VIP Brother 2016 - тема 6

• 250 263
  • 3 530
  •   1
Отговори
# 60
Ясно, че номирани тази вечер ще са Миглена, Жана, Емануела и евентуално още 1-2 за цвят.
Но на мен много ми се иска да си ходят Ути и Торнев. Злобата, арогантността и нетолерантността изключително много ме дразнят. А у тези двамата има от всичко, по много.

# 61
Ирина и Торнев посочих. Вторият е скучен и излишен за предаването.

Има и други скучни вътре, но поне не дразнят и не са претенции като Торнев. Ще го отнесат довечера Миглена, Жана и Емануела. Както винаги. Едни и същи на номинации.

# 62
Ирина и Емануела
Днес при Гала ще има нов коментатор - Кремена Халваджиян Whistling

Последна редакция: пн, 17 окт 2016, 09:27 от Г-жа Рамацоти

# 63
  • ГО
Жана и Лара праснах още снощи  Mr. Green

# 64
Божеее то имало нова тама , а аз се чудя защо не пишете.
Номинрам скачените съдове- Ирина и Лара.

# 65
  • somewhere near the sea
Споменавано ли е в темата с какво се занимава в момента Михов? Или и той като останалите-закъсали до немайкъде. С актуална работа в момента май са само Емануела и Боби newsm78

# 66
Гласувах за Ирина и Лара, защото са ми ужасно неприятни + още доста съквартиранти. Ирина няма кой да я номинира днес, освен Миглена, но смятам, че Лара ще ходи на номинации.

# 67
  • Испания
"На кафе" започна с номинацията на Жана от Ирина.

# 68
  • София
И Гала кза "не се наемам да коментирам"  Laughing

# 69
  • Испания
Сигурно е паднало голямо умуване. Не върви да замълчат при всички думи/действия на Тенчева, при целия негативизъм, който има към нея отвън, а и няма как да я "осъдят", както биха го направили с някой друг участник.

# 70
Те и Лара я щадят при Галя - заради мъжът ѝ, който работи там...

# 71
  • София
Всяко изречение сигурно пак ще започва с "с най-добри чувства го казвам"  Laughing

# 72
Цитат
Като кажат футболен съюз и си представям Михайлов и Михов.

Е, да, ама Михов може ли да танцува като Михайлов?

https://www.youtube.com/watch?v=8mkG1CLva1c

Аз не бих номинирала Ирина, защото тя тепърва ще показва истинската Ирина, то дето се вика, едва се е пропукала фасадата й.
Лара също не бих номинирала, защото така сладко кръжи около Ирина, че сърце не ми дава да я номинирам.
Жана е много досадна, но пък така хубаво изтрещява, че и нея считам за нужна в къщата.

Може би трябва да се размърдат тези, които са адски непотребни във Вип Брадър. Но те и на вън са непотребни, защото какво точно правят в реалния живот?
Роро работи син на покойния си баща, въпреки, че и баща му беше супер непопулярен.
Торнев работи мъж на Мира Добрева, ако вече не го е уволнила.
Рени е домакиня, която иска да пее, защото някога е пяла.
Надя-след предаването Елит нямам представа с какво се занимава, но и в къщата не успях да разбера нищо за нея и не я усетих като човек.
Може би най-голямото недоразумение е Цонева. Според мен няма по-тъпо същество в къщата от нея. По-безхаберно и по-некадърно създание, едва ли има в българския елит.
Така че, нека някой от тези си тръгне.

# 73
 bouquet за темата и забавлението в нея  Grinning
Номинирам Жана и Утьо.Не мога да проумея защо има толкова малко гласове,та той е в пъти по-противен от Торнев и Лара примерно newsm78
Иринка си я оставям, за цвят и кеф  Mr. Green

# 74
Кажете с какво се занимава дядото Сарачинов тогава, че казвате бил доста важен?  newsm78 Rolling Eyes

Ирина няма да се пропуква, ако не е номинирана. А тя няма да бъде скоро. Като не е номинирана е бетон.  ooooh! Затова искам да бъде номинирана.

Общи условия

Активация на акаунт