и труфелите на сланинките!

# 3 301
  • София
Ох, аз се притесних!
Едната сектантка заяви, че няма дори да погледне в мамата, щото тук сме били груби душевно и не сме готови за разчупване newsm45

# 3 302
Понеже Фея спомена морал, моля за отговор, смята ли за морална полигамията, благодаря!

Уютен аромат постигам с ванилени или джинджифилови бисквитки в купичката на масата
Аромат от готвено рядко харесвам за  разлика от този на печени тестени изкушения

# 3 303
Понеже Фея спомена морал, моля за отговор, смята ли за морална полигамията, благодаря!

Уютен аромат постигам с ванилени или джинджифилови бисквитки в купичката на масата
Аромат от готвено рядко харесвам за  разлика от този на печени тестени изкушения

Правете разлика между вегани и веган суровоядци!
Веганите също готвят!

# 3 304
  • София
колко подразделения има съответното занимание?

# 3 305
  • MI
Защо полигамията?  newsm78

Амона ра, Ирина е веган и суровоядец. За нея говорехме и за видеото й с телешкия възторг от зеленчуковата супа.

# 3 306
колко подразделения има съответното занимание?
Вегани ,които не ядът нищо животинско,но готвят.
Вегани,които не ядът нищо животинско и са суровоядци,не консумират термично обработена храна.

# 3 307
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Вегани,които не ядът нищо животинско и са суровоядци,не консумират термично обработена храна.

Даа - те направо я пасат от полянката Wink

Заклети вегани:  hahaha

# 3 308
Защо полигамията?  newsm78

Амона ра, Ирина е веган и суровоядец. За нея говорехме и за видеото й с телешкия възторг от зеленчуковата супа.
Ами за това Ирина ви е странна.но с времето организмът се нагажда към суровата храна ,не е толкова лесно да си суровоядец!

# 3 309

Даа - те направо я пасат от полянката Wink

Заклети вегани:  hahaha

Ще го приема,като шега ,иначе е грозно да се подиграваш с избора на хората!

# 3 310
  • Куциндрел
Ма ще йпаднат ц.ц.те, ако опита зеленчукова супа сякаш. Не е лесно да се мразиш, дам....

# 3 311
  • MI
Със сигурност не е лесно. Особено ако си с чувствителни стомах и черва като мен, постоянно ще имаш проблеми.  Sick Не ми е странна Ирина, просто не разбирам кому е нужно. Очевидно и на нея й липсва готвената храна и уюта, който носи.

# 3 312
Със сигурност не е лесно. Особено ако си с чувствителни стомах и черва като мен, постоянно ще имаш проблеми.  Sick Не ми е странна Ирина, просто не разбирам кому е нужно. Очевидно и на нея й липсва готвената храна и уюта, който носи.
Явно тя има потребност от това,може и да и мине! Simple SmileИма суровоядци ,които са от години така ,други след2-3 години им минава и така....

# 3 313

А аз онзи ден си купих страхотна сланинка! Топи се в устата, трябваше да си взема повече, от дете не съм яла такава! Направо черният хайвер и труфелите на сланинките!

сланината е много полезна. аз не обичам, но ям по здравословни причини. същото важи и за пача. мразя я, но я ям за кожа и кости.

# 3 314
Явно тя има потребност от това,може и да и мине! Simple SmileИма суровоядци ,които са от години така ,други след2-3 години им минава и така....

Честно казано, аз не разбирам смисъла от суровоядството... Вредно е да пържиш в разни мазнини и тн., това е ясно, но какво е вредното на варените ориз, картофи, броколи, грах и тн. Или на прясно изпечен хляб. Копривата, спанакът стават на прилична супа. Каква идеология седи зад суровоядството изобщо?

Общи условия

Активация на акаунт