VIP Brother 2016 - тема 6

• 250 375
  • 3 530
  •   1
Отговори
# 3 060
Днес ми много допадна форматът на предаването т.е без коментатори, само защитници които дори не говореха толкова много. Хареса ми, че близо час и половина гледахме само събития от къщата Peace. Да можеше да направят същото и в понеделник Rolling Eyes Поне ще си спестят хонорарите за никому ненужни коментатори.

# 3 061
  • София
Без защитниците щеше да е още по-добре. Simple Smile

# 3 062
Мисля че ще има преструкториране. Още тази вечер се видя кои седнаха при Миглена на пияното, баш с доста обърканото Лили. Басирам се, че ще смени плочата. Ирина, Торнев и Ути бяха в страни. Като влизаха, след изпращането на Лара и Жана.. Ути се прикрепи към То'онев и Ирина и смеейки се, каза след репликата и ("баси, фаворита дето имаме"), нещо от сорта.. "..ни плашат с тоя фаворит, не ще да си тръгне.."

# 3 063
  • София
Не се знае, доколко разбраха какво харесват навън, но здраво ги разтърсиха.
Лили, нали това изтъкваше, че Миглена се прави на жертва, за другите не е ясно. Според мен Ирина няма печеливш ход, колкото и да се прави на "бяла и добра" - не става. На дъното е и копае още.
Интересно ми е кои ще са номинирани? Дали ще се обединят срещу Миглена и Емануела, та поне едната да излезе или ще се разпръсне вота към по безобидните Рени, Борислав, може би Надя...., а така искам Роро,  Торнев, Ути. Май не им е удобно да номинират Михов. Остана ли още някой?

# 3 064
Деса и Христо Peace

# 3 065
  • Испания
Останаха 13.

# 3 066
Ирина и 15 минути не можа да задържи една позиция, Лара по-издръжлива се оказа.
"Егати фаворита имаме" в комбинация с отровената физиономия, след всичката мазнотия, т.е. любов и възвишени чисти чувства, които отиде лично да декларира на Миглена - чудно и се получи. Ще се разгръща тепърва. Но тя не е от хората, които ще признаят чуждите достойнства, така че очакам по най-елементарния начин да принизи огромната подкрепа за Миглена, обяснявайки я с това, че се е изкарала жертва. Надявам се поне мъничко интелект да прояви и да не го направи, но не са ми чак толкова големи надеждите вече.
Да видим как ще се развият нещата.

# 3 067
  • Испания
"Егати фаворита имаме"

Каза: ебати.  Peace

Миглена трябва да скъса две от листчетата.  Joy

# 3 068
  • София
Ще е интересно в понеделник Ирина дали ще има очи да номинира Миглена пак и с какъв довод?  Mr. Green
Това обаче в случай, че са открити номинациите. В противен случай няма и да се замисли даже.

# 3 069
Роро ще получи удар. Simple Smile))
Като го споменах - имам чувството, че Борислав не на шега се притесни за Миглена, когато гномът я сбута в тоалетната и то с основание. Толкова вулгарен и брутален беше, ако Боби го нямаше в стаята, вероятно щеше съвсем да прекали.
Това човече е болен извратеняк с очеизвадно изоставане в развитието.

# 3 070
Може Рени да  е бременна???

# 3 071
Ай ся па ти! Може просто още да не е направил сефтето с жена и да му се иска по-опитна.  Joy

# 3 072
  • София
О да, толкова са забелижими, че съвсем ги забравих  Simple Smile Христо го видях, че е там, когато Емануела взе, че го хареса и разбрах, че е сготвил нещо вкусно, толкоз. А Деса в началото много дразнеше, сега въобще не я знаем там ли е и какво прави. Може и те да са на пангара.

Много се съмнявам Ирина да покаже нещо повече. Сблъсквала съм се с такива индивиди, хората, които са успели да оплетат са като зомбирани и в същото време много нещастни.

# 3 073
Ай ся па ти! Може просто още да не е направил сефтето с жена и да му се иска по-опитна.  Joy
Свещената утроба ще го благослови с мир и хармония в името на Доброто на колектива. И ще се роди Антихристът в края на сезона.
Миглена най-много да го претрепе.

# 3 074
Това "То'онев" много ми хареса 😃
Ирина защо ли се изплю на усилието си да стопли отношения с Миглена по този простоват начин? Далеч съм от мисълта, че играе целенасочено, но за много малко си представих как тя има сценарии в главата си, който чинно следва и се опитва да се реабилитира в очите на зрителите. Жестоко се закопа с емоционалното си, безумно словоизлияние след като каката Лара излезе. Интерсено ми е кого ще номинира в понеделник. Смятам обаче, че двете с Миглена няма да спрат да се сочат една друга, докато едната не напусне.
Роро е един много противен гей, в никой случай не съм хомофоб, но той изглежда. много неориентиран и изнервен педал. На някои просто не им отива.

Общи условия

Активация на акаунт