VIP Brother 2016 - тема 6

• 250 573
  • 3 530
  •   1
Отговори
# 2 415
Ц,ц,ц, замислих се какво ли има в нейната кошница тогава?!
Явно боб и кафе задължително, може би и чесън и светена вода? Да питам ли в алтернативния какво друго  Thinking
Е, как - вуду кукли 2броя, олово 100гр, яйца 1картон, карти Таро, малко астро принадлежности. hahaha

# 2 416
Жената си уплътнява времето, пак се занимават с нея.

Не съм чела книгата на Венета. Нямам идея за какви магии става въпрос, но Миглена да не си е групирала съквартиранти?  Laughing Тя сама, а другите на групи?

На мен тези оригами ми приличат на змийчета.  Simple Smile

# 2 417
Гледам "На кафе", продължението на интервюто с Глория. Признавам си, харесвах я в Къщата, харесвам я и сега, но ми прави впечатление, че сериозно са я манипулирали останалите срещу Миглена и като заучени фрази говори едно и също против нея. И Гала как прецени колко точно й  станало криво на Миглена, че ГлоТО не се чу с приятеля си за Рождения си ден??? newsm78 "Малко, но й стана криво" Тази водеща някакви супер способноси ще да има - умее да измерва емоциите и чувствата на хората, само мерната единица не ни посочи. newsm11

# 2 418
Антон при Гала към Глория - РИСУВАЛА ЛИ СИ БИЖУТО НО ДИМИТЪР?   Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 2 419
# 2 420
  • На морето!
Около Миглена нещата могат да се раздвижат много лесно
Както предложи някой- оковават я с някой 24 часа и гледат сеир
Неведнъж е имало такива мисии
С който я да я "вържат" все ще е смешно  Laughing С каките, Ирина , Роро ще хвърчи перушина, то е ясно
С младежите обаче не знааам, ще е доста забавно  Mr. Green
Тя няма да приеме, обаче. Вече категорично заяви, че ще отказва мисии, а тя така или иначе си има гарантирана храна.

Антон при Гала към Глория - РИСУВАЛА ЛИ СИ БИЖУТО НО ДИМИТЪР?   Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Страшен простак, какво ли не прави, за да се хареса.  Sick

# 2 421
Ама как галантно-завоалирано поднася въпроса, а...бижу Laughing
И Глото кво....отвърна Mr. Green

# 2 422
Пишете го бегало предаването, ако излезе Миглена -  изчезва им основната сюжетна линия. Та нали всички малоумници (в т.ч. ИТ) , уж не ѝ обръщат внимание, а все се въртят около нея като мушици около нощна лампа.  Ето например сега Роро е ангажиран по цял ден - слухти и донася, иначе с кого ще се занимават?  Ще стане баш лайняна фабрика - ядене, спане и на сутринта - ср*не.  Шоо  Wink

# 2 423
аз даже не знам как да го кажа.
това, което правят с Жана, е подсъдно.
кой болен мозък реши, че човек със зависимост/злоупотреба се рехабилитира в риалити Shocked
това е престъпление. заобиколена с алкохол, и ползваща го непрестанно. всички опиати са категорично забранени при такъв процес.
що за социален експеримент е това? за сметка на здравето на тази жена.
тя в момента НЯМА глава на раменете си да го разбере. тя смята, че се откъсва, но не се.
наистина ми е трудно да повярвам как някой е способен да я залъгва, че това е опция за справяне, за да печели от това. не е реално просто. кои са престъпните психолози на този цирк?
'щото може да се попита някой - познавам Жана.
Армутлиева е за убиване. Ето на това му се казва отвратителна жена, Ирина просто е едно захарно бонбонче пред нея. Толкова ми е противна, че заради нея не гледам Х фактор. А като се започне с хълцанията и превземките по младите момчета... Никога няма да я забравя с Атанас Колев. Той, горкият, не може да пее, а тя: ама много си добъъър!
За Жана: след първото задържане в полицията на Жана, Армутлиева й уреди едно неискрено и подмазваческо интервю със сп. Ева. Те й задават сладки въпроси, тя отговаря, все едно нищо не е било. Абе изпрати Жана да се лекува, свикай пресконференция, обявете, че има проблеми и се нуждае от помощ, подкрепи я, направи така, че и хората да я подкрепят. А тя стрина Сашка, все едно това изобщо не касае нея и нейната компания. Жана беше нейната златна кокошка за кратко. Ако продължават така да нехаят около нея, просто тя ще изчезне. Сега Армутлиева набута Жана и в ББ. Ако имаше малко здрав разум, щеше категорично да й забрани.
Точно така!
Само 5 мин чух от приказките на Жана. Или е театро, или е много неграмотна, да лекува такъв проблем в реалити, че и пари да иска да получи.И в двата случая, продуцентите й трябваше да я спрат.
Мисля, че трябва спешно да я изкарат "принудително", да не коментираме дали е ок да се грижи за детето си.

# 2 424
Ох, Глория прекрасна! Heart Eyes Опитах се да си представя как щях да гледам на този сезон, ако вътре не бяха двете цветя - Жана и Глория и моментално ме налегна скука. Другите са едни такива....ежедневни. Tired

# 2 425
А може би, ако Миглена излезе (дай боже да си е заработила хонорара, за който се е уговорила) ще стане по- интересно. Ще започнат да се самоизяждат. Тогава да видим коя ще е жертвата.

Аз подозирам, че двойното изгонване е спретнато заради Миглена, но може да ѝ изпишат веждите. Хем ще се отърве от тези пиявици, хем ще си продължи проектите. А се надявам навън да  направи и един хубав анализ на живота в къщата както тя умее. Сигурна съм, че ще научим още доста неща.

# 2 426
Нормално е Емануела да стои в компанията на останалите . Тук Миглена прави грешка че се изолира вместо да направи обединена групичка срещу другата такава. Всяка група се нуждае от лидер подкрепящо го ядро и гравитиращи хора които дори да не го подкрепят искат да са в група за да са по защитени.Миглена доброволно отказа да направи такава група преценявайки че тя ще е по слаба и за да не навреди евентуално на хората които участват в нея се осамоти.

# 2 427
Пишете го бегало предаването, ако излезе Миглена
Харесвам я, но си мисля че именно тя може да излезе днес. Щом каза, че ще отказва мисии, страни от другите, реално нищо интересно няма да се случва около нея.

Глория ми беше интересно да я гледам. Усеща се липсата.

# 2 428
Аз силно се надявам Миглена да остане. Тя е коректив на простотията. В нейно присъствие всички олекват. Без нея няма да е същото.

# 2 429
  • Испания
Данчето Христова е сред коментаторите в студиото. Харесвам я тази жена.  Heart Eyes Остарява като катедрала.

Кака ви Жлъчка изглежда като леля на Данчето Христова.

Общи условия

Активация на акаунт