VIP Brother 2016 - тема 6

• 250 748
  • 3 530
  •   1
Отговори
# 2 190
Толкова е болен тоя изказ на Добрева, че колкото и да съм зла и саркастична, никога не бих използвала подобни изрази. Sick

Точно се чудех как да изразя възмущението си от Добрева за това, което е казала във ФБ. А ти го каза много добре - точно болен изказ е това. Не искам да мисля за душевното състояние на изричащия го...

Последна редакция: чт, 20 окт 2016, 19:28 от DeltaAzimut

# 2 191
Е таман, нали се извини, на хората с такава професия, нямало нищо лошо. И без това като не гледа злобно както каза Смайли гледа като теле в железница.

Joy Дами, стига с това теле В железница. Изразът е "гледа като теле - железница".  Peace Бъдете по-интелектуални, ако обичате. Wink

# 2 192
  • София
Е таман, нали се извини, на хората с такава професия, нямало нищо лошо. И без това като не гледа злобно както каза Смайли гледа като теле - железница.

Joy Дами, стига с това теле В железница. Изразът е "гледа като теле - железница".  Peace

поправих се.....
Срам, ма кЪт съм проста....
 smile3511

# 2 193
Е таман, нали се извини, на хората с такава професия, нямало нищо лошо. И без това като не гледа злобно както каза Смайли гледа като теле - железница.

Joy Дами, стига с това теле В железница. Изразът е "гледа като теле - железница".  Peace

поправих се.....
Срам, ма кЪт съм проста....
 smile3511
Не си интелектуалка Начи ма никак.Туй и Гетсби го знае.
Марш в ъгъла да се срамуваш.

# 2 194
  • Испания
Не е. Плюс това, ако беше тя, щеше да пише на снимката. Нито отрязаното наполовина лице е на Тенчева, нито Десислава е на тази снимка, което не означава, че не излизат /както знаем/.

Е таман, нали се извини, на хората с такава професия, нямало нищо лошо. И без това като не гледа злобно както каза Смайли гледа като теле в железница.

Joy Дами, стига с това теле В железница. Изразът е "гледа като теле - железница".  Peace Бъдете по-интелектуални, ако обичате. Wink

Права си.  Peace Отплеснала съм се.  Embarassed

# 2 195
Явно много си приличат.

# 2 196
  • Испания

Двете са мургави - да. Но лицето на Десислава е много по-пълно.

# 2 197
Ся, как да се подготвям за довечера..плитката с чесън не помогна, поп ли да викам да освети, що ли newsm78 Mr. Green

# 2 198
  • София

Не си интелектуалка Начи ма никак.Туй и Гетсби го знае.
Марш в ъгъла да се срамуваш.

free image hosting

# 2 199
  • Испания
Ся, как да се подготвям за довечера..плитката с чесън не помогна, поп ли да викам да освети, що ли newsm78 Mr. Green

На мен ми помага.  Crossing Arms Щом още не съм заобичала Тенчева, има полза от чесъна.

# 2 200
Пробвай да полееш телевизора със свтена вода.Със сигурност ще се спасиш от Ирина. Joy
Ако и това не помогне най добре викни екзорсист. Twisted Evil

# 2 201
  • София

За теб -  не знам, ма аз съм се подготвила:
image ru

# 2 202
  • Испания

image ru

От Глория ли ги взе?  newsm78 После да не кажеш, че е било само етюд?  Thinking

# 2 203
Хм....добри предложения давате,мдааа Mr. Green
Да се налюскам с чесънец викате,м? И да се хващам за палците, такова...да стискам палци Rolling Eyes

# 2 204
  • София

image ru

От Глория ли ги взе?  newsm78 После да не кажеш, че е било само етюд?  Thinking

А, не, тези са си мои и не са само етюд. Аз не съм пример за младите та да лъжа!

Общи условия

Активация на акаунт