VIP Brother 2016 - тема 6

• 250 500
  • 3 530
  •   1
Отговори
# 2 445
  • София
По-назад някой беше писал нещо от рода на това, че Ирина и Лара се ползвали с най-голяма подкрепа отвън. Това ББ ли им го е казал?

# 2 446
Не, Емануела така мислела, докато говореха кой може да спечели формата. hahaha

# 2 447
Ирина Тенчева е средна ръка манипулатор и изобщо си е една обикновена женичка. Вече твърдо се убедих в това.
Нито е умна, нито е изобретателна, дори не е зла. Просто е обикновена.
И може би Иван Христов затова е изритал Вихра Петрова. Просто И. Т. му е създала обикновен уют, докато другата може би е прекарвала времето си в сметки за кариера и издигане.

Да, и на мен ми е една средностатистическа, обикновена жена....и се чудех по какви критерии я изкараха тук върла злобарка и манипулаторка.    Laughing

А снощи ми стана жал за Жана.....хем не я харесвам, прекалено простовато и селяндурско поведение има, хем е някак по детски наивна .....много объркана жена.Не знам навън дали ходи на психолог, но има въпиюща нужда от такъв.

# 2 448

Отново напълно казаното от теб изразява и моето мнение.  Peace
Барбарела, ако те чуе ИринИ, че казваш, че е обикновена женица...лелелеле  Mr. Green
Да, ама аз не съм Лара, не съм Оо, не съм лауреатът за Нобелова награда Wink
Ще й свия сърмите бързо-бързо.

# 2 449
Че Жана нали беше с бъбречна криза? Нормално да не се е изкъпала 2 дни - чудо голямо... През останалото време изглежда прекрасно...

# 2 450
Как така е била с бъбречна криза и е още в предаването?

# 2 451
  • Испания
Публичното унизяване на Жана, прикрито под маската на загриженост, няма да ѝ помогне. Ще я срине напълно.

# 2 452
Ирина Т. в началото даде аванси, че ще бъде интригант от класа, обаче след като я поопознае човек и разбира, че възможностите й са ограничени. Може би и затова е симпатична на повечето, щото е безобидна. Първият признак беше, когато Жана й зададе въпрос, а тя й отвърна като първа тъпачка с клюки.
Стрина Ирина, както й каза някой тук, е точно стринка, която обсъжда клюките пред бакалията с пластмасова торбичка в ръка, от която стърчат кайма за принцеси Народен, преоценени кренвирши, сирене от 2 лв. на промоция и двулитрова кока кола Дерби. А под мишницата й-тридневен вестник Уикенд.
А вчера като я видях да прави къдрици с маша, ами тя също треторазрядна фризьорка в гараж под наем, с реклами на Шварцкопф по стените, оплюти от мухи!

# 2 453
Още на номинациите в понеделник го казаха... Нали я номинираха, че някой си ден не била чистила и не се била сресала, а тя е била с бъбречна криза...

Моето мнение е, че на Жана й трябват приятел и враг - в Къщата има и двете... ВБ й подаде ръка, а враговете й й дават стимул да продължи за да им натрие носа... Според мен в Къщата ще й по-добре, отколкото навън... Когато се отказваш от нещо вредно (храна, навици) много помага да смениш изцяло средата и ежедневието...

# 2 454
  • София
Жана била със жестока стратегия Joy???Ирина е със стратегията. Ама Глория знае ли,че ние нищо не гледаме?Изядоха я с тия наркотици.Колко пъти го повториха?

# 2 455
Ирина Т. в началото даде аванси, че ще бъде интригант от класа, обаче след като я поопознае човек и разбира, че възможностите й са ограничени. Може би и затова е симпатична на повечето, щото е безобидна. Първият признак беше, когато Жана й зададе въпрос, а тя й отвърна като първа тъпачка с клюки.
Стрина Ирина, както й каза някой тук, е точно стринка, която обсъжда клюките пред бакалията с пластмасова торбичка в ръка, от която стърчат кайма за принцеси Народен, преоценени кренвирши, сирене от 2 лв. на промоция и двулитрова кока кола Дерби. А под мишницата й-тридневен вестник Уикенд.
А вчера като я видях да прави къдрици с маша, ами тя също треторазрядна фризьорка в гараж под наем, с реклами на Шварцкопф по стените, оплюти от мухи!

Оооох, представих си го нагледно Joy Joy

# 2 456
Много е екстремна Жана и на мен ми е супер симпатична. Трябваше да оставят Александър и Глория. Тези тримата са най-свежите образи в този сезон. От Александър нищо не видяхме, но той се сдуши със Жана, пееха, свиреха......можеше в много по-готина посока да тръгне Брадъра, но не. И тримата са млади хора с някаква по-свежа и космополитна визия. Обаче ги заляха с махленска злоба, л@йна и бабешки гащи.

Дано поне Жана да остане, защото имам чувството, че точно нея целят да изкарат довечера.

# 2 457
Антон при Гала към Глория - РИСУВАЛА ЛИ СИ БИЖУТО НО ДИМИТЪР?   Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Страшен простак, какво ли не прави, за да се хареса.  Sick

На човек, направил изложба от рисувани фалоси, какъв въпрос трябва да му зададат? Ако изложбата й беше на картини с пейзажи, едва ли ще я питат за "бижуто" на Димитър. Wink

# 2 458
На мен пък снощи най-много ми хареса среднощното посещение на Жана в изповедалнята. Тя е сладка като малко дете, а гласът на ББ за първи път звучеше като близък човек на някоя от лабораторните си мишки. Знам, че вероятно този разговор е предизвикан от външни фактори, а не от искрената загриженост на екипа, но беше някакъв такъв, човешки. Simple Smile
Не знам доколко Жана е била зависима към наркотиците в реалния си живот, оставам си с едно леко подозрение, че тук може да има повече тв драма, малко повече сценарий и една Жана, която според мен е доста изобретателна и гъвкава когато трябва да привлече повече внимание.

# 2 459
Публичното унизяване на Жана, прикрито под маската на загриженост, няма да ѝ помогне. Ще я срине напълно.
А що се отнася до Жана, ние я виждаме в откъси и може би се прокрадва някакво съчувствие към нея.
Но я си представете, че трябва да живеете с нея 24 часа и да й търпите настроенията, които се променят от изток на запад и от север на юг ежесекундно.
В крайна сметка, те не са санитари на Жана, за да я обслужват и разбират.
Като не й е добре, тя трябва да си тръгне. Болен човек може ли да издържи без нормални условия за лечение?
Но тя не тръгва. И категорично заявява, че ще спечели! Падението на Жана за мен е завършено от момента, в който тя започна да разказва за кокаини, абстиненции и др.
Значи до вчера се правеше, че едва ли не най-силната й дрога е била пудрата захар, а сега вече разказва лесно и леко за всички гадни подробности.
Ясно е, че някой й е наредил да говори тези безумия. Кой ли ще е този лош човек? То много трудно да се разбере.

Общи условия

Активация на акаунт