VIP Brother 2016 - тема 6

• 250 385
  • 3 530
  •   1
Отговори
# 3 300
  • София
Аз Иван съм го замислила, завалията.
Той беше убеден, че си има вкъщи Деметра /или поне Горгона Медуза/. А сега цяла България знае, че има най-обикновена стрина Гина.
Със съпруга си поне постъпваше по-добре - правеше го все по-благороден и благороден.
Рога са си по-добре, ако трябва да ги сравняваме.
Joy Joy Joy

# 3 301

Меко казано уважаван. Той е бил в каймака на елита на БГ музиканти до смъртта си през 1990г.

Хората, които са познавали В. Арнаудов бяха ужасени от напъните на Андрей

Знам, но не исках да влизам в подробности. Беше приятел на татко и той ме запозна с Васил Арнаудов, когато бях дете. Мисля, че почина през 1991 г.  Peace

Точно така, аз се обърках.  Peace

Невероятно е, че си успяла да се запознаеш с него!  bouquet

Скрит текст:
Моите родители пееха в русенския хор "Родина" дълги години и са работили много с него. Цял Русе го познава (поне по-старите поколения). Нашите са ми разказвали десетки истории с него, вкъщи имаме две негови биографични книги, записи на хора и много снимки от турнета. Бил е изключителен човек и талант. Всички много са го уважавали и ценили.  Heart Eyes

# 3 302
  • София

Вярно? Не исках да цитирам име във форума. Hug

Да.  Blush

Гласувах за Миглена,въпреки разводите си има си деца,внуче или внучета (не съм сигурна),за мен си има и професионални успехи.

# 3 303
За първи път чувам за такъв обичай, проверих в гугл... Shocked
Не искам да гледам клипа, доколкото разбирам Ути го одобрява. Ненормалници....

# 3 304
Чак пък гной в главата...доста пресилено. Моге синузит да има. Не вярвам да имаш огнище на възпаление в главата и да не си в болница...

Напълно е възможно. Дългогодишната употреба на кокаин често води до некроза на тъканите в носната кухина и се образува дупка в носа или още по-зле на небцето. Тя Жана каза на Емануела, че заради кокаина все подсмърчала, доста трябва да е смъркала според мен.

# 3 305
  • Испания
Уф, аман от темата "Жана". Честно.  Sad

# 3 306
Той беше убеден, че си има вкъщи Деметра /или поне Горгона Медуза/. А сега цяла България знае, че има най-обикновена стрина Гина.
Със съпруга си поне постъпваше по-добре - правеше го все по-благороден и благороден.
Joy Joy Joy
Цвети, не си хили, положението е драматично!
Как ш'го повлече на свеЦки мероприятия Иринчето, като всеки ще се киска зад гърба му, представяйки си, че току що я е "забрал" от пейката пред блока, между люпенето на семки и одумването на Мимето от петия етаж.
Изневерите са аристократична работа - едно време из тия тъмни дворци к'во да прави човек. А клюките, сплетните и обидите на "краварка" - слугински.
Сори, пич, прекарАл си се.

# 3 307
  • Бургас
На въпроса на Рени има ли брак, тя каза освен замотаното обяснение, че е нещо си в чужбина, "ние си имаме нашия оброк", което не е реален брак, просто са си дали дума, врекли са се във вечна любов един на друг и това им е достатъчно. Но не можа да и се откъсне от сърцето да каже в прав текст: не, нямаме официален брак.
[/quote]
мен много ме дразнят такива увъртания,  явно липсата на брак не се вписва особено добре в картинката на голямото щастливо семейство, което се опитва да ни представи и се прави на интересна, вместо да каже - ами нямаме брак, живеем си на семейни начала  и туй то, то такова животно -хем женено, хем неженено няма

# 3 308
Ох бе, Бианкааа  Joy
 Ти пък много подценяваш  жената, може и Ванката да облагороди - почти съм сигурна вече ,че има  утроба свише осенена да покрие целия Булонски лес  Flutter

# 3 309
Скоро Ванката май ще бъде завлечен в гражданското. Не може то така Иринка да се черви пред цяла България, че няма втори брак, пък Миглена цели 4. Naughty

# 3 310
Не знаех, че нямат брак, голям пропуск. Naughty

# 3 311
  • София
Joy Joy Joy
Как ш'го повлече на свеЦки мероприятия Иринчето, като всеки ще се киска зад гърба му, представяйки си, че току що я е "забрал" от пейката пред блока, между люпенето на семки и одумването на Мимето от петия етаж.
Изневерите са аристократична работа - едно време из тия тъмни дворци к'во да прави човек. А клюките, сплетните и обидите на "краварка" - слугински.
Ох, Бианка  hahaha hahaha hahaha
Чак ни стана жал за жената и се зачудих на следващите светски събития дали да не отидем, за да защитим дружно името Иринино!  Надявам се и Минчев да е там, да ни съдейства  Mr. Green

# 3 312
Joy Joy Joy

...ъхъ, язък му и за новите зъби! Crossing Arms

# 3 313
  • София
Скоро Ванката май ще бъде завлечен в гражданското. Не може то така Иринка да се черви пред цяла България, че няма втори брак, пък Миглена цели 4. Naughty
Абе миже да се окаже, че Ванчо не е толкова тъп, щом до сега Ирини-то не е успяла да го замъкне до там!
И ах, зъбите!!!  Joy

# 3 314
  • Испания
Миглена била пластмасова. Тенчева да си прегледа снимките и да се опита да открие една истинска усмивка.

Общи условия

Активация на акаунт