VIP Brother 2016 - тема 6

• 250 395
  • 3 530
  •   1
Отговори
# 3 090
Някоя от изгонените ще бъде ли в Събуди се, че изпуснах анонсите?
Жана едва ли ще е в кондиция,струва ми се. Виж каката може да заподскача в студиото..

# 3 091
  • somewhere near the sea
Роро се държеше отвратително с Миглена по време на папагалската мисия. Представям си  какво  щеше да бъде отношението му, ако се беше съгласила да играе негово куче по-рано.

Защо Лила не изпълни мисията с кучето като е толкова широко скроена? Веднага щеше да я прободе дясната шия. Ако Жана е наддала 10 килограма кака ви Лили е качила най-малко 15

# 3 092
С това "ебати фаворита имаме", Иринка се изс.а на метеното", както се казва на Северозапад.  Laughing
Язък и за признанията към Миглена, прегръдките и вселенската "любов", която се опита да пробута. Ми, не и се получава. Да си съска там в кьошето.

# 3 093
  • До морето
Може ли линк към канала във вбокс? Дали има клипчета с обявяването на процентите и излизането на Жана и Лара?

# 3 094
Може ли линк към канала във вбокс? Дали има клипчета с обявяването на процентите и излизането на Жана и Лара?

Има го, да
http://www.vbox7.com/user:vipbrother

# 3 095

Има го, да
newsm20 #Onfire moresmile dancing devil smile3508 smile3533 newsm44 newsm68 rotfImao rotfImbo

# 3 096
 Laughing Laughing Laughing
Лара ще е гост в Събуди се след малко

# 3 097

Има го, да

Оакаха се освен Ирина, и Утко и Торнев!

# 3 098
Благодаря и аз за видеото, истинско удоволствие. Laughing
Лара каза ли нещо интересно или да не се мъча да търся?

# 3 099
Благодаря и аз за видеото, истинско удоволствие. Laughing
Лара каза ли нещо интересно или да не се мъча да търся?

Още не е в студиото

# 3 100
Ирина и 15 минути не можа да задържи една позиция, Лара по-издръжлива се оказа.
"Егати фаворита имаме" в комбинация с отровената физиономия, след всичката мазнотия, т.е. любов и възвишени чисти чувства, които отиде лично да декларира на Миглена - чудно и се получи. Ще се разгръща тепърва. Но тя не е от хората, които ще признаят чуждите достойнства, така че очакам по най-елементарния начин да принизи огромната подкрепа за Миглена, обяснявайки я с това, че се е изкарала жертва. Надявам се поне мъничко интелект да прояви и да не го направи, но не са ми чак толкова големи надеждите вече.
Да видим как ще се развият нещата.

Ами трудно е човек да надскочи себе си. Ирина вижда себе си като най-добрата майка, като най-добрата домакиня, като най-добрата ПР и пр. и пр. Тя си ВЯРВА. А когато си повярваш твърде много, се изолираш от околния свят, заобикаляш се само с хора, които ти затвърждават тази вяра, стенсяваш мирогледа си. Но пък, от друга страна, всеки е свободен да прави каквото си иска. Тя си е изградила зона на комфорт. Грешката й е, че се набута във ВБ - това е място за отрезвяване. Дано да успее да се види с очите на публиката - не е харесвана поради ред причини, някои от които - необратими. Хората не я обичат още от скандалите около "прелюбодеянието" и разводите. И никога няма да й простят. Ако бях на нейно място, щях това да съм го разбрала и последното, което бих правила е, да се бутам в очите и най-вече в устите на хората. Но нейното желание за още и още....вечно незадоволена, вечно иска да е величавана, възхвалявана...й прави лоша услуга.

Последна редакция: сб, 22 окт 2016, 10:14 от DeltaAzimut

# 3 101
И аз го изгледах отново...кеф.
Ирина остана извън карето от колодата Mr. Green

# 3 102
Какво толкова гадаете коя ще е бременна, като най-накрая това ще се окаже просто слух. Ама Кънчев го спомена, за да зарибява зрителите и виждам, че успява.  Rolling Eyes

Роро ми е адски неприятен, може би колкото Ирина, че даже и повече. Познавам гейове, нямам нищо против тях, но тези, които познавам са възпитани, интелигентни и веселяци с чувство за хумор. Мислех, че повечето гейове са такива, но се оказа, че не са.

Ирина не знам защо се извини на Миглена. но не й повярвах на нито една дума, която изрече. И се оказах права след снощното злобно изсъскване в ефир. Тя е злобна и нещастна жена, даже ми е мъчно донякъде за нея. Не знам защо е такава, според мен няма причини да бъде, но явно нещо я яде отвътре и не е в мир със себе си.

# 3 103
Може да сте коментирали, ама нямате изчитане.
Хонорарите на участниците са най-долу в списъка. Все се чудех, за колко ли пари е влязла Миглена. Добра сума е прибрала. Май Ритон взеха толкова.
http://www.zajenata.bg/%D0%BF%D1%8A%D0%BB%D0%B5%D0%BD-%D1%81%D0% … 80-news74563.html

# 3 104
  • Бургас
Лара е в Събуди се по НОВА

Общи условия

Активация на акаунт