VIP Brother 2016 - тема 6

• 250 260
  • 3 530
  •   1
Отговори
# 45
НоминирВам Ирина и Жана. Лара и Миглена ще са другия тур.
Не, че гледам много задълбочено, но този новичкия-Христо не го мяркам никъде.Да не е вече Флюбен в Емануела и да ридае безутешно в някой ъгъл?

# 46
Номинирам Ирина и Торнев.
Мерси за темата.

# 47
Запис. Михов е вечният футболен съюз. Като кажат футболен съюз и си представям Михайлов и Михов. Бая пари свлякоха те от БГ футбола. Е, вече съвсем изчезна БГ футбола, заедно с парите. Rolling Eyes

# 48
Вътре има куп скучняри, а Жана ми е първа любимка, но я номинирах заедно с Ирина, защото и на двете им се отразяват добре номинациите. Почват да пукат и трещят като фойерверки. Mr. Green

# 49
Номинирах Ирина и Ути

# 50
Рени и Торнев.  Абсолютно смотани и безинтересни. Рени е по-симпатична с простодушието си. Как искаше да завие банаица на Майк Тайсън милата  hahaha. Докато Торнев е с претенции, но единственото дето ще се запомни от него май е фъфленето му.

# 51
Лара и Ирина номинирам. И двете са по-интересни когато са номинирани.
+1

# 52
Номинирах Ирина и Ути
И аз така.
И Емо65 като мен - не може да спи от вълнение кого да номинира. hahaha

# 53
Номинирвам Лара и Ути
Първата, защото изора дъното и вече няма на къде повече да се изложи
Ути, защото нервните му изблици ме напрягат

Ирини искам да седи до края в компанията на Ми. и да се пържи на бавен огън  Mr. Green

# 54
Скрит текст:
Номинирам Ирина и Лара. Не мога да ги трая, особено Ирина. А и като е номинирана си показва истинската същност, а тя е просто "прекрасна". Как да не иска да я гледа човек. Joy Joy Joy
Вихра в "Споделено с Вихра" разквазваше, че след някакъв ефир се били събрали по женски и си говорели за мъже. И Вихра обяснявала как нейния мъж никога не би й изневерил и тн. А Ирина обяснявала, че всеки мъж изневерява. Но Вихра продължила да говори как Иван не би й изнверил, той не бил такъв бля. бля, бля и Ирина й казала " Ще видим, Вихра!" Rolling Eyes Мега нагла!

Да не би тогава да се е амбицирала да го присвои?

# 55
  • sofia
Номинирам Ирина и Жана. И двете не понасят добре критика и да са нелюбими!

# 56
# 57
  • София
Стига бе! Ако изгонят Ирина, до края на брадъра я изпишем темата, я не Laughing Дружко си е в неделя да туриш децата да спят, да си свариш едно кафе и да седнеш да храниш Ирина в мамата Mr. Green
Тая жена като излезе и отдели от ценното си време да прочете, а съм сигурна, че ще го направи и че дори все още списва тук (вероятно в интериорния дизайн или в "случи ми се нещо странно" Simple Smile ще направи един влог с ококорени очи и в стил "е*аси държавата".

Последна редакция: пн, 17 окт 2016, 08:24 от Beeps

# 58
  • Има много детски смях.
Сарачинов колко да е богат (може би майка му е като основател на банка,но...и там се съмнявам), щом е кандидатсвал за митничар и не е успял да влезе. Заплатата на митнически инспектор е под 1К.

Там важен е дядото, на когото е кръстено и първоутробното.  Peace

Факт, обаче, е ,че именно докато беше Сарачинова, четохме с подробности описания на доста интимни части.  Peace А в същото време бременността с третоутробното доста време се криеше и даже, ако не ме лъже паметта, когато обяви публично, че е бременна, каза, че няма да дава никакви интервюта. Което, само по себе си, е нетипично за човек като нея- жадуващ внимание и медийни изяви.

Последна редакция: пн, 17 окт 2016, 08:40 от Umma

# 59
Номинирах Ирина и Ути...и двамата са ми безинтересни.

Сарачинов колко да е богат (може би майка му е като основател на банка,но...и там се съмнявам), щом е кандидатсвал за митничар и не е успял да влезе. Заплатата на митнически инспектор е под 1К.

И аз гласувах за Ирина и Ути. Въпреки че много ми се искаше да дам по един глас на Лара и Роро също  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт